Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

13.4.06

Osa 17: Onnen hetkiä


Viime osassa nähtiin kuinka Heidi ja Heta varttuivat lapsista teineiksi ja siitä nuoriksi aikuisiksi. Anri jätti pettävän Nissen, joka otti mukaansa alienkaksoset Heikin ja Helenan. Heidin palattua kotiin yliopistolta talossa olivat vain Anri ja Heidi.. Tyhjyyttä ei kuitenkaan kestäisi enää kovinkaan kauan!


Heidi ja Roope olivat vasta vähän aikaa sitten tavanneet toisensa, mutta he olivat jo täysin umpirakastuneita toisiinsa. Kumpikaan ei olisi tahtonut viettää hetkeäkään ilman toista!


Niinpä Heidi päätti kosia Roopea jo samana päivänä kun hän palasi kotiin yliopistolta. Ja Roope tietenkin suostui ikionnellisena :)


Seuraavana aamupäivänä vietettiinkin sitten häitä. Seremonia oli todella kaunis <3


Vihkitilaisuuden jälkeen siirryttiin sisätiloihin nauttimaan hääkakusta. Juhliin oli saapuneet kaikki Heidin rakkaat: äiti, isä, kaksoissisko ja tietenkin oma puoliso :)


Erinomaisesti onnistuneiden juhlien päätteeksi Heidi pääsi kokemaan ensi kertansa Roopen kanssa! Ja heti pelehtimisen jälkeen kuului tuttu kehtolaulu..


Aamulla Heidi päätti hieman uudistaa lookiaan aikuisemmaksi. Roopekin sai uudet kuteet ja Heidi alkoi heti innoissaan maalaamaan muotokuvaa komeasta aviomiehestään!


Anrista taas paljastui kunnon rokkimummon vanhoilla päivillään :D Anri oli kyllä harrastanut aiemmin jo maalamista ja pianon soittoa, joten luova toiminta ei ollut hänelle mitenkään tuntematonta :)


Pian Heidin vatsa sitten alkoikin kasvamaan! Molemmat tulevat vanhemmat odottelivat jälkipolvea innoissaan.


Odottavilla äideillä on tunnetusti hirveä nälkä usein. Heidillä olikin jo kahdeksan ruuanlaittopistettä (joilla hän oli aikoinaan ansainnut stipendinkin) ja niin hän luotti omaan ruuanlaittotaitoonsa niin ettei enää oikein kiinnittänyt huomiota tekemisiinsä. Liika huolettomuus kuitenkin kostautui pian, sillä Heidi onnistui sytyttämään tulipalon! Onneksi mitään ruuan palamista pohjaan pahempaa ei päässyt käymään tällä kertaa.


Roope oli taas erittäin laiska kokkaamaan. Jos joku ei tehnyt koko perheelle yhteistä ruokaa, Roope ei vaivautunut laittamaan itselleen mitään hienoa pöperöä vaan yksinkertaisesti käveli jääkaapille ja söi suoraan sieltä mitä vain löysi :D


Eräänä yönä Heidi sitten oli käymässä suihkussa kun hän yhtäkkiä tunsi kumman tunteen vatsassaan.. Kahdeksas sukupolvi pyrki maailmaan!


Tervetuloa maailmaan Eetu! Pitkästä aikaa syntyi vain yksi lapsi, jippii! :D


Anrilla oli ollut kova ikävä pikkuisten jalkojen ääniä talossa ja siksi hän olikin kovin innoissaan lapsenlapsestaan. Eetu oli nyt tuoreen isoäidin silmäterä!


Tietotavoitteisen Roopen elämäntavoitteena oli kohottaa 7 taitoa huippuunsa. Hänellä olikin jo valmiina neljä taitoa huipussaan ja loput kolmekin olivat jo lähellä, niin hänellä oli runsaasti ylimääräistä aikaa. Roope ei saisi nyt paljoakaan harjoitella taitojaan ettei hänelle tulisi turhan tylsä ja pitkä elämä.. Niinpä Roopelle hankittiin lelujen rakennuspöytä ja elämään löytyi uusia, mielenkiintoisia tavoitteita!


