Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

18.4.06

Osa 18: Itsenäistymisen aika


Edellisessä osassa seurattiin kahdeksannen sukupolven lapsuutta. Lapset kuitenkin kasvavat nopeasti ja pian he jo lentävätkin pois pesästä!


Perheessä oli nyt kolme rasavilliä lasta, joten hiljaisia hetkiä ei talossa useinkaan ollut. Roopen rakentama Hupilätsytin oli lasten suosikki tylsän koulupäivän jälkeen :)


Heidi ei ollut vielä hankkinut itselleen töitä, joten hänellä oli päivisin runsaasti aikaa. Heidin mielestä päivän paras hetki oli se, kun lapset palasivat kotiin koulusta ja ryntäsivät suoraan Heidin valmiiksi kattamaan pöytään. Aterian ääressä vaihdettiin aina sitten päivän kuulumiset :)


Pian perhe joutui jättämään hyvästit Anrille, joka jätti jälkeensä nautintoplatinahaudan. Anri ei olisi vielä millään halunnut lähteä pois perheensä luota!


Koska Anri oli jättänyt maailman onnellisesti platinamielialalla, elämää oli helppo jatkaa eteenpäin. Kaksosetkin jaksoivat ahertaa hyvin läksyjen kanssa ja pian he toivatkin kotiin kympin todistukset!


Sitten olikin aika todelliseen juhlaan, sillä Eetusta kasvoi teini! Komea nuorukainen sai Suosiotavoitteen äitinsä tavoin, ja toivoo pääsevänsä jonain päivänä Kaupunginjohtajaksi.


Viikonlopun koittaessa Heidi ja Roope päättivät viedä lapset hieman katsastamaan kaupunkia. Koko viisihenkisen perheen onnistui jotenkin ahtautua kahdenistuttavaan urheiluautoon :D


Elli ja Eini ryntäsivät heti ensimmäisenä kaupungilla ottamaan yhteiskuvaa valokuvakoppiin. Heistä oli tullut jo toistansa parhaat ystävät!


Valokuvan ja muun paikkojen tutkimisen jälkeen mentiin sitten syömään. Vaikka paikkaa mainostettiin perheravintolana ei koko perhe mahtunut yhteenkään pöytään yhdessä istumaan! Eini sai syödä äidin ja isän tarkkailevien silmien alla..


..mutta Elliä ei vahtinutkaan kuin isoveli! Kun aikuiset eivät olleet vahtimassa tytön käytöstä, tämä sai possutella rauhassa ruokansa kanssa hienossa ravintolassa :D


Viikonlopun retki sujui kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvin. Illalla kotona Heidi opetti Einille hieman mekaniikkaa lääkäripöydän avulla. Jotenkin harjoitusruumiin sisältä löytyi Einin rakas leikkihevonen! Kuinkas tämän nyt selittäisi järkyttyneelle tytölle :D


Eetua ei kiinnostanut lelut enää ollenkaan, vaan pojan hormonit olivat alkaneet jylläämään kovalla vauhdilla.. Hän jopa sytytti tahallaan tulipalon, sillä oli kuullut kauniin Mauran toimivan palokunnassa! Tulipalon taltuttamisen jälkeen Eetu rupatteli hieman Mauran kanssa ja siitä alkoi heidän ystävyytensä :)


Pian oli myös kaksosten syntymäpäivien aika!


Molemmista tytöistä kasvoikin oikein kauniita nuoria neitejä! Blondi Elli sai romantiikkatavoitteen ja haluaa saada 20 rakastettua yhtä aikaa. Brunetti Eini taas on perhetavoitteinen ja haluaa päästä Terästitaaninaiseksi.


Heti kun kaikki kolme olivat teinejä, he lähtivät yhtä matkaa yliopistolle. Perijäksi valittu Eetu soitti osakunnasta siihen asti huolehtineet Helenan ja Heikin paikalle, jotta nämä ottaisivat myös hänet osakunnan jäseneksi!


Elli ja Eini jäivät vielä asuntolaan asumaan. Eini koetti opiskella ahkerasti cheerleadertoiminnan ohella..


..kun taas Elli vietti aikansa hurmaten jokaisen vastaantulevan pojan :D


Osakuntatalolla Eetu tapasi hurmaavan kotiapulaisen nimeltä Maikki Valli. Punapäät olivatkin pojan heikkous!


