Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

1.3.06

Osa 9: Opiskelijaelämää


Viime osassa Helmisten neljäs sukupolvi kasvoi jo lähes kokonaan teini-ikään. Tanja, Tarun, Tytin ja Terhon on siis aika valloittaa yliopisto!


Tanja ja Taru olivat jo kasvaneet teineiksi ja lähteneet kohti yliopistoa. Jälleen yhden Helmisen oli aika siirtyä seuraavaan elämänvaiheeseen: Lehtorista tuli vanhus!


Kaksoset olivat nyt ainoat lapset talossa. Terho ja Tytti olivat toistensa parhaat kaverit! He päättivät, etteivät koskaan ikinä eroaisi toisistaan, niin läheinen heidän suhteensa oli.


Pian olikin jälleen aika juhlia. Kaksosten oli aika astua teini-ikään!


Terho sai nautintotavoitteen ja hän tahtoi päästä Julkkiskokiksi.


Tytti taas sai äitinsä tavoin mammonatavoitteen ja sai vielä saman elämäntavoitteenkin, eli olla Rikollisnero! Kaksoset lähtivät kohti yliopistoa jo samana iltana juhlien jälkeen.


Vanhin sisaruksista, Tanja, oli saapunut yliopistolle ja muuttanut pieneen ja mukavaan asuntolaan.


Asuntolassa oli vaikka kuinka monta söpöä poikaa ja romantiikkatavoitteinen Tanja oli onnensa kukkuloilla. Tyttö jatkoi heidänkiin kanssaan kotona hyväksi todettua linjaa. Shakissa oli Tanjan mielestä kaikki keinot sallittuja, aivan niin kuin rakkaudessa kuin sodassakin!


Ensimmäisen lukukauden jälkeen Tanja pyrki ja pääsi Helmelän osakuntaan ja seuraavana päivänä muuttikin osakunnan taloon. Aivan ensi töikseen Tanja päätti järjestää toogabileet. Kaikki vanhan asuntolan söpöt pojat kutsuttiin paikalle!


Bileiden lopulla Tanja päätti että punatukkainen Timppa oli joukon komein ja että tämä ansaitsisi kunnian jakaa Tanjan ensisuudelman!


Heti aamulla Tanja pyysi Timppaa treffeille yliopiston ostarille. Molemmat lähtivät niin innoissaan treffipaikalle, etteivät edes muistaneet vaihtaa yöpukuja pois päältään!


Täydellisesti onnistuneiden treffien päätteeksi Tanja päätti käydä hieman vielä shoppailemassa uusia vaatteita osakunnan vaatekaappiin. Kassaneiti Else Pilke oli silmiinpistävän kaunis! Hänestä voisi ehkä jonain päivänä tulla osa Helmisten sukua..


Viimein myös Taru pääsi aloittamaan opiskelunsa yliopistolla. Taru ei pitänyt oikein asuntolasta, joten hän päätti heti hakea osakuntaan ja isosiskonsa hyväksyttyä Tarun jäseneksi, Taru soitti taksin hakemaan häntä saman tien.


Tarun muutettua osakunnan taloon, Tanja päätti jättää yliopiston. Hän muutti setänsä Amatiuksen luokse, jossa romantiikkatavoitteiset simit saisivat yhdessä viettää railakasta sinkkuelämää sitoutumatta kehenkään!


Pian myös kaksoset saapuivat yliopistolle. Parivaljakko vuokrasi yhteisen talon yliopistolla ja päätti jäädä sinne asumaan ainiaaksi.


Tytti päätti ryhtyä yliopiston epäviralliseksi cheerleaderiksi!


Taru asui nyt yksin Helmelän osakunnan talossa. Hän oli vakaasti päättänyt olla suvun ensimmäinen yliopistosta valmistuva simi. Opiskelu oli vain niin hirveän tylsää, että välillä päätöstä oli todella vaikea pitää!


