Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

6.4.06

Osa 16: Muutoksia


Edellisessä osassa ensin Anri synnytti kaksoistytöt Heidin ja Hetan ja sen jälkeen Nisse alienkaksoset Heikin ja Helenan. Kuinka elämä kaksien kaksosten kanssa oikein sujuu? Se selviää nyt!


Heidi ja Heta olivat ehtineet juuri ja juuri kasvaa lapsiksi ennen kuin pikkusisaret olivat syntyneet. Tytöt siis osasivat onneksi jo olla hieman itsenäisempia! Kaksoset kävivät ahkerasti koulussa ja eräänä päivänä Heta toi myös kaverinsa kotiin läksyjen lisäksi. Kaveri olikin Anniina, tyttöjen äidin serkku. Olipa tämä varsin nuori Anriin verrattuna yhä vieläkin ;D


Anniinan vierailun jälkeen Anri tunsi itsensä kovin vanhaksi. Niinpä hän päätti käväistä läheisessä vaatekaupassa ja suorittaa pienen muodonmuutoksen!


Kaupasta löytyikin uudet kivat vaatteet ja kun Anri päästi vielä hiuksensa vapaaksi, hän oli kuin uusi nainen :D


Mutta aika rientää ja kaikki vanhenevat ajallaan.. Alienkaksosetkin kasvoivat jo taaperoiksi! Heikki sai seuraavat luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 10
Ujo/menevä: 3
Laiska/toimelias: 0
Vakava/leikkisä: 7
Marisija/kiltti: 10
Heikki on Kauris.


Ja Helena sai taas nämä luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 1
Ujo/menevä: 10
Laiska/toimelias: 10
Vakava/leikkisä: 4
Marisija/kiltti: 10
Ja Helena on Kaksoset.


Anri ei ollut vielä hankkinut vakituista työpaikkaa lasten takia. Niinpä hän usein auttoi (kun vain ehti) Elseä tämän yrityksen kanssa. Yritys menestyikin jo varsin mukavasti, asiakkaita riitti yllinkyllin :)


Anri otti yhä suurempaa vastuuta yrityksestä, joten Elselle jäi enemmän aikaa vain olla kotona. Else keksikin itselleen uuden intohimon, nimittäin herkullisten leivonnaisten valmistamisen. Nyt oli koko perheellä suu makeana!


Eräänä päivänä sitten Else istahti mukavasti sohvalle istumaan ja napsautti kaukosäätimellä television päälle. Muutama minuutti kului ja sitten televisio simahti! Else tietenkin ryhtyi innokkaasti korjaamaan rakkinetta unohtaen täysin, ettei hänellä ollut kuin muutama hassu mekaniikkapiste. Else sai hirmuisen sähköiskun!


Tapahtuman nähneet Heidi ja Heta melkein pelästyivät kuoliaiksi nähdessään isoäitiparkansa, mutta onneksi siitä selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja mustalla naamalla!


Helena ja Heikki eivät kuitenkaan ymmärtäneet vielä mitään tuollaisista asioista, vaan viettivät leppoisaa taaperonelämää. Aivan kuin koko elämä olisi vain yhtä leikkiä!


Pian kuitenkin pikkuiset taaperotkin kasvoivat jo lapsiksi!


Yhä vain nuoremmat kaksoset tuntuivat ottavan elämän vain rennosti, turhia murehtimatta. Kun vanhemmat lapset ahersivat ansaitakseen taitopisteitä, nuoremmat vain pelasivat pelejä ja kujeilivat keskenään.


Koska talossa oli kerrankin neljä lasta yhtä aikaa, päättivät vanhemmat järjestää heille pienet juhlat! Paikalle kutsuttiin kaikki naapuruston lapset, jotka he vain tunsivat. Ja tarjolla oli tietenkin Elsen leipomaa makoisaa kakkua :)


Onnistuneiden juhlien päätteeksi Heidi ja Heta kasvoivat teineiksi!


Heidi sai suosiotavoitteen ja toivoo pääsevänsä Eläväksi legendaksi!


Heta taas sai romantiikkatavoitteen ja tahtoo saada 20 rakastettua yhtä aikaa. Kuinkakohan sekin onnistuu ujolta Hetalta?


Elämä neljän lapsen kanssa oli ollut varsin stressaavaa ja aikaa vievää. Anri ja Nisse olivat eteentyneet toisistaan pikku hiljaa kun aikaa yhteisille hetkille ei oikein ollut. Lopulta Anri sai Nissen kiinni syrjähypystä. Nainen oli jopa raskaana Nisselle!