Eetu oli kuitenkin päättänyt, että palomies (tai nainen :D) Maurasta tulisi hänen vaimonsa yliopiston jälkeen! Maikki voisi ehkä vielä jonain päivänä liittyä sukuun jonkun toisen perijän puolisona :) Mauran kanssa Eetu koki ensisuudelmansa, joka kyllä hieman nolosti meni pieleen.. Eetu moiskautti suudelmansa Mauran leukaan :D


Maura ei kuitenkaan välittänyt Eetun aloittelijan otteista, vaan oli jopa iloinen siitä että saisi opettaa hänelle uusia asioita! Pian Maura opettikin Eetulle innoissaan mitä lakanoiden välissä voi tehdä nukkumisen lisäksi :D


Aika kului kuin siivillä Mauran kanssa, ja pian Eetu saikin kauhukseen huomata, että ensimmäinen loppukoe lähestyi uhkaavasi eikä hän ollut käynyt kuin yhdellä vaivaisella luennolla! Yö ennen loppukoetta sujuikin sitten kokonaan lopputyön parissa :D


Kotosalla Heidi oli taas hankkinut viimein töitä urheilu-uralta, sillä vanhuus lähestyi nopeasti ja Elävän legendan paikka oli Heidin elämäntoive.


Roope oli lelujen rakentamisen lisäksi opetellut myös robottien rakentamista. Eräänä päivänä sitten talon vahtibotti tuli hulluksi ja antoi sähköiskuja jopa rakentajalleen! Onneksi vempain saatiin pian sammutettua eikä suurempia vahinkoja päässyt käymään.


Ja niin pian vietettiinkin juhlia kahtena peräkkäisenä iltana! Ensimmäisenä iltana oli Heidin syntymäpäivät, toisena Roopen.


Heidi ja Roope rakastivat yhä palavasti toisiaan. Iso talo ei edes tuntunut tyhjältä ilman lapsia, kun oli oma rakas kainalossa! Pari nautti hiljaisuudesta ja rauhasta täysin rinnoin niin kauan kuin sitä vain kesti :)


Yliopistolla taas Eetu oli käynyt jo ensimmäisen lukuvuoden kokonaan läpi, jonka jälkeen ensimmäistä lukukautta opiskelevat Elli ja Eini muuttivat osakunnan taloon.


Elli järjesti innoissaan usein toogabileitä, joihin jokainen yliopiston opiskelija toivoi hartaasti kutsua! Olihan siellä aina kaksi kampuksen kaunotarta, joilla kummallakaan ei ollut vielä vakituista poikaystävää!


Eetu ei malttanut viipyä yliopistolla ensimmäistä lukuvuotta pidempään, vaan paloi jo halusta päästä perustamaan perhettä Mauran kanssa. Eini ja Elli saisivat huolehtia vuorostaan taas osakunnasta seuraavan perijän saapumiseen saakka :)

Seuraavassa osassa Eetu ja Maura saavat toisensa ja yhdeksäs sukupolvi pääsee aloittamaan maailman valloituksensa!

10 Comments:

 • At 18/4/06 21:36, Blogger Anilea said…

  Hahaa,jatkoa:D
  Toivottavasti Eetun ja Mauran lapsista tulee kauniita,kuin muittenkin perijöiden lapsista:)

   
 • At 18/4/06 21:46, Blogger Unknown said…

  Vihdoinkin jatkoa :> Ja hyvä jatko olikin. Eetu on komea ja Maura on kaunis, ja olet jo todella pitkällä, 9 sukupolvessa, se on hyvin :)

   
 • At 19/4/06 14:24, Blogger helmisi said…

  APUA! Täähän loppuu taas kohta! No hyvin menee. Itse en ole varma Mauran geeneistä, sillä on kamala nenu...mut omahan asiasi :D

   
 • At 19/4/06 17:53, Anonymous Anonyymi said…

  Ihanaa jatkoa! <3 Mistä Ellin hiukset ovat? Todella kauniit. <: Ainakun luen tätä sinun Legacytarinaa, tulee itsellekkin intoa pelata. ^^

   
 • At 19/4/06 18:26, Blogger Maranwel said…

  Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös tämä Legacykin. :(
  Aiotko aloittaa uuden?

  Eetu on kyllä komea, mutta itse olisin valinnut ennemmmin Einin perijäksi. Tuo Mauran nenä näyttää kyllä vähän arveluttavalta vaikka Maura muuten ihan nätti onkin.

   
 • At 19/4/06 19:23, Blogger Nina said…

  Kiitokset taas kaikille teille :) On niin mukavaa huomata kuinka jaksatte aina vain lukea tarinaani!