Suosiotavoitteinen Taru päätti lopulta olla rehkimättä liikoja ja antoi itselleen luvan pitää hauskaa opiskelun lomassa. Läheiseltä ostoskeskukselta löytyikin kiva mp3-soitin, joka auttaisi rentoutumaan milloin ikinä sitä vain kaipaisi!


Samalla reissulla Taru päätti hieman kokeilla dj:n taitojaan. Ja samalla tienasi myös varsin mukavasti rahaa!


Kyllä se vanhakin osaa bilettää! Taru huomasi kesken levynpyörityksen vanhan äitinsä Julian joraavan innoissaan musiikin mukana :D


Bailukärpänen taisi puraista Tarua tuolla reissullaan. Seuraavana iltana hän nimittäin päätti järjestää omat toogabileensä, jonne kutsuttiin muun muassa kaikki rakkaat sisarukset. Yhdessä koko jengi jorasi, toisilla vain välillä tuntui olevan askeleet aivan hukassa :D


Joraaminen otti voimille ja välillä täytyi istahtaa alas hieman hengähtämään. Siinä sohvalla istuessaan Taru ja Tytti totesivat olevansa melkein toistensa täydelliset kopiot! Ainoat erot näyttivät olevan ihon ja silmien väreissä sekä kampauksissa.


Tanjan tapaama kassaneiti Else oli päättänyt jättää työnsä ja muutti yliopistolle.


Else ja Taru ystävystyivät pian. Taru pyysi Elseä mukaan osakuntaan, ja muutaman päivän jälkeen Elsestä tuli sen jäsen. Taru lupasi, että Else saisi muuttaa osakunnan taloon sitten kun Taru olisi lähdössä takaisin kotiin, ja että Else saisi sitten mennä naimisiin perijäksi valitun Tarun pojan kanssa. Elsestä tulisi siis kuudennen sukupolven äiti sitten aikanaan!


Eräällä biletysreissullaan Taru oli tavannut komean Pekko Puimalan, joka oli discon dj. Taru päätti tutustua kaveriin hieman paremmin..


Koska Taru oli innokas tanssija (hän tanssi jokaisena hetkenä, jonka opiskelultaan vain ehti!), hän tahtoi testata Pekon tanssitaitoja. Mies pysyi loistavasti Tarun tahdissa mukana ja teki sillä suuren vaikutuksen tyttöön!


Pekko teki Taruun todellakin niin suuren vaikutuksen, että Pekko sai viedä Tarun neitsyyden. Se oli ikimuistoinen yö molemmille!


Kaiken biletyksen jälkeen Taru oli usein todella väsynyt. Jotkut tärkeät (mutta tylsät) asiat vain tahtoivat unohtua kaiken kivan jälkeen! Eräänä päivänä Taru sai sitten oppia perusasioista huolehtimisen tärkeyden karvaasti. Ulosottomies tuli ja vei osakunnan varashälyttimen!


Huhu sattuneesta tapauksesta kiersi ilmeisesti varsin nopeasti kaikkien korviin, sillä jo samana yönä taloon hiippaili kutsumaton vieras!


Onneksi Taru oli älynnyt hankkia uuden varashälyttimen saman tien ja poliisi saapui hetkessä paikalle. Kerrankin paikalle saapui kunnollinen poliisimies, joka voitti varkaan ja sai tämän rautoihin! (Ensimmäistä kertaa ikinä minun pelissäni :D)


Järkyttävän kokemuksen jälkeen Taru lähti hieman rentoutumaan Stadin yökerhoon. Koska Taru ei halunnut olla yksin tässä vaarallisessa maailmassa, hän pyysi mukaan ystävänsä Kai Notkon, jonka hän oli kerran tavannut kulkemasta osakunnan talon ohi. Koska Pekko ei ollut pitänyt enää yhteyttä Taruun, Taru kaipasi läheisyyttä Kailta.


Illan kuluessa ystävyys syveni ihastukseksi ja lopulta pari päätyi pussailemaan kaikkien nähden. Pahaksi onneksi myös kärttyinen rouva Kurjenkaula sattui näkemään tapauksen!


Kai sai kokea vanhan rouvan käsilaukun kamaluuden!


