Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

5.2.06

Osa 1: Alku on aina hankalinta


Tervetuloa seuraamaan Helmisten suvun tarinaa! Tarkoituksenani on siis pelata sukua kymmenen sukupolven ajan, niin että jokaisesta sukupolvesta valitaan aina yksi perijä. Perijä sitten jatkaa sukua jonkun NPC-hahmon kanssa. Lisää tietoa The Legacy Challengesta löytyy sivussa olevista linkeistä! Mutta koska tämä on jo toinen legacyperheeni, en pelaa tätä pisteitä keräten enkä välttämättä aina täysin sääntöjen mukaisesti. Pääpiirteittäin kuitenkin peli etenee LC:n periaatteita noudattaen. Mutta nyt kuitenkin tarinaan!


Tässä on Helmisten suvun kantaäiti Sonja Helminen. Sonjalla on mammonatavoite ja elämäntavoitteena päästä sairaalan johtajaksi. Hän on horoskoopiltaan Vesimies ja luonnepisteitä löytyy seuraavanlaisesti:
Sottapytty/siisti: 2
Ujo/menevä: 4
Laiska/toimelias: 6
Vakava/leikkisä: 6
Marisija/kiltti: 7


Sonja aloitti haasteen Extreme alulla, eli aluksi rahaa oli vain 1500 simeleonia. Sen takia Sonja heti ensi töikseen etsi itselleen töitä. Mikä onni! Heti ensimmäinen työpaikkailmoitus oli lääketieteen uralta, jonka huippu oli Sonjan elämäntavoitteena :)



Koska ensimmäisinä päivinä rahaa ei riittänyt edes jääkaapin hankkimiseen, Sonjan täytyi tilata pizzaa. Samalla oli tietenkin hyvä katsastaa, olisiko pizzalähetistä auttamaan suvun jatkamisessa.. Mutta Remukka ei ollut ollenkaan Sonjan makuun ja sai jäädä rauhaan.


Jo ensimmäisenä iltana olisi ollut tarvetta suihkulle, vihreä pilvi seurasi sitkeästi Sonjan kannoilla. Onneksi hätä keinot keksii! Ensiapua löytyi lavuaarista ja pesusienestä kaiken kansan nähtävillä :D


Tältä näytti Sonjan ensimmäinen, yksinäinen yö. Rahat riittivät juuri ja juuri vessakoppiin, lavuaariin, sohvaan ja puhelimeen pöytineen. Lisää rahaa olisi saatava ja pian!


Aamulla Sonja päättikin suunnistaa Stadiin katselemaan miestarjontaa. Sopivaa miestä ei kuitenkaan tuntunut löytyvän, mutta sen sijaan löytyi mainio keino ansaita hieman rahaa. Sonja ryhtyi tiskijukaksi ja nauttikin hommasta täysin rinnoin.


Seuraavana päivänä Sonja toi mukanaan töistä Kaunon. Sonjan mielestä Kauno oli oikein kuumaa kamaa..


Tärkeää mammonatavoitteiselle Sonjalle oli myös Kaunon rahatilanne. Vastaus miellytti Sonjaa oikein suuresti!


Ja niinpä Sonja antoi itselleen luvan rakastua hurmaavaan Kaunoon. Ensimmäiset treffit vietettiin kotona toisiinsa tutustuen.


Yön aikan postilaatikon ja roskakorin luokse (kun Sonja ei vielä omistanut ovea) ilmestyi ilmeisesti treffeistä kovin nauttineelta Kaunolta kaksi lahjaa: Unelmadeitin ruusukimppu ja kallis kaukoputki! Kylläpä oli kannattavat treffit.


Viikonloppuna Sonja päätti viedä Kaunon hienoon ravintolaan kaukoputkesta saamillaan rahoilla. Aterian päätteeksi Sonja yllätti Kaunon kosinnallaan, johon Kauno tietenkin umpirakastuneena suostui!


