Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

16.3.06

Osa 12: Kasvua ja kehittymistä


Edellisessä osasssa Taru ja Kai saivat viimeinkin toivomansa pojan, joka olikin sitten jo perheen viides lapsi. Vanhimmat, Ronja ja Reetta, olivat jo lentäneet pois pesästä, joten kasvatettavana olivat vielä Riina, Riikka ja Rasmus!


Taru oli ollut kotiäitinä ensimmäisen lapsensa alulle laitosta lähtien. Hänellä oli kuitenkin elämäntavoitteena päästä Julkkiskokiksi, niin Rasmuksen syntymän jälkeen hän päätti viimein lähteä takaisin työelämään. Hän toivoi kovasti ehtivänsä saavuttaa uransa huipun ennen Viikatemiehen saapumista, mutta kiirettä pitäisi, sillä vanhuuteen oli jäljellä enää muutama hassu päivä.


Kai taas oli viettänyt melkein kaiken aikansa vain työtä ja ylennyksiä ajatellen, mutta oli viimein päättänyt ottaa hieman rennommin ja keskittyä lapsiinsakin. Pikkuisesta Rasmuksesta oli jo kasvanut taapero! Hän sai seuraavat luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 6
Ujo/menevä: 5
Laiska/toimelias: 8
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 3
Rasmus oli siis Skorpioni.


Taru oli päättänyt, että vaikka uurastikin töissä, hän ei silti unohtaisi lapsiaan. Hän vietti jokaisen vapaan hetkensä lastensa kanssa ja opettikin Rasmuksen kävelemään!


Riina ja Riikka olivat jo melkoisen itsenäisiä tyttöjä. Riina tykkäsi pelotella kummitustarinoilla pikkusiskoaan, mutta Riikka ei oikein meinannut uskoa Riinan uskomattomia tarinoita :D


Koko perheellä oli usein kiire koulun ja työn kanssa, joten pikkuinen Rasmus sai viettää usein aikaansa aivan yksin. Kersantti Halista tulikin Rasmuksen paras ystävä taaperoiäksi!


Riina lähestyi kovaa vauhtia teini-ikää ja ahersikin diplomien ansaitsemiseksi. Hän oli päättänyt saada tanssidiplomin kun äitikin oli niin hyvä tanssija!


Ja pian Riina sitten kasvoikin! Hän sai Mammonatavoitteen ja toivoi isona pääsevänsä Sairaalan johtajaksi.


Riinalta puuttui vielä muutama ruuanlaittopiste, jotta hän saisi siitäkin taidosta diplomin. Suklaata tekemään siis! Suklaa oli tarkoitus myydä, mutta aina välissä muutama palanen eksyi Riinan vatsaan :D


Lopulta taitoja oli sitten tarpeeksi mukavaan määrään diplomeja, joten matka yliopistolle oli edessä! Riina muutti samaan asuntolaan isosiskojensa kanssa. Kukaan tytöistä ei ollut vielä valinnut pääainettaan, joten kaikilla oli vielä yhteiset luennot. Mikäs sen mukavampaa :)


Tarusta oli taas kasvanut vanhus kaikessa hiljaisuudessa. Hänellä oli aluksi hieman vaikeuksia tottua rupsahtaneeseen kroppaansa, mutta vähitellen itsetunto palasi ja elämä maistui jälleen :)


Pian olikin Rasmuksen syntymäpäivien aika! Taru päätti järjestää pojalleen oikein kunnon juhlat. Juhlissa Rasmus sitten tapasi ensi kerran tulevan vaimonsa Elsen. Else koetti ehdottaa pojalle josko nämä voisivat jo nyt olla ystäviä, mutta Rasmusta tuntui kiinnostavan enemmän lelupupu kuin kaunis tyttö :D


Viimein oli aika kasvaa! Äidin piti vielä auttaa kynttilöiden puhaltamisessa :)


Rasmuksesta kasvoikin varsin söpö poika!


Seuraavana iltana olikin sitten taas juhlapäivä, sillä Kaista kasvoi vanhus! Ja varsin hyvin säilynyt sellainen :)


Rasmus oli päättänyt opetella ahkerasti taitoja, sillä hän ei tahtonut tuottaa pettymyksiä perheelleen, joka odotti niin paljon häneltä. Hän ei tahtonut kaiken hänen takiaan nähdyn vaivan olevan turhaa, vaan päätti näyttää olevansa sen arvoinen!


Isä oli Rasmukselle kaikkein tärkein maailmassa. Hän heitti oppikirjat sivuun heti kuullessaan kimppakyydin ajavan pihaan ja juoksi halaamaan isäänsä!


Isä halusi tietenkin pojalleen vain parasta, joten kutsui yksityiskoulun rehtorin kylään. Taru kokkasi hienon aterian ja vaivihkaa hieman flirttaili rehtorille, ja lapset pääsivät kuin pääsivätkin yksityiskouluun! :D


Rasmuksen syntymäpäivät olivat osuneet mukavasti juuri perjantai-illaksi, ja sunnuntaina rehtori oli käynyt kylässä. Rasmus ei siis käynyt päivääkään yleistä koulua, vaan aloitti heti yksityiskoulussa!


