Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

21.4.06

Osa 19: Työtä, tuskaa ja toiveita


Viime kerralla kahdeksannen sukupolven kolmikko otti haltuunsa yliopiston. Nyt on sitten Eetun aika ottaa ohjat käsiin ja saada yhdeksäs sukupolvi alulle yhdessä Mauran kanssa!


Kotiin palattuaan Eetu hankki heti työpaikan liiketalousuralta. Kylläpä Konttorinjohtajan virka-asu komistikin Eetua! Eetun elämäntoiveena on kuitenkin päästä politiikkauran huipulle, joten uran vaihto olisi vielä myöhemmin edessä.


Ensimmäisen työpäivänsä jälkeen Eetu soitti heti Mauralle ja pyysi tämän asumaan luokseen..


..ja perheen yhteisellä illallisella Eetu vielä yllätti Mauran pyytämällä tätä kihloihin kanssaan! Onnellinen Maura tietenkin suostui :)


Seuraavana iltana juhlittiinkin sitten häitä. Paikalle saapui Helmisten suvun edustajia melkein jokaisesta sukupolvesta, sekä myös Eetun ja Mauran rakkaimmat ystävät.


Vihkiseremonian jälkeen siirryttiin seuraamaan hääkakun leikkaamista. Kaikki muut olivat innoissaan, mutta Roope näytti jälleen kovin tylsistyneeltä koko touhotukseen :D


Heti vieraiden lähdettyä Eetu ja Maura juoksivat makuuhuoneeseensa pelehtimään. Mauran elämäntoiveena on saada kuusi lapsista naimisiin, joten yhdeksäs sukupolvi pitäisi saada mahdollisimman pian alulle!


Eetu oli huomannut töissään, että hän oli aikamoinen liikenero. Niinpä hän päätti perustaa aivan oman yrityksensä! Kyseessä oli nuorille suunnattu pelitalo, jonka maskottina toimi ninjahahmo :)


Roopekin menestyi töissään varsin mukavasti, ja lopulta hänet ylennettiinkin Hulluksi tiedemieheksi! Vaikka vanhus oli juuri saavuttanut yhden suurista toiveistaan, hän näytti aivan yhtä kyllästyneeltä kuin melkein aina elämänsä tärkeiden tapahtumien aikana :D


Pian Mauran massu alkoikin sitten kasvaa. Perhetavoitteinen Maura odotti jo kovin innolla jälkikasvua!


Heidillä ei taas oikein sujunut asiat hyvin. Hän oli vastannut väärin urakysymykseen ja sai potkut töistään! Kaiken lisäksi Heidi oli ollut vain kahden ylennyksen päässä Elävän legendan paikasta, joka oli Heidin elämäntoive :(


Mauralla oli todella helppo raskaus, kaikki sujui kuin leikiten. Heidi taas oli masentunut potkuistaan niin paljon, ettei hän enää jaksanut pitää huolta hyvinvoinnistaan. Heidi nukahtikin kesken ruokailun naama lautasellaan! Kerrankin näin päin ;D


Pian olikin jo synnytyksen aika. Kunhan ei vain nyt tulisi taas niitä kaksosia kovin montaa tähänkin sukupolveen :D


Suloinen tyttövauva! Eetun ja Mauran esikoinen nimettiin Inkaksi :) Inka sai äitinsä vihreät silmät ja isänsä ruskeat hiukset.


Voi onnettomuutta! Heidi oli edelleen todella masentunut potkujen takia. Hän ei enää välittänyt omasta hyvinvoinnistaan, vaan tuskasteli vain surkeaa kohtaloaan. Lopulta Heidin ympärillä leijaileva hirveä haju houkutti kärpäsiä niin paljon, että Heidi sai surmansa niiden takia!


Perhe murehti aikansa Heidin onnetonta kohtaloa, mutta elämän on jatkuttava. Pikkuisen Inkan oli aika kasvaa taaperoksi!


Inkasta tulikin oikein söpö taapero. Tosin hän peri Mauran ei-niin-söpön nenän.. Inka sai seuraavat luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 2
Laiska/toimelias: 6
Vakava/leikkisä: 10
Marisija/kiltti: 10
Inka on horoskoopiltaan Vesimies.


Maura ei ollut hankkinut töitä, joten hänellä oli runsaasti aikaa rakkaalle Inkalleen. Äidin opastuksella tyttö oppikin kävelemisen jalon taidon :)


"Ohops!" Maura oli jälleen raskaana! Pian Inka siis saisi pikkuveljen tai -siskon :) Hyvällä (vai huonolla) tuurilla hän voisi saada molemmat tai toisia kaksi!


