Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

25.2.06

Osa 8: Vilinää ja vilskettä


Edellisessä osassa Julia ja Lehtori saivat neljä lasta, Tanja, Tarun sekä kaksoset Tytin ja Terhon. Vanhimmat lapsista olivat sentään jo lapsia, mutta kaksoset olivat vasta pieniä vauvoja! Kuinka suurperhe oikein selviäisi arjesta?


Otson rakas puoliso Ira oli kuollut vanhuuteen vain 68 vuotiaana. Edesmennyttä vaimoaan paljon nuorempi Otso kaipasi kovasti rakasta rinnalleen, joten hän päätti ottaa yhteyttä paikalliseen treffipalveluun.


Ennustajaeukko valitsi Otsolle seuralaiseksi Lenita Seipäisen, jota naapurin vampyyri oli puraissut. Otso hieman pelästyi vamppyyria ensin, kun ei koskaan ennen ollut sellaista nähnytkään!


Otso voitti kuitenkin ennakkoluulonsa ja treffeillä olikin sitten ihan mukavaa. Lenita ei kuitenkaan oikein sytyttänyt Otsoa, ja niin pari lopetti treffit pelkkinä ystävinä. Otso rakasti yhä vain Iraansa, eikä ollut ainakaan vielä valmis uuteen suhteeseen.


Tanjan ahkerointi kinkkisten koulutehtävien parissa palkittiin viimein. Hän sai elämänsä ensimmäisen kympin! Kyllä nyt kelpasi kehuskella muille!


Tanja ja Taru kehittivät taitopisteitään aina kun koulunkäynniltään vain ehtivät. Shakin peluu oli yksi tyttöjen ehdottomista suosikeista. Aina silloin tällöin Tanja huijasi viatonta pikkusiskoaan pelissä huijaamalla tämän huomion johonkin muuhun kuin peliin! Ei ihme että Tanja aina voitti pelit :D


Tyttöjen äiti taas uurasti töittensä parissa. Eräänä päivänä hän viimein sai ylennyksen Rikollisneroksi ja ansaitsi samalla ikuisen platinamielialan! Viimeinen työpäivä ennen ylennystä oli kuitenkin niin rankka, että Julia nukahti pihalle heti autosta ulos päästyään.


Mutta kaikki se oli vaivan arvoista. Julialla oli nyt tyylikäs rikollisneron työasu ja töihin haettiin upealla limusiinillä! Limusiinin kuljettaja tosin oli Juliasta todellinen kauhistus. Kuinka ne saattoivatkaan pilata jokaisen työpäivän laittamalla Julian näkemään sen kuvatuksen joka ikisenä aamuna!?! :D


Pian olikin jälleen syntymäpäivien aika! Pikkuisesta Tanjasta kasvoi jo teini! Hän sai tavoitteekseen romantiikan ja elämäntavoitteekseen olla Julkkiskokki.


Tanja oli jo kyllästynyt ainaiseen kotona olemiseen ja tahtoi jo päästä valloittamaan maailmaa. Niinpä hän soitti yliopistolle ja sai muutaman stipendin ja taksin hakemaan häntä. Heihei Tanja, nähdään seuraavassa osassa!


Pikkuisista kaksosistakin oli jo aivan huomaamatta kasvanut taaperoita. Tytti sai seuraavat luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 5
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 3
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 10
Tytti on siis horoskoopiltaan Vaaka.


Terho sai taas seuraavanlaiset luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 5
Ujo/menevä: 4
Laiska/toimelias: 3
Vakava/leikkisä: 6
Marisija/kiltti: 10
Ja Terho on horoskoopiltaan Vesimies.


Tanjan lähdöstä seuraavana iltana koitti surullinen hetki. Perheen oli aika jättää hyvästit Otsolle, jolla oli varsin pitkä ja hyvä elämä. 81 vuoden aikana hän oli saanut kerättyä kaikki taitopisteet kasaan ja saavuttanut kahden eri uran huipun ja vielä ilman yliopistoa!


Vielä samana iltana juhlittiinkin kaksosten syntymäpäiviä. Pienet ja somat juhlat pidettiin vain perheen kesken.


Tässä on Terho lapsena..


..ja tässä Tytti. He eivät näytä kovinkaan paljoa toisiltaan, ennemmin Tytti ja Taru näyttävät kaksosilta :D


Talossa oli varsin villi meininki aina iltaisin, kun kolme lasta palasivat koulusta ja kaipasivat huvitusta. Onneksi kaikki kolme tulivat keskenään toimeen vallan mainiosti, joten jonkinlainen rauha sentään säilyi talossa!


Kahdeksan logiikkapistettä (ne tulevaan stipendiin tarvittavat) olivat jo Tarulla hallussa, joten hän aloitti (kaksosten vallatessa shakkipöydän) opettelemaan maalaamista. Maalaustelineestä tuntui tulevan pian Tarun uusi paras ystävä ja taitopisteet nousivat hurjaa vauhtia ylöspäin!


Seuraavana sunnuntaina koko perhe päätti lähteä retkelle Stadiin. Jotenkin kaikki viisi onnistuivat ahtaamaan itsensä perheen pikkuiseen autoon :D


Ensimmäiseksi mentiin keilaamaan. Lapset olivat innoissaan, sillä he eivät koskaan ennen olleet nähneet mitään keilauksen kaltaistakaan! Vaikka keilapallo oli isompi kuin Terhon oma pää, hän onnistui silti ensimmäisellä yrityksellään kaatamaan kaikki paitsi yhden keilan kumoon. Poika oli selkeä luonnonlahjakkuus tässä lajissa!