Upean illallisen jälkeen Sonja ja Kauno vetäytyivät kahdestaan valokuvausautomaattiin, jossa sitten tapahtui heidän (romanttinen??) ensikertansa. Kärttyinen rouva Kurjenkaula sattui kuitenkin huomaamaan parin touhut ja Sonja sai kuunnella pitkän moraalisaarnan ja kestää käsilaukun kolauksia.



Niinpä Sonja päätti kutsua Kaunon kotiinsa, jossa olikin sitten mukavampi jatkaa touhuja.. Sonjalla kun oli jäänyt illallisen jälkeen vielä hieman kaukoputkirahoja, niin hän sai hankittua mukavan parisängyn :)


Extreme alun vaatima yksinasuttava ensimmäinen viikko oli viimein kulunut. Heti maanantai-iltana töiden jälkeen Sonja soitti Kaunolle ja kutsui tämän kylään. Sonja kysyi Kaunolta, että sopisiko avioliitto ja yhteenmuutto nyt, eikä Kaunolla ollut mitään sitä vastaan. Suuriin juhlallisuuksiin Sonjalla ei kuitenkaan ollut varaa, joten juhlakoristeina saivat toimia vain Kaunolta saadut ruusukimput.


Kesken hääjuhlien Sonjan maha yhtäkkiä kasvoi. "Lihoinko minä yhtäkkiä vain näin paljon?" Sonja ihmetteli, kunnes muisti unohtaneen ehkäisyn täysin ensin siellä valokuvausautomaatissa ja sitten vielä uudestaan kotona.. Rakkaudesta tekee tyhmyyksiä.


Juhlat onnistuivat erittäin hyvin (paikalla oli muutama Sonjan ystävä) ja limusiini saapui lopuksi hakemaan paria häämatkalle. Sonjan harmiksi hän ei päässytkään mukaan, vaan joutui jäämään yksin kotiin suuren vatsansa kanssa.


Raskaanaolevilla naisilla on tunnetusti jatkuvasti nälkä, joten oli aika ostaa viimein se jääkaappi ja muut keittiö varusteet. Ruuanlaittoon tottumattomalla Sonjalla meni sormi suuhun useammankin kerran ensimmäisen kokkauksen aikana, kun terävä veitsi ei meinannut pysyä hermostuneissa hyppysissä ollenkaan.


Toisella yrityksellä ruuanlaitto sujui vieläkin huonommin. Sonja onnistui sytyttämään tulipalon! Onneksi vessan seinään oli muistettu hankkia keittiötarvikkeiden oston yhteydessä palohälytin, niin ruuan palamista suurempia vahinkoja ei päässyt käymään.


Seuraavana päivänä Kaukon lähdettyä töihin Sonja päätti hieman sisustaa. Tai ensinnäkin rakennuttaa tuoreelle perheelle katon pään päälle! Kaunon tuomilla rahoilla saikin aika mukavaa jälkeä jo aikaiseksi, mutta paljon jäi vielä hankkimatta.


Heti ensimmäisenä yönä uudessa kodissa Sonja heräsi kesken uniensa kummaan tunteeseen. "Aargh, minä kuolen tähän tuskaan!" ajatteli Sonja.


Kipu kuitenkin hellitti pian ja onnellinen tunne valtasi Sonjan, kun hän näki vastasyntyneen poikansa. Pikkuinen Otso oli syntynyt maailmaan!

4 Comments:

  • At 6/2/06 16:36, Anonymous Anonyymi said…

    oikein hyvä aloitus!^^

     
  • At 6/2/06 20:05, Blogger Nina said…

    Kiitos anonymous :)

     
  • At 25/2/06 18:46, Blogger Linnea said…

    Bikinitiskijukka! Millähän ihmeen klubilla tuollaisia on? ;)

     
  • At 24/9/06 08:46, Anonymous Anonyymi said…

    *nauraa* löytypä itsestäni hauska juttu :D mikä yhteensattuma, minun mussukkani on DJ.
    nina, pidä varasi, voi olla yksilapsinen tuo Helmisen suvun virtuaalinen kantaäiti..

    terv. yks *känäemo*

     

Lähetä kommentti

<< Home