  Olen koettanut metsästää kaikki kauneimmat, komeimmat ja söpöimmät npc:t ja kaupunkilaiset perijöiden puolisoiksi. Tässä vaiheessa tehtävä alkaa olemaan jo aika vaikea :D Ja kun suvussa ei ole ollut ainuttakaan punapäätä, ajattelin että olisi jo sen aika viimein. Kauniiden punäpäiden löytäminen osoittautuikin sitten vielä vaikeammaksi tehtäväksi! Maura ei ole niitä kauneimpia simejä, mutta kaunein punapää jonka tähän hätään löysin :) Toivottavasti Eetu ja Maura saavat silti söpöjä lapsia!

  En ole vielä päättänyt teenkö uutta legacysukua tämän jälkeen, en tiedä jaksanko kolmatta legacya enää.. Olen myös miettinyt josko jatkaisin vielä tämän suvun kanssa vielä sen kymmenennen sukupolven jälkeenkin! Silloin vain täytyisi ryhtyä ottamaan vähän rumempiakin simejä sukuun kun kaunottaret loppuvat.. Mutta toisaalta olisi taas tylsää aloittaa uusi suku, johon tulisi sitten melkein samat simit perijöille puolisoiksi :D Mitä mieltä te olette, jatkanko tätä sukua edelleen vain aloitanko uuden? Enhän ole kuitenkaan laskenut pisteitä enkä pelannut pisteitä haalien sukua muutenkaan, niin hyvinhän voisin jatkaa sukua ja tarinaa :) Jos kukaan vain jaksaa lukea samasta suvusta yhä vain :D

  kiffe: Ellin hiukset ovat muistaakseni Sims 2 Sisterista, osoite on http://sims2sisters.sme.sk :)

  Seuraava osa on tulossa parin päivän sisään, ensimmäinen yhdeksännen sukupolven edustaja on jo syntynyt! Jännittävää! :D

   
 • At 19/4/06 23:15, Blogger Maranwel said…

  Kyllä me sun tarinointiasi jaksamme lukea, kirjoitat niin elävästi. Ja sulla on aina ollu onnistuneita kuvia, ne nostaa tarinan viihdyttävyyttä reilusti.

  Päädyin sitten surulliseen ratkaisuun... Eli aloitin uuden legacyn.
  Tavallaan se oli helpotuskin, sillä se Teuvon nenä olisi kummitellut kumminkin taustalla koko ajan.

  Uusi on vielä aivan alkutekijöissään ja menee mahdollisesti vieläkin uusiksi, koska kone vaihtuu ilmeisesti viikonloppuna.
  Joka tapauksessa uuden legacyni osoite on: http://legacyliljavirta.blogspot.com/

  Tervetuloa!

   
 • At 20/4/06 15:18, Anonymous Anonyymi said…

  Jatka vain tällä samalla perheellä, ja joskus voisit esitellä myös muitakin kuin perijöitä. Paras legacy koskaan! <3

   
 • At 21/4/06 14:46, Anonymous Anonyymi said…

  Paras legacy mitä olen koskaan lukenut.. Simeillesi tapahtuu mielenkiintoisia asioita ja kirjoitat niin luontevasti että en jaksa ikininä odottaa seuraavaa osaa... Kannatan ehdottomasti että jatkat tällä suvulla vielä kymmenennen sukupolven jälkeen. Ihana oli jossain suvussa se kaksoisryöppy ;D

   
 • At 21/4/06 16:56, Blogger Nina said…

  Kiitokset taas kommenteista!

  Päätin nyt sitten että jatkan tällä suvulla pelaamista. Kymmenennen sukupolven kohdalla tapahtuu kuitenkin yksi hauska muutos, josta kerron sitten kun on sen aika! :D

  maranwel: Vaihdan tuon osoitteen tuonne samalla kun lisään seuraavan osan. Onnea uudelle legacylle, pidä tällä kertaa Teuvo kaukana siitä ;D

  hanna: en kerro perijöiden sisaruksien elämistä yleensä kuin aivan vähän, sillä en pahemmin pelaa heillä.. Useimmiten muutan vain heidät jollekin tontille niin että heille voi soittaa :D Joillekin sitten perustan perheen, ja jos olen oikein laiska niin kasvatan vielä lapset koodilla :P Siksi muista ei ole paljoakaan kerrottu. Mutta jos joskus pelaan jollakulla enemmän, niin kerron sitten siitä enemmän!

  Seuraava osa ilmestyykin sitten jo tänään tänne! Täytyy vielä askarrella vähän sen parissa ennen kuin saan sen nettiin, mutta muutaman tunnin sisään pitäisi jo olla esillä!

   

Lähetä kommentti

<< Home