Taru oli kertonut kuinka joogaaminen auttoi häntä raskauksiensa aikana rentoutumaan, joten Kaikin päätti vanhoilla päivillään kokeilla joogaamista. Se osoittautuikin oivaksi keinoksi rentoutua rankan työpäivän jälkeen!


Taru ahersi uransa parissa ja hänellä olikin jo ikioma ravintola! Ruuanlaittotaitoa oli kuitenkin vielä pikkuisen kehitettävä, jotta uran huippu saavutettaisiin. Tarun tavoitemittari oli kuitenkin ollut aika alhaisella vanhuuteen siirryttyessä, joten hänen vanhuutensa olisi melko lyhyt.. Tarua hieman hirvittikin se mahdollisuus, että olisi sukunsa ensimmäinen jäsen, joka ei jättäisi jälkeensä platinahautaa!


Rasmus osoittautui varsin viisaaksi pojaksi. Hän ei esimerkiksi isosiskonsa Ronjan tavoin ensin yrittänyt tehdä itse muffinsseja, vaan hän aloitti lukemalla kirjasta, miten muffinsseja tehdään. Niinpä poika ei koskaan joutunutkaan syömään palaneita muffinsseja, joihin Ronja oli aikoinaan joutunut tyytymään :)


Riikka kasvoi vauhdilla teini-ikää kohden. Rasmuskin oli varsin malttamaton kasvamisen suhteen: "Minäkin haluan kasvaa pian jo teiniksi, niin voin sitten lähteä yliopistoon ja näen taas Elsen!" Elsestä ja Rasmuksesta oli tullut jo hyvä ystävät, sillä Rasmus soitteli tytölle aina kuin vain ehti. Tytöt alkoivat viimein pikku hiljaa kiinnostaa :D


Riikan syntymäpäivien kunniaksi kylään kutsuttiin kaikki tytöt yliopistolta ja tietenkin myös Else. Rasmus oli aina onnellinen, kun sai nähdä Elseä :)


Riikasta kasvoikin oikein söpö teini! Hän sai perhetavoitteen ja elämäntoiveeksi saada 6 lastenlasta.


Innoissaan tulevasta opiskelijaelämästä yhdessä siskojen kanssa Riikka päätti lähteä yliopistolle heti samana iltana. Oli mukavaa päästä kokeilemaan siipiään ja tapaamaan uusia simejä!


Talo kävi varsin hiljaiseksi, kun jäljellä oli enää vanhusten lisäksi vain Rasmus. Taru kutsuikin usein tyttärensä kylään. Taru ja Ronja nujakoivat välillä leikillään: "Äiti, älä nyrkkeile noin kovaa, sinähän olet oikea teräsvanhus!" sai Ronja usein huudahtaa :D


Viimein oli myös Rasmuksen aika kasvaa teiniksi! Else jännitti kovasti, miltä tuleva aviomies oikein näyttäisikään! Kai taas ei meinannut pystyä keskittymään poikansa kasvuun kun pelkissä bikineissä oleva Else hyppi innoissaan vieressä.. Hyi sinua Kai, hän on poikasi tuleva vaimo!! :D


Rasmuksesta kasvoikin oikein supersöpö teini! Kyllä Else oli onnellinen :) Rasmus sai tietotavoitteen ja tahtoi olla Rikollisnero, aivan kuin isänsä ja isoäitinsä.


Rasmus oli niin malttamaton pääsemään Elsensä luo, että jätti kotinsa jo juhlien jälkeisenä yönä.

Kuinka Rasmuksen ja Elsen yhteinen elämä oikein sitten sujuukaan? Kukoistaako rakkaus vai onko edessä vain pettymyksiä? Se selviää seuraavassa osassa :)

3 Comments:

  • At 17/3/06 12:17, Anonymous Anonyymi said…

    Tarun ja Kain vanhuudesta taitaakin tulla melko tylsä kun viimeinenkin lapsista lensi pois kotoa. ;)

     
  • At 17/3/06 16:23, Blogger Boo said…

    Niin kuin hikke jo sanoi, nuo lapset on kyllä todella sulosia!

     
  • At 21/3/06 11:57, Blogger Nina said…

    Kiitos taas kaikille <3

    maranwel: Taru ja Kai ovat varmaan vain onnellisia kun saavat hetken hengähtää :D Pianhan kuitenkin Rasmus ja Else palaavat taloon ja laittavat alulle seuraavan sukupolven, sitten ei taas ehdi kukaan rentoutua :D

    hikke ja umbrella: Itsekin ihmettelen aina välillä kuinka söpöjä nuo lapset oikein osaavatkaan olla! Olen opetellut välttämään niitä kaikkein kummallisimpia geenejä omaavia npc:itä ja kaupunkilaisia, siinä se salaisuus! Ketä tahansa ei Helmisten sukuun ihan päästetäkään! :D

    Seuraava osa tulossa tänään myöhemmin, jippii! :)

     

Lähetä kommentti

<< Home