Else ja Nisse ottivat ensi asumuseron. Nisse otti Heikin ja Helenan mukaansa muuttaessaan uuden rakkaansa luo. Heikki ja Helena, kuten koko muukin perhe, olivat murheissaan eron takia, mutta onneksi aina voisi tulla käymään kylässä!


Anri päätti että tästä alkaisi täysin uusi jakso hänen elämässään ja niin hän päätti, että talo pitäisi remontoida täysin. Perhe meni tontin reunamille tiirailemaan tähtiä talon remontin ajaksi. Else oli ehtinyt paikalle ensimmäisenä ja ehti istuskella maassa vain noin viidentoista simminuutin ajan, kun satelliitti tippui hänen päällensä! Samana iltana talosta siis poistui neljä henkeä tavalla tai toisella. Elämässä alkoi todellakin aivan uusi jakso.


Remontti saatiin onneksi nopeasti päätökseen ilman enempiä murheita. Tässä uusi Helmisten talo!


Heidin ja Hetan välille oli kasvanut kaiken yhdessä koetun jälkeen erittäin vahva side. Kaksoset olivat toistensa parhaat ystävät, joihin saattoi aina luottaa.


Eräänä päivänä Heta halusikin ilahduttaa elämänsä rakkaimpia ihmisiään (eli siskoaan ja äitiään) kokkaamalla heille herkullisen aterian. Hetalla oli jo kahdeksan ruuanlaittopistettä, joilla hän oli ansainnut stipendinkin yliopistoa varten. Jotenkin tyttö kuitenkin onnistui sytyttämään tulipalon kokatessaan. "Miten näin voi käydä?!" Heta ihmettelikin kovaan ääneen.


Lopulta kaksoset lähtivät yliopistolle ja Anri jäi yksin kotiin. Suuressa talossa oli niin hiljaista, että Anrin oli aina kutsuttava joku kylään! Antero, Anrin rakas veli, olikin yksi vakiovieraista talossa :)


Anri kasvoi kaikessa hiljaisuudessa vanhukseksi, vain Antero oli paikalla juhlistamassa tapausta. Vanhoilla päivillään Anri sitten keksikin itselleen uuden harrastuksen, kukkien sidonnan!


Heta ja Heidi olivat tällä välin saapuneet onnellisesti yliopistolle ja koettivat ahertaa parhaansa mukaan. Opiskelu oli vain niin hirvittävän tylsää!


Heta luovuttikin pian ahertamisen suhteen ja päätti ottaa ilon irti osakunnan jäsenyydestä. Ilmaista pizzaa ja toogabileitä, kyllä kiitos!


Ensimmäinen lukukausi kuitenkin lähestyi uhkaavasti loppuaan ja Heta ei ollut tehnyt koko aikana kuin yhden esseen. Tyttö päätti siis pakata kimpsut ja kampsut kasaan ja jättää nopeasti yliopiston taakseen. Ainoastaan ero Heidistä suretti :(


Heidi oli kuitenkin jaksanut pakertaa sen verran, että pääsi juuri ja juuri lukukauden päättökokeesta läpi. Heta oli lähtiessään unohtanut siivota jälkensä ja nurkkaan jääneen pizzanpalan ympärille ilmestyikin pian ötököitä.. Kauhistunut Heidi soitti tuholaispalveluun ja seuraavana päivänä paikalle ilmestyi oikein söpö tuholaistorjuja. Heidi kävi vaihtamassa miehen kanssa pari sanaa ja totesi tämän mukavaksi. Seuraavana päivänä hän soitti Roopelle (se oli miehen nimi) ja pyysi tämän kylään. Pienen flirttailun jälkeen..


..pari löysikin itsensä pian lemmenlilluttimesta <3


Heidi päätti jättää myös yliopiston ja muuttaa takaisin kotiin. Sopiva mies oli nyt löytynyt ja Heidin biologinen kello tikitti jo kiivaasti!


Helena ja Heikki olivatkin jo kasvaneet Nissen hoivissa ja saapuivat yliopistolle hieman ennen Heidin lähtöä. He muuttivat sitten osakunnan taloon pitämään siitä huolta kunnes seuraavat asukit saapuisivat sinne!