"Ohops!" huudahti Heidi kun hän huomasi vatsansa kasvavan jälleen. Heidi ja Roope olivat yhä vielä vain toistensa lumoissa ja olisivat pelehtineet päivät pitkät jos heille olisi annettu siihen lupa.. Rakkauden lumoissa sitä sitten vain unohtuu ehkäisy ja sitten saadaankin lisää lapsia :D


Pian olikin jo Eetun aika kasvaa taaperoksi! Talossa ei siis vähään aikaan todellakaan olisi enää hiljaista :D


Eetusta kasvoikin todella söpö taapero! Eetu sai seuraavat luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 4
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 1
Vakava/leikkisä: 5
Marisija/kiltti: 8
Eetu on Vaaka.


Ja sitten olikin taas jo synnytyksen aika! Koko perhe oli paikalla supistusten alkaessa. Roope oli aivan paniikissa (hän ei ollut mukana edellisessä synnytyksessä) ja Anri soitti Hetalle ja piti tämän ajantasalla synnytyksen tapahtumista :D


Vaikka Heidin ympärillä olikin ollut aikamoinen kaaos synnytyksen ajan, kaikki päättyi kuitenkin onnellisesti ja perheeseen liittyi suloiset, pienet kaksoset! (EI TAAS!!) Eetun pikkusiskot nimettiin Einiksi ja Elliksi.


Kaksosten syntymän jälkeen talossa ei saanut olla enää koskaan kovinkaan kauaa rauhassa, sillä aina joku lapsista oli huutamassa huomiota itselleen. Roope halusi päästä joskus pois talosta ja siksi hän päätti hankkia työpaikan tiedeuralta.


Leppoisan työpäivän jälkeen olikin paljon mukavampaa olla taas kotona. Roope vietti vapaa-aikaansa mieluusti rakkaan esikoispoikansa kanssa. Isä opetti Eetulle monia tärkeitä asioita, kuten kävelemisen!


Pian olikin taas aika juhlia. Tällä kertaa olikin sitten triplasynttärit! Kaikista muista kasvaminen oli kivaa ja jännittävää, mutta Roopea juhliminen tuntui tympäisevän pahemman kerran :P


Eetusta kasvoi oikein reipas poika! Vanhemmat saisivat vielä olla ylpeitä hänestä :)


Einin kasvaessa hänen luonteensa paljastui seuraavanlaiseksi:
Sottapytty/siisti: 4
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 1
Vakava/leikkisä: 5
Marisija/kiltti: 8
Einin luonnepisteet ovat täysin samat kuin Eetun, eli hänkin on Vaaka.


Elli sai taas nämä luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 4
Ujo/menevä: 7
Laiska/toimelias: 1
Vakava/leikkisä: 6
Marisija/kiltti: 8
Elli on himpun verran ujompi ja leikkisämpi kuin sisarensa, mutta muuten hänelläkin on samat luonnepisteet! Ja Ellikin on Vaaka :)


Sanotaan että leikki on lasten työtä, ja sekös sopi Einille ja Ellille :D Einin lempilelu oli palikkapeli ja Ellin karismapupu.


Kolmikon syntymäpäiviä oli vietetty lauantai-iltana, joten Eetu sai viettää ensimmäisen lapsuudenpäivänsä mukavasti kotona. Maanantaina olikin sitten ensimmäinen koulupäivä ja Eetu oli aivan innoissaan!


Heti koulun jälkeen Eetu ryntäsi Anrin luo pyytämään apua kotiläksyjen teossa. Mikä ahkera poika!


Läksyjen teon jälkeen Eetu meni taaperoiden huoneeseen ja ryhtyi leikkimään pikkusisartensa kanssa. Mikä täydellinen isoveli!


Toisen koulupäivän päätteeksi Eetu ryntäsi hihkuen pois koulubussista, sillä hän oli saanut ensimmäisen kympin todistuksensa. Mikä täydellinen oppilas! :D Eetu tuntui olevan joku suhteen täydellinen lapsi, toivottavasti siis myös täydellinen perijä tulevaisuudessa!


Myös Anri palasi sinä päivänä kotiin hyvien uutisten kera. Hänet oli viimein ylennetty Julkkiskokiksi ja niin myös hänen elämäntoiveensa toteutui :)


Pian talossa saatiikin jälleen juhlan aihetta, sillä kaksosten oli aika kasvaa lapsiksi. Heta ja Nisse olivat jälleen juhlissa paikalla, aivan kuten melkein kaikissa Heidille tärkeissä tapahtumissa :)


Einin ja Ellin kasvettua talossa olikin sitten kolme lasta. Heidän kanssaan vanhemmat vielä ehkä pärjäisivät, kunhan Heidi ei vain tulisi enää raskaaksi (tai ainakaan saisi toisia kaksosia!).

