Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

6.3.06

Osa 10: Arjen aherrusta


Yhdeksännessä osassa seurattiin Tarun yliopistoelämää. Nyt Taru palaa kotiinsa vanhempien luokse ja viides sukupolvi aloitetaan yhdessä Kain kanssa.


Lasten lähdettyä opiskelemaan Julialla ja Lehtorilla oli viimein aikaa myös toisilleen, kun talo ei vilissyt täynnä lapsia. Näinä rauhallisina hetkinä he olivat kuin vastarakastuneita, eivät millään meinanneet päästää irti toisistaan!


Kukoistavan onnensa kunniaksi pari päätti järjestää Kultavuosijuhlat. Ai että kun elämä oli ihanaa ja rauhallista!


Taru oli jo aikuisena saavuttanut elinikäisen platinamielialan Rikollisnerona, mutta oli pian kyllästynyt työhönsä ja vaihtanut alaa sotilasuralle. Tähtäimessä oli siis jo toinen urahuippu! Lehtori taas yhä tavoitteli ensimmäistä elämäntavoitettaan, Sairaalan johtajan paikkaa.


Tarun uurastus palkittiinkin pian ja hänestä tuli Kenraali!


Taru oli viimein valmistunut yliopistosta. Oli aika muuttaa takaisin kotiin ja saada Elselle luvattu aviomies maailmaan! Vanhukset saisivat siis pian jättää leppoisille päivillensä hyvästit :D


Seuraavana iltana Tarun kotiinpaluun jälkeen vietettiinkin jo häitä. Kai ja Taru saivat vihdoin toisensa <3


Häistä tulikin aivan mahtavat ja ikimuistoiset! Juhlien päätteeksi pari pääsi pienelle häämatkallekin.


Kain elämäntoiveena oli päästä Rikollisneroksi, hän oli mammonatavoitteinen simi. Mekaniikan tietokirja oli Kain mielestä todella kiehtova :D


Lehtori saavuttikin pian oman elämäntavoitteensa! Molemmilla vanhuksilla olisi nyt siis loistavasti aikaa tuleville lapsenlapsilleen.


"Hohoi! Missä ne lapsenlapset viipyvät?!" Julialla oli usein hieman liikaakin vapaa-aikaa, joten todella leikkisänä siminä tykkäsi käyttää aikansa muun muassa leikkimällä kylpyammeessa :D


Viimein Julian toive toteutui, Taru oli nimittäin raskaana! Ja Taru oli myös jatkuvasti syömässä. Mikä tahansa kelpasi hänelle ruuaksi, kunhan vain sai jotain vatsan täytteeksi!


Pilaantuneen ruuan ahmiminen ei kuitenkaan ollut lainkaan hyvä idea. Taru sai ruokamyrkytyksen ja raskaudesta tuli entistäkin rankempi kokemus :/


Onneksi vauva kuitenkin halusi pian ulos. Kai koetteli muistella, mitä siellä synnytysvalmennuksessa oikein oltiin neuvottu.


Kaikki sujui lopulta oikein hyvin. Pienokainen sai nimen Ronja, ja hän peri isänsä silmien ja äitinsä hiusten värin.


Taru oli kovin onnellinen tyttärestään. Oli se sitten niin suloinen!


Pian olikin jo Ronjan ensimmäisten syntymäpäivien aika! Pysyisiköhän tyttö yhä yhtä suloisena?


Ronjasta kasvoikin todella suloinen pikku taapero. Hän sai seuraavasti luonnepisteitä:
Sottapytty/siisti: 6
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 8
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 4
Ronja on siis äitinsä tavoin Oinas.


Tietotavoitteinen Lehtori opetti innoissaan lastenlastaan. Käveleminen oli ensiarvoisen tärkeä taito elämässä!


Taru oli hankkinut töitä näyttelijäuralta. Epäonnekseen hän kuitenkin sattui kerran vastaamaan väärin urakysymykseen ja sai potkut. Voi tätä murheen päivää!


Kai päätti lohduttaa rakasta vaimoansa ja hemmotteli tätä poreammeessa hieronnalla.. Ja pienellä pelehtelemisellä.


Tarua vaivasi kuitenkin vielä potkut, hän oli saanut pahan kolauksen itsetuntoonsa. Hän päätti jäädä kotiäidiksi, kunnes talossa ei olisi enää pieniä lapsia. Hän elätteli pieniä toiveita siitä, että edellisen päivän poreammereissu olisi saanut hänet jälleen raskaaksi..