Heta taas oli muuttanut setänsä Aaronin luokse. Aaron etsi yhä elämänsä rakkautta ja nyt Heta aloittaisi taas etsimään niitä toivomiaan 20 rakastettua :D

Ensi osassa Heidi muuttaa takaisin kotiin Anrin luokse ja kahdeksas sukupolvi saa alkunsa!

13 Comments:

  • At 8/4/06 08:56, Anonymous Anonyymi said…

    Heta on hirmuisen nätti, toivon mukaan hänen mahdolliset lapsensa tulevat näyttämään äidiltään. ;)

     
  • At 8/4/06 15:57, Anonymous Anonyymi said…

    Ihana ! Millon tulee jatkoa? Oon ihan uus lukija, milloonkohan laitan onman legacyni nettiin... En varmaan koskaan saa aikaseks. ;)
    Miten saat kaikki simisi niin kauneiksi? :D


    Mistä muutenn lataat vaatteita ja hiustyylejä, ne on upeita.<3

     
  • At 8/4/06 18:19, Anonymous Anonyymi said…

    Juu, tosi kauniita simejä ^^
    ---
    IHQ.<3

     
  • At 8/4/06 22:30, Blogger helmisi said…

    IIIIHAAANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

     
  • At 9/4/06 17:28, Anonymous Anonyymi said…

    Todella kauniita simejä + taloja. Sun legacyssa tuntuu sattuvan ja tapahtuvan! :D Todella hyvä tarina, pian jatkoa kiitos 8)

    Mistä muuten latasit Hetan ja Heidin lapsuusajan hiukset?

     
  • At 9/4/06 17:44, Blogger Boo said…

    Taas hieno jatko :)

     
  • At 10/4/06 14:07, Anonymous Anonyymi said…

    Vosikkohan laittaa tän sun legacys sukupuun tänne? Ois tosi kiva nähä se, ku oon vähän sekasin jos että kuka on kenkin lapsi ;D Oon lukenu tätä koko ajan. :)

     
  • At 10/4/06 19:48, Blogger Unknown said…

    Lisäsin sinut oman Legacy Challenge tarinani linkkeihin, jos käy?

    http://willowlegacy.blogspot.com/

     
  • At 11/4/06 21:40, Blogger Nina said…

    Kiitokset taas teille kaikille ihanille! :)

    hikke: Talo on aika iso, sillä se on suunniteltu sellaiseksi, ettei sitä tarvitse muuttaa lainkaan sukupolvien vaihtuessa (ellen sitten kyllästy siihen). Taloon siis mahtuu aina kaikki sen asukit oli kokoonpano mikä tahansa :)

    ninni: Olen yrittänytkin tässä legacyssa ihan tarkoituksella saada söpöjä lapsia sukuun :) Perijöiden puolisoille on korkeat kriteerit :D Ei se ole niin vaikeaa saada kauniita simejä, kunhan ei ota puolisoiksi rumia kaupunkilaisia tai npc:itä. Vaatteita ja hiuksia latailen sieltä täältä, en todellakaan muista mikä on mistäkin.. Kaikille sivuille löytyy kuitenkin linkit Sipsisims.comin findseista :)

    killerdoll: Hetan hiukset ovat Peggysims2.netistä, mutta Heidin hiuksista en kyllä ollenkaan muista.. Sipsisims.comista löytyy kyllä jostain linkki sivuille, sieltä vain etsimään :D

    zlle: Olen myös itse miettinyt sukupuun tekemistä.. Koetan saada sellaisen aikaiseksi mahdollisimman pian! Ehkä jo seuraavan osan yhteydestä se löytyy :)

    daae: Sopii oikein hyvin, linkitän sinut seuraavan osan ilmestymisen yhteydessä! Oli muuten kiva alku tarinallasi :)

    Seuraava osa ilmestyy varmaankin huomenna, ellei mitään ihmeitä tapahdu!

     
  • At 30/6/06 21:02, Anonymous Anonyymi said…

    Hetan puku viimeisessä kuvassa.. Mistä se on? Se on niiin kaunis.

     
  • At 11/9/06 13:11, Anonymous Anonyymi said…

    Mullakin on kerran tullu sateliitti simini päähän. Haluaisin uudestaan xP

     
  • At 11/9/06 13:12, Anonymous Anonyymi said…

    Ja hyvä tarina muuten :D <3

     
  • At 9/7/07 16:05, Anonymous Anonyymi said…

    vähä hieno talo..osaat tosiaan rakentaa hyvin..mun tailoista tulee yhtä sotkua vaa

     

Lähetä kommentti

<< Home