Seuraavassa osassa selviää, kuinka arki kolmen lapsen kanssa sujuukaan. Myös kahdeksannen sukupolven perijä selviää!

Lopuksi vielä pikainen katsaus Hetan elämään:

Hetalle oli kertynyt jo aika mukava määrä rakastettuja (mutta se 30 rakastettua yhtä aikaa olisi vielä pitkän matkan päässä!). Erään kerran Heta kuitenkin sattui unohtamaan ehkäisyn ja niin hän sai pienet kaksoset, tytön ja pojan! Elinaksi ja Eemiliksi nimettyjen lasten isä oli kovin onnellinen lapsista, mutta Heta päätti hoitaa lapset itse setänsä Aaronin avulla ja niin isukki sai jatkaa opintojaan yliopistolla.


Elina ja Eemil kasvoivat kuin hujauksessa teineiksi! Elina muistuttaa melkoisesti kaunista äitiään, kun taas Eemil peri enemmän isänsä ulkonäköä. Tätä villiä kaksikkoa voi varmaan vielä tulevaisuudessa nähdä ainakin vilaukselta Helmisten tarinan ohessa :)

4 Comments:

  • At 13/4/06 11:03, Blogger Nina said…

    Sainpas viimein tämänkin osan nettiin.. Oli tarkoitus saada se jo eilen, mutta aloinkin tekemään uusia nettisivuja, joille tulee suomennokset kaikista LC säännöistä! Julkaisen sivut tämän viikon aikana (ellei ilmaannu jotain odottamattomia ongelmia..) ja lisään sivujen osoitteen tuohon linkkeihin sitten kun sivut on avattu :) Sivuille sitten saa oman tarinansa linkin esille jos vain haluaa. Halukkaat voivat sitten ilmoitella asiasta sivujen vieraskirjassa! (Ja kommentoikaa sitten samalla myös sivujen sisältöä ja ulkoasua. Ja ilmoittakaa jos huomaatte jotain virheitä suomennoksissani! :D)

    Lisäsin muuten tuonne linkkilistaan myös linkin Helmisten sukupuuhun kun sitä toivottiin :) Siinä näkyykin sitten koko suku, eli myös perijöiden sisarten mahdolliset lapset ja lasten toinen vanhempi. Kaikki sisaret eivät kyllä sitten ole naimisissa tai edes asu yhdessä lastensa toisen vanhemman kanssa, mutten jaksanut laittaa tuohon mitään merkintöjä siitä :D

     
  • At 13/4/06 13:05, Anonymous Anonyymi said…

    Hahaa ;D Sukupuukin tuli :) (Aikas iso muuten, ainaki mun silmiin)

    Mites muuten teit tuon sukupuun?
    Kiva jatko :)

     
  • At 18/4/06 15:45, Blogger Anilea said…

    Sinulle tulee aina kaksosia:)Minulle ei tule hirveän usein.
    Muuten,haluaisitko linkittää minut?
    osoite:www.legacykuusivuonot.blogspot.com
    Olen jo sinut linkittänyt.

     
  • At 18/4/06 16:48, Blogger Nina said…

    Kiitos taas kaikille kommenteista!

    zlle: Tein sukupuun Adobe Photoshopilla. Otin todella monta printscreenia pelin sukupuusta (jossa näkyy ärsyttävän vähän sukua kerrallaan!) ja sitten niistä leikkasin kaikkien simien kuvat. Leikkaamalla ja liimaamalla siis, meni ihan mukavasti aikaa :D

    anilea: Juu, linkitän sinut ensi osan ilmestymisen yhteydessä :) Kaksosia tulee kyllä ihan järkyttävän usein, ja usein meinaa mennä siksi hermotkin :D Osa kaksosista kyllä on tullut sen vuoksi kun simini söivät sitä himskutin juustokakkua ennen kuin sain tietää että sen syömisestä seuraa kaksoset! Nyt simini eivät saa enää syödä juustokakkua ollenkaan, en tahdo yksiäkään kaksosia enempää kuin on pakko :D

    Seuraava osa tulossa vielä tänään myöhemmin!

     

Lähetä kommentti

<< Home