Saavutettuaan tiedeuran huipun Roope oli keskittynyt elämäntoiveensa toteuttamiseen, eli saamaan kaikki seitsemän taitoa huippuunsa. Lopulta hän sai viimeisenkin taitopisteen kasaan kitaraa soittaessaan! Ikuinen platinamieliala oli nyt saavutettu, mutta Roope ei näyttänyt olevan vieläkään tyytyväinen vaan näytti edelleen samaa, nyrpeää naamaa :D


Pian oli jälleen synnytyksen aika! Tällä kertaa Eetukin oli tapahtumassa mukana, mutta Eetusta oli kyllä enemmän haittaa kuin hyötyä hänen ainoastaan voivotellessa ja tuskaillessa :D


Niin syntyi pikkuinen Iida! Pienokainen perikin isoisänsä vaaleat hiukset ja äitinsä vihreät silmät :)


Samana iltana olikin jo Inkan aika kasvaa! Koko perhe oli tästä kovin onnellinen, sillä taaperon ja vauvan hoitaminen oli huomattavasti raskaampaa kuin lapsen ja vauvan hoito.


Inkan syntymäpäiville oli kutsuttu myös monia vieraita, myös Eetun siskot Eini ja Elli. Eini meni hieman sekaisin kun hän sai vasta nyt tietää äitinsä kuolleen kärpästen hyökkäykseen.. Onneksi tyttö kuitenkin tokeni pian järkytyksestä ja juhlat saattoivat jatkua iloisissa merkeissä :)


Inkasta kasvoikin oikein reipas nuori neiti!


Seuraavana päivänä oli jälleen juhlien aika, sillä nyt Iidasta kasvoi taapero! Tällä kertaa juhlittiin kuitenkin ihan vain oman perheen kesken.


Iidasta kasvoikin erittäin suloinen pikkuinen taapero! Hän sai luonnepisteitä seuraavasti:
Sottapytty/siisti: 4
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 1
Vakava/leikkisä: 4
Marisija/kiltti: 9
Iida on Vaaka. Iidalla ja Inkalla onkin todella erilaiset luonteet. Tytöt ovat ainoastaan suunnilleen yhtä kilttejä, mutta muissa luonteenpiirteissä he ovat toistensa vastakohtia!


Inka oli selvinnyt hienosti ensimmäisestä koulupäivästään. Päivän päätteeksi hän pyysi isoisältään hieman apua kotiläksyihin! Inka sai kunnian olla ensimmäinen läksyjentekijä ja muutenkin asukki uudistetussa lastenhuoneessa. Huone oli Mauran raskaudenaikaisen pesänrakentamisvietin aikaansaannoksia :)


Eetulla oli kova kiire töissä sekä oman yrityksen pyörittämisessä. Siksipä Eetu vietti jokaisen vapaan hetkensä lastensa kanssa. Vapaa päivänä riitti aikaa jopa opettaa Iida puhumaan! Iidan ensimmäinen sana olikin "isi" :)


Pian Maura olikin jälleen raskaana! Olihan vielä kaksi kolmasosaa lapsista hankkimatta että Mauran elämäntoive olisi edes mahdollinen!


Mauran kaikki raskaudet tuntuivat sujuvan todella helposti. Hänet oli kuin luotu suurperheen äidiksi, sillä energiaa riitti vaikka mihin! Maura leikkikin usein tyttäriensä kanssa. Erään kerran juuri puhumaan oppinut Iida sanoi äidille haluavansa olla tämän paras ystävä. "Jos haluat olla äidin paras ystävä, niin saat sitten aina kokata äidille äidin ruuat kun olet iso!" Maura vastasi. Kauheaa lasten hyväksikäyttöä :D


Eetun ja Inkan välillä oli syntynyt oikein lämmin suhde. Aina kun Eetu palasi töistä, Inka juoksi tätä vastaan ja halasi isäänsä <3


Ja sitten olikin jälleen kerran aika saada uusi perheenjäsen! "Miksi tämä on aina näin tuskaista!?" Maura huusi.


Jälleen pieni tytttövauva! Iirikseksi nimetty tyttö peri Iidan tavoin Roopen vaaleat hiukset ja molempien isosiskojensa tavoin Mauran vihreät silmät :)


Iiriksen syntymän iltana juhlittiinkin myös Iidan syntymäpäiviä! Tällä kertaa Roope sai kunnian auttaa Iidaa puhaltamaan kynttilät, eikä Roope edes näyttänyt nyrpeää naamaansa! Iida taitaa olla Roopen suosikkilapsenlapsi :)


Nyt talossa sitten olikin kaksi nuorta villikkoa ja molempien lempipuuhaa oli sängyllä pomppiminen :D Inkasta ja Iidasta tulikin nopeasti hyvät ystävät.


Iidan juhlien päätteeksi Maura ja Eetu vetäytyivät jälleen makuuhuoneen puolelle.. Kenties suunnittelemaan neljättä lasta? :)

Seuraavassa osassa selviää, saavatko Eetu ja Maura kunnon suurperheen vai täytyykö Mauran tyytyä vähempään ja jättää elämäntoiveensa toteuttamatta!