Heti pytyltä noustuaan Taru saikin sitten ilokseen huomata, että hän todellakin olisi raskaana! Tulisiko sieltä nyt se Elselle luvattu poika?


Toinen raskaus olikin edellistä helpompi, sillä Taru oli oppinut nyt välttämään pilaantunutta ruokaa. Hänellä riitti energiaa jopa Ronjan opettamiseen.


Ronja olikin todella nopea oppimaan. Hänellä oli jo kahdeksan karismapistettä ja luovuuspisteitä pian kolme!


Taaperoikä oli kuitenkin lyhyt ja oli jälleen synttäreiden aika! Elsekin tuli kylään yliopistolta, katsomaan tulevaa perhettään :)


"Äiti, miksi sinulla on noin iso maha? Isoisä kertoi, että halusit pienenä sumopainijaksi. Haluatko sinä sitä taas ja sitä varten kasvatat masuasi?" kyseli Ronja ihmeissään. "Enhän minä, siellä on vain sinun tuleva pikkusisaresi!" vastasi onnellinen äiti.


Ja jälleen oli synnytyksen aika! Tyttö vai poika, tyttö vai poika?!?


Ronja sai suloisen pikkusiskon, joka nimettiin Reetaksi! Hän peri isosiskonsa tavoin äitinsä hiukset ja isänsä silmät.


Reetta oli kaikkien mielestä mitä suloisin vauva! Kain työkaverikaan ei malttanut olla ihastelematta pikkuista, hänkin tahtoi vain koko vierailunsa ajan pidellä Reettaa sylissään :D


Kun kaikki tuntuivat pyörivän uuden vauvan ympärillä, Ronjan täytyi hieman itsenäistyä. Hänelle ostettiin uusi piano viihdykkeeksi, ja siitä tulikin hyvin rakas piano Ronjalle.


Toisinaan Ronjan piti myös laittaa itselleen ruokaa, kun aikuiset eivät kiireiltään ehtineet sitä tekemään. Muffinssit vain aina tahtoivat palaa mustiksi, inhottavaa!


Eräänä päivänä pelatessaan shakkia isoäitinsä Julian kanssa Ronja kertoi tälle tulevaisuuden suunnitelmistaan. "Kun minusta ei tule varmastikaan perijää, niin minä tahdon isona matkustella ja paljon!"


Pikkuinen Reettakin oli jo kasvanut söpöksi taaperoksi! Hän sai täysin samat luonnepisteet kuin isosiskonsakin, eli:
Sottapytty/siisti: 6
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 8
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 4


Kotiäitinä mainiosti viihtyvä Taru tunsi itsensä jälleen pahoivoivaksi.. Oliko hän raskaana vai oliko se vain se pilaantunut keittiömestarin salaatti..?


Tarun huolehtiessa lapsista, Kai ahersi uransa eteen. Rikollisneroksi halutessa kuntopisteiden kartuttaminen oli ehdottoman tärkeää!


Seuraava päivä olikin oikein onnen päivä! Kai sai haluamansa ylennyksen ja oli jälleen askeleen lähempänä suurta tavoitettaan, ja Ronja sai elämänsä ensimmäisen kympin todistuksen! Tyttö ei meinannut uskoa silmiään ja koetti tihrustaa, josko paperissa olisi jokin virhe sattunut :D


Taru oli totta tosiaankin jälleen raskaana! Hän rentoutui usein tämän raskauden aikana joogaamalla ja meditoimalla.


Pian olikin jo synnytyksen aika! Olisiko siellä viimein se poika vai pitäisikö lapsia hankkia vieläkin lisää?

Ensi osassa selviää, mitä Tarun vatsasta löytyykään!

3 Comments:

  • At 6/3/06 17:34, Blogger Boo said…

    Iiks. Mitähän sieltä vatsasta nyt löytyy?
    Suloisia lapsia nuo Ronja ja Reetta :)

     
  • At 7/3/06 17:57, Anonymous Anonyymi said…

    *peukut pystyyn* kyllä se poika sieltä tulee :D Tosin villipihlajalla tuli ensin 4 poikaa ja sitten vasta tupsahti kauan kaivattu tyttö.. hmm.. toivottavasti tässä ei mene niin ;)

     
  • At 8/3/06 18:47, Blogger Nina said…

    Kiitos taas kaikille kommenteista! Varmaankin huomenna tulee taas jo seuraava osa, jossa sitten selviää tuleeko sitä poikaa ollenkaan vai ei :D

     

Lähetä kommentti

<< Home