Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

16.2.06

Osa 5: Rakkautta ilmassa


Edellisessä osassa Otson ja Iran lapset kasvoivat jo teineiksi ja lähtivät kukin vuorollaan kohti yliopistoa. Nyt näemme kuinka Julian, Jasminin ja Amatiuksen opiskelu sitten sujui!


Vanhin lapsista, Julia, kasvoi erittäin hurmaavaksi nuoreksi aikuiseksi. Uusi, tyylikäs kampaus oli paikallaan vanhan otsis ja saparot -kampauksen jälkeen.


Jasmin saapui yliopistolle pian sisarensa jälkeen, samaan asuntolaan kuin Juliakin. Yhdessä kauniit sisarukset saisivat hetkessä asuntolan pojat sekaisin!


Julia ei kuitenkaan välittänyt epäkypsistä opiskelijapojista, vaan hän oli iskenyt silmänsä komeaan opettajaansa, Lehtori Virtaseen. Monet tunnit kuluivat puhelimessa Lehtorille soitellessa, ja mikäs siinä kun samalla arvosanat nousivat!


Lopulta Julia kyllästyi pelkkään puhelimella soitteluun, ja niinpä hän rohkaisi mielensä ja pyysi Lehtorin treffeille. Ensitreffeillä Julia sai myös ensisuudelmansa!


Toisilla treffeillä pari olikin jo niin umpirakastunut, että Julia ja Lehtori päättivät heittää kaiken sovinnaisuuden nurkkaan ja hyppäsivät sänkyyn. Toivottavasti koulun johtokunta ei saisi kuulla tästä!


Ensikerran onnesta humaltuneena Julia kosi Lehtoria, joka toki suostui ja oli hyvin imarreltu tästä kunniasta :)


Julian deittaillessa Lehtoria Jasmin keskittyi luovuutensa kohottamiseen. Samalla oli tarkoitus kerätä kasaan hieman rahaa, sillä tytöt olivat päättäneet perustaa oman osakunnan.


Juliakin malttoi lopulta auttaa yhteisessä projektissa työskentelemällä asuntolan ruokalassa. Tapauksen kunniaksi Julia ilmeisesti päätti värjätä hiuksensa työn ajaksi blondiksi :D


Viimein rahat olivat kasassa! Pienessä osakuntatalossa oli vain kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta suuren yhteistilan lisäksi, ja kalusteistakin löytyi vain välttämättömin. Köyhillä opiskelijoilla kun ei vielä parempaan ollut varaa.


Sisarusten adoptioveli Amatiuskin muutti lopulta yliopistolle ja pian myös osakunnan taloon. Amatiuksen tuomilla rahoilla saatiin onneksi hieman lisää tavaroita, muun muassa hieno, uusi tietokone. Opiskelu ei oikein maistunut kenellekään sisaruksista (varsinkaan perhetavoitteiselle Jasminille, saati sitten romantiikkatavoitteiselle Amatiukselle!).


Jasmin lähti eräänä päivänä käymään kaupungilla, ja päätti kokeilla siellä sokkotreffejä. Taivaalta tupsahti Kullervo Jokivuori, yksityiskoulun rehtori! Ensimmäiset treffit sujuivat aika mukavasti, joten Jasmin päätti kutsua Kullervon pian myös toisille treffeille.


Jasmin odotti kovasti treffejä, ja erityisesti ensisuudelmaa! Jasmin oli aivan varma että olisi jo ensisuudelman aika, mutta voih! Kullervo torjui suudelman ja Jasminparka vaipui hetkiseksi epätoivoon. Onneksi psykiatri saatiin pian paikalle ja Jasmin jälleen kuntoon.


Välikohtauksen jälkeen Jasmin päätti tutustua Kullervoon vielä vähän paremmin ennen toista yritystä. Kolmansilla treffeillä Kullervo aivan oma-aloitteisesti moiskautti suukon Jasminille, joka oli tietenkin ikionnellinen! Se oli sitten sen tytön menoa!


