Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

4.5.06

Osa 21: Rakkaustarinoita


Viime kerralla kaikki Eetun ja Mauran kuusi lasta kasvoivat teineiksi ja lähtivät kohti yliopistoa. Nyt on siis Inkan, Iidan, Iiriksen, Irenen, Gunnelin ja Kriston aika valloittaa yliopisto ja löytää elämänkumppanit, jotta Mauran suurin toive toteutuisi!


Vanhin lapsista, Inka, saapui yliopistolle ensimmäisenä. Inka koetti kovasti opiskella, mutta perhetavoitteista simiä ei oikein kiinnostanut muu kuin oman rakkaan löytäminen.


Pian Inka löysikin söpön opiskelijapojan nimeltä Tarvo Monimäki! Inka ja Tarvo olivat kovin ihastuneita toisiinsa..


..ja pian Inka sitten saikin ensisuudelmansa!


Pian ensisuudelman jälkeen onnellinen pari siirtyikin sitten jo makuuhuoneen puolelle..<3


Inka totesi Tarvon olevan hänen unelmiensa mies, ja niin hän pyysikin lopulta Tarvoa kanssaan kihloihin! Ja Tarvo tietenkin suostui :)


Myös perijäksi valittu Iida saapui pian yliopistolle. Hänen tätinsä Eini ja Elli olivat kuulleet uuden perijän saapumisesta yliopistolle, joten he tulivat heti asuntolaan toivottamaan Iidan tervetulleeksi suvun osakuntaan, jonne Iida päättikin muuttaa samantien :)


Iiris oli käynyt kyläilemässä asuntolassa jo aiemmin, kun hän oli vasta lapsi. Vierailuillaan hän oli tutustunut Vilja Helttaan, joka asui Inkan naapurihuoneessa. Iiris oli saanut kyllikseen miehistä Uskon takia, joten Iiris päätyi lopulta suutelemaan Viljaa. Näin heistä tuli enemmänkin kuin vain ystäviä!


Vilja ymmärsi Iiristä ja tämän kurjia kokemuksia miehistä, ja se sai Iiriksen rakastamaan Viljaansa yhä vain enemmän. Pari oli niin onnellinen yhdessä, että viimein Iiris päätti kosio Viljaa <3


Viimein myös Irene saapui siskojensa luo yliopistolle. Irene ei löytänyt omaa rakasta lapsellisten opiskelijapoikien joukosta, joten hän päätyi lopulta kutsumaan ennustajaeukon apuun. Irene saikin sitten sokkotreffikumppanikseen yksityiskoulun rehtorin, Visa Valkosen. Ensimmäisiä treffejä seurasi pian toisetkin, ja pian pari ei enää malttanut olla ilman toisiaan!


Ja niin lopulta myös Irene kosi rakastaan. Kolme kuudesta lapsesta jo siis kihloissa!


Kaikkien kolmen löydettyä kullat kainaloihinsa he päättivät jättää yliopiston taakseensa. Näkemisiin ensi osaan asti siis! :)


Gunnel ja Kristo saapuivat yliopistolle yhtä matkaa. Heillä oli jo omat rakkaat valittuina, joten he eivät viivytelleet yliopistolla turhia. Molemmat kävivät vain moiskauttamassa ensisuudelmansa rakkailleen! Ensin Gunnel sai suudelmansa Taunolta..


..ja sitten Kristo Maikilta <3


Tällä välin Iida oli jo saapunut Helmisten osakunnan talolle. Iidalla oli tietotavoite, joten hän oli vakaasti päättänyt olla toinen Helmisten suvun jäsen, joka valmistuisi yliopistosta! Jotta aika kuluisi hyödyllisesti, Iida oli ottanut kodistaan mukaan robotinrakennuspöydän.


Eräänä päivänä Iida huomasi jääkaapin tyhjenneen, joten hän soitti lähettipalveluun ja tilasi ruoka-aineksia jääkaapin täytteeksi. Iida oli kuitenkin huomaamattaan käyttänyt melkein kaikki rahat robottien rakentamiseen, joten hänellä ei sitten ollutkaan varaa maksaa lähetin tuomia ruokia! Iida ehti juuri laittaa tuodut ruoat jääkaappiin, kun lähetti päätti ottaa jääkaapin maksuksi! Nyt Iida-parka oli siis kuitenkin ilman ruokaa :(


Nälkää kärsiessään Iida joutui soittamaan taksin, joka onneksi vei hänet ilmaiseksi yliopiston kahvilaan. Siellä sai sitten grillata ilmaiseksi ja tyttö sai vatsansa täytetyksi. Iidaa kuitenkin hävetti hänen tilanteensa, joten jostain olisi saatava lisää rahaa hankittua ja pian!


Ensimmäisenä Iida päätti lähteä suosittuun kauppaan räppäämään. Yleisö piti kovasti Iidan esityksestä, mutta kukaan ei kuitenkaan vaivautunut laittamaan kolikkoakaan purkkiin! Täytyisi siis keksiä jotain muuta..


Iida huomasikin pian, että eräs yliopiston kahvila etsi väliaikaista myyjää. Reippaana tyttönä Iida sai paikan, mutta asiakkaat olivat ärsyttäviä snobeja ja palkka hirvittävän pieni!


Lopulta Iida onneksi löysi sekä mukavan että hyväpalkkaisen homman! Dj:n hommat oli kuin Iidalle luotu! Olihan hänen suvussaan jo muutama muukin dj:n hommilla rahaa ansainnut :)


Kun rahahuolet olivat viimein ohitse ja uusi jääkaappikin oli hankittu, Iida päätti kuluttaa aikaansa kaupungilla tulevaa miestä etsien. Kaupungilta löytyi ties miten monta koukkunokkaa ja pullaposkea ja Iida oli