Päästyään eroon rouva Kurjenkaulasta Taru ja Kai päättivät lähteä jatkamaan treffejään kotiin. Kai hurmasi Tarun tanssilattialla..


..ja niinpä rakkaudesta pakahtuva Taru kutsui Kain makuuhuoneen puolelle!


Biletys ja romanssit saivat ajan kulumaan nopeasti, ja pian olikin jo viimeisen loppukokeen aika. Taru sai aika hyvän pääsytodistuksen, keskiarvo oli 4,5. Ennen valmistujaisjuhlia hän päätti vielä kosia Kaita, joka tietenkin suostui vastaanottamaan kunnian olla osa Helmisten suurta sukua!


Juhliin kutsuttiin taas tietenkin koko sisarusparvi vanhempien ja ystävien lisäksi. Ja jälleen kerran jorattiin yhdessä, vaikkeivat kaikki vieläkään osanneet liikkeitä täysin :D Mutta tärkeintähän oli että kaikilla oli hauskaa!


Tarun oli nyt myös aika toteuttaa ensimmäinen osa lupaustaan Elselle. Else muutti Helmelän osakuntaan odottamaan tulevaa puolisoaan!


Viimein oli aika kasvaa aikuiseksi!

Seuraavassa osassa Taru palaa kotiin ja aloittaa Kain kanssa viidennen sukupolven! Saakohan Else komeankin miehen itselleen?

6 Comments:

  • At 1/3/06 17:33, Anonymous Anonyymi said…

    Kiva, kiva, tääl oli taas jatkoa! Miten se Tanja onnistuukaan niissä muutamissa ensimmäisissä kuvissaan näyttämäänkin mun silmissäni kiinalaiselta. 8)

    Viimeinkin joku Helmisistä valmistuu yliopistosta. :D

    Älä ole niin varma että Taru saa poikia, voihan sieltä siunaantua pelkästään tyttöjä. :/ Vai pelaatko sukupolven verran edellä tarinaasi?

     
  • At 1/3/06 17:43, Blogger helmisi said…

    Hmm.Kivaa juttua,kyllä kyllä.
    Nuohan ovat vähän "Kiinalaisten" näköisiä.Niiden isihän on kiinailaisen näköinen. Hyvää juttuä, kyllä kyllä. Miks mö hoen sitä????
    JOoJooJOojOJOjoJooo :D

     
  • At 1/3/06 17:45, Blogger Hayley said…

    Oi jee! tännehän ilmestyy tiuhaan tahtiin jatkoa!^^ (mä oon vähän laiskempi x))
    Sulla on kyllä kauniita nuo simit, ei voi muuta sanoa.

     
  • At 6/3/06 12:33, Blogger Nina said…

    Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3

    marawel: Pelaan tarinaani aina hieman edellä (noin yhden osan verran), mutta tuota kirjoittaessa ei ollut vielä ainakaan sitä poikaa.. Saapa siis nähdä pystyykö Taru pitämään lupauksensa vai jääkö se vasta sitten seuraavan sukupolven tehtäväksi ;D

    Tanja tosiaan näytti aivan erityisen kiinalaiselta, senpä takia hänelle laitoinkin nuo hiukset, jotka vielä korostivat vaikutelmaa :)

    hikke: Yliopistoelämä vaikuttaa pelkältä juhlalta kun en jaksanut laittaa mukaan tylsiä opiskelukuvia :D Ja aika paljon Taru kyllä siellä yliopistolla puuhasi muuta kuin vain opiskeli, muuten en olisi todellakaan jaksanut pelata yliopistoa läpi.. Sen takia piti järjestää hieman "draamaa" :D

    Seuraava osa on tulossa vielä tänään myöhemmin, jippii!

     
  • At 12/5/06 15:34, Anonymous Anonyymi said…

    mistä noi tanjan hiukset on :O

     
  • At 12/5/06 15:35, Anonymous Anonyymi said…

    mistä noi tanjan hiukset on :O

     

Lähetä kommentti

<< Home