Amatiuksen aika yliopistolla sujui varsin hiljaisesti, vaikka romantiikkasimiltä voisi odottaa aivan päinvastaista. Tietokoneesta oli tullut Amatiuksen paras ystävä kun sopivaa tyttöä ei tuntunut löytyvän. Joskus Amatius tuntui suhtautuvan tietokoneeseen hieman liiallisinkin tuntein..


Lopulta Amatius päätti ottaa kovat otteet käyttöön. Hän kutsui paikalle ennustajaeukon!


Taivaalta putosi Amatiuksen eteen eräs kaupungin lastenhoitajista. "Hurr, mikä kamala vanha nainen!" Amatius ajatteli ja päätti treffit samantien. Ilmeisesti ennustajaeukolle täytyisi maksaa hieman enemmän!


Toisella yrityksellä onnistui jo hieman paremmin. Opiskelijatyttö ei kuitenkaan oikein sytyttänyt Amatiusta, joten ensitreffien jäivät myös viimeisiksi.


Perhetavoitteinen Jasmin oli ensimmäisen yliopistovuoden jälkeen jo niin kyllästynyt opiskeluun, että päätti jättää opiskelunsa kesken. Perhe-elämä yhdessä Kullervon kanssa olisi varmasti mukavampaa kuin tylsä opiskelu!


Juliakin oli jo puolentoista vuoden opiskelun jälkeen hieman uuvuksissa, ja Jasminin lähdön jälkeen hän alkoi miettimään opiskelujen keskeyttämistä tosissaan. Sitä ennen Julia kutsui kuitenkin entisen asuntolakaverinsa Sirjan mukaan osakuntaan, ja muutamaan päivää myöhemmin Sirja sitten muuttikin taloon. Hän saisi pitää huolta osakunnasta seuraavien Helmisten yliopistolle saapumiseen saakka.


Sirja päätti pitää muuttonsa kunniaksi heti ensimmäisenä iltana toogabileet. Paikalle saapui myös Sirjan ystävätär Lea Murhe, johon Amatius iski heti silmänsä! Vihdoinkin Amatiuskin löysi sen unelmiensa naisen!


Seuraavana aamuna Julia päätti jättää hyvästit opiskelijaelämälle. Oli aika palata kotiin vanhempien luokse jatkamaan Helmisten sukua!


Lopulta Amatiuskin jätti taaksen yliopiston. Näin koko sisarusparvi palasi kotikyläänsä aloittamaan uutta elämänvaihetta.


Jasmin ja Kullervo muuttivat yhteen, viettivät kauniit, pienet häät ja saivat pian suloisen pienen tyttövauvan. Pienokainen sai nimen Titta.


Amatius muutti myös omaan taloon ja kutsui Lean asumaan luokseen. Romantiikkatavoitteinen Amatius ei kuitenkaan tahtonut sitoa itseään kehenkään, joten pari ei mennyt naimisiin eikä edes kihloihin.

Seuraavassa osassa Julia saa Lehtorinsa ja pari pääsee aloittamaan neljännen sukupolven!

P.S. Jos joku haluaa oman legacynsa sivujen osoitteen tuohon sivuun linkkilistaan, niin ilmoitelkaa! Vastalinkittäminen on sitten ihan ystävällistä :)

2 Comments:

  • At 17/2/06 16:54, Blogger Nina said…

    Selväksi tuli, lisään linkkisi sitten seuraavan osan kanssa samaan aikaan! (Ja seuraava osa tulee tässä viikonlopun aikana..) Jasminin silmät on ihan oikeat, Iralta perityt Maxisin valmissilmät :) Lyran.netin kasvomaalausta en tietääkseni ole edes nähnyt :D Ja Julia sai luvan rakastua komeaan kirjallisuuden lehtoriin vain koska tämä oli komea! Koetan olla saamatta tähän legacyyni kovin rumia lapsia :D

     
  • At 4/6/07 17:55, Anonymous Anonyymi said…

    Mistä sait noi julian hiukset? Aivan ihanat :D

     

Lähetä kommentti

<< Home