11 Comments:

 • At 21/4/06 21:00, Blogger Anilea said…

  Hyvää tarinaa taasen:D
  Onko sinulla se perhepaketti lisäosa?Näyttää vähän siltä.Minulla ei vielä ole ja en tiedä aijonko edes hankkia.Pitäisköhän....?

   
 • At 21/4/06 21:03, Blogger helmisi said…

  JUHUU! PENIKOITA HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAAHHAHAH
  XD

   
 • At 22/4/06 14:42, Anonymous Anonyymi said…

  Mistä muuten nuo kaikki ihanat tavarat? Kuten kala-aiheinen lastenhuone :) Ja miten olet saanut ne raskausvaatteet vaihdettua noihin ladattuihin?

   
 • At 22/4/06 19:08, Blogger Boo said…

  Suloisia tyttöjä ^^

   
 • At 23/4/06 16:06, Anonymous Anonyymi said…

  Kivaa kun jatkoit taas tarinaa noin nopeasti, kivaa lukea aina niitä ;) Mistä oot ladannut noi ponnarilla olevat harmahtavat hiukset? ;)

   
 • At 24/4/06 15:56, Blogger Nina said…

  Kiitokset kaikille kommenteista!

  anilea: Juu, onhan minulla perhepaketti :) Se on ihan kiva jos tykkää saada lisää tavaroita peliin (etenkin niille jotka eivät lataa ollenkaan tavaroita peliin), mutta minusta se on kyllä vähän ylihintainen.. Kannattaa ostaa sitten joskus myöhemmin kun pelin saa halvemmalla! Niinkuin joululisärin saa nyt noin viidellä eurolla.

  hikke: Tein kärpäskuoleman vinkillä, joka on ilmeisesti alunperin virallisilta sivuilta.. Olen selittänyt tavan Sipsisims.comissa. Kärpäsiin kuolleen kummitus on lila, mutta sinulla taisi olla punainen.. Se ei siis tainnut olla kärpäskuolema tai sitten pojalle tuli jostain syystä väärä väri kummituksena :S

  anonymous: Lastenhuoneen tavarat tulivat perhepaketin mukana :) Tällä hetkellä muut tavarat talossa ovatkin lähinnä ympäri nettiä ladattuja.. Kaikille sivuille löytyy osoite Sipsisims.comin findseista! Raskauden aikana tavalliset vaatteet saa käyttöön hackilla, joka löytyy modthesims2.comista. Laita hakusanaksi pregnancy outfit tms. niin pitäisi löytyä.. Ja muista valita oikea versio hackista, pitää olla sen uusimman lisärin versio!

  ihminen: Tarkoitatko Mauran hääkampausta? Ne ovat muistaakseni Pronupsims.netistä :)

  Seuraava osa tulee taas tässä parin päivän sisällä!

   
 • At 24/4/06 18:35, Anonymous Anonyymi said…

  Anteeksi en sanonut oikein tarkasti.. Iida-taaperon hiuksia tarkoitin ;> Tosi suloisia noi pennut sulla ;D

   
 • At 26/4/06 16:50, Blogger Nina said…

  ihminen: Juu, ei mitään :) En kyllä yhtään muista mistä nuo hiukset latasin.. Linkki löytyy kuitenkin jostain Sipsisims.comin findseista, sieltä siis vain etsimään :D

  Seuraava osa tulossa tänään myöhemmin tai viimeistään huomenna!

   
 • At 26/4/06 18:18, Anonymous Anonyymi said…

  Kivat sivut. Onko tuo sukupuusi ihan pelistä otettu kuva vai oletko ehkä itse tehnyt?

   
 • At 26/4/06 19:10, Blogger Hayley said…

  heipsan! Jatkoin pitkästä aikaa pikku helmisteni tarinaa :DD x) Vähän tönkköä, mutta kiireessä ei juuri muuta kerkeä.. :) Oli mukavasti luettavaa, kun en ole seikkaillut täällä vähään aikaan.. :DD ^.^

   
 • At 27/4/06 15:26, Blogger Nina said…

  Kiitokset taas kommenteista :)

  simimimmi: Sukupuussa olevat kuvat simeistä on pelistä, mutta muu osa on Adobe Photoshopilla tehtyä. Otin pelistä siis todella monta print screeniä (niin että jokaisesta suvun jäsenestä tulisi kuva), sitten leikkasin print screeneistä ne simien kuvat. Järjestin kuvat oikeaan järjestykseen ja sitten vetelin nuo viivat vanhempien ja lasten välille ja lopuksi lisäsin tekstit, numerot ja reunukset. Aika työlästä se oli :D

  hannis: Hienoa että sinunkin Helmisesi ovat vielä voimissaan! Ehdin jo pelätä että tarinasi ei jatkukaan kun edellisestä osasta oli jo niin kauan :D

   

Lähetä kommentti

<< Home