Keilaamisen jälkeen mentiinkin syömään. Jokainen sai tilata mitä halusi, ja kaikki lapset tietenkin ottivat jotain makeaa. Tarulla oli kaikista suurin kakun pala! "Minusta tulee sitten isona sumopainija. Minun täytyy syödä monta kokonaista kakkua että olen varmasti tarpeeksi iso!" tyttö ilmoitti. Lehtori oli kauhuissaan ja toivoi kovasti Tarun vain vitsailevan!


Illalla kotiin palatessa lapsia odottikin suuri yllätys. Oli joulu ja itse Joulupukki tuli vierailemaan!


Lapsia jännitti hirveästi Joulupukin näkeminen, olihan tämä hieman pelottava hohotuksineen ja kaikkineen! Taru uskaltautui lopulta jopa hieman leikkimään Joulupukin kanssa, mutta kaksoset ajattelivat olevan varminta pysyä vain taka-alalla..


Julia ja Lehtori olivat väsyneitä, mutta onnellisia pitkän päivän jälkeen. Joulupukki oli lahjoittanut perheelle uudet, hienot stereot ja tämän jälkeen lähtenyt. Pipareiden syönnin jälkeen lapset kävivätkin sitten jo nukkumaan. Talon hiljetessä vanhemmat löysivät toisensa mistelinoksan alta.. Olipa tämä täydellinen joulupäivä!


Ilmeisesti kaikki olivat kovin väsyneitä rankan päivän jälkeen. Seuraavana päivänä kaikkien lähdettyä töihin ja kouluun kuusi syttyi palamaan! Kaikeksi onneksi olohuoneeseen oli takan takia asennettu palohälytin, eikä tuli päässyt leviämään tyhjässä talossa. Siinä olisikin ollut mukava yllätys, palata nyt poroiksi palaneeseen kotiin!


Julia oli jo kyllästynyt Rikollisneron hommiin ja oli vaihtanut sotilasuralle. Molemmilta aloilta vaadittiin hyvää kuntoa ja muutenkin aikalailla samoja taitoja, joten ylennyksiä oli varsin helppo ansaita.


Julialla oli kuitenkin siivouksen jalo taito kokonaan jäänyt unohduksiin, joten hän päätti hieman harjoittaa taitojaan isänsä ansaitsemalla sormenjälkijäljittimellä. Jäljittimin saloja tutkiessa Julialta meni täysin ohi korvien Tarun ilonhuudahdukset tämän palatessa koulusta. Taru oli viimein saanut koulussa ensimmäisen kympin todistuksen!


Muutamaa iltaa myöhemmin oli taas aika järjestää juhlat, tällä kertaa Julian ja Tarun kunniaksi. Kasvaminen oli aina yhtä jännittävää!


Julia ikääntyi varsin arvokkaasti, vaikka vaatteet olivatkin aivan kamalat! Onneksi oli vaatekaapit keksitty.. Tarusta taas kasvoi oikein söpö teinityttö. Hän sai suosiotavoitteen ja hän toivoi tulevansa, ei sumopainijaksi, vaan Julkkiskokiksi. Siinä olikin sitten tavoittelemista, varsinkin kun Tarulla ei ollut vielä ainuttakaan ruuanlaittopistettä :D


Ensi töikseen juhlien jälkeen Taru päätti hankkiutua eroon siitä vatsasta, jota oli kasvattanut sitä sumopainintaa varten. Juoksumaton käyttö ei vain ollutkaan aivan niin helppoa, kuin Taru oli ajatellut!


Onneksi se kaikki räpiköinti kuitenkin auttoi ja pian Taru olikin sitten huippukunnossa! Tai ainakin melkein, Taru vain tykkäsi hieman esitellä laihempaa itseään muille :D


Kun kroppa oli hoidettu kuntoon, Taru sai paljon lisää itsevarmuutta ja päätti kokeilla sokkotreffejä. Treffiseuraksi Taru sai Severi Marttalan, söpön kassapojan lähikaupasta.


Severin mielestä Taru oli kuumaa kamaa. Oli syytäkin olla, olihan treffeistä maksettu 50000 simeleonia!


Taru ja Severi tulivatkin mainiosti toimeen keskenään. Parin ensisuudelma olikin sitten treffien päättyessä. Ilta pimeni juuri sopivasti tapausta varten, voi kun se oli niin söpöä <3


Severin mielestä treffeillä oli mahtavaa. Yöllä poika hiippaili Helmisten ovelle ja jätti pienen ruusun ihastukselleen!


Aamulla Taru päätti lähteä yliopistoon. Teini-ikä saisi nyt jäädä lyhyeksi kun nuoren aikuisen elämä tuntui Tarusta niin houkuttelevalta!

Seuraavassa osassa vielä kaksoset kasvavat teineiksi, ja sitten pääsemme näkemään, kuinka neljä nuorta Helmistä valtaavat yliopiston! Vai jääkö valtaus jälleen lyhyeksi, kuten aiemmilla sukupolvilla?

2 Comments:

  • At 26/2/06 15:21, Blogger Boo said…

    Hyvä jatko, ehdottomasti :)

     
  • At 27/2/06 20:32, Blogger Nina said…

    Kiitokset taas kommenteista!

    En oikeastaan käy yhteisötonteilla kuin erittäin harvoin.. Yleensä aina silloin vain kun olen ladannut joitain uusia hienoja vaatteita, niin sitten simit saavat vähän uusittua vaatekaappejaan :) Ja joskus erittäin harvoin perheet pääsevät tuollaisille retkille. Kun minunkin kone tykkää aina olla ärsyttävän hidas :D

     

Lähetä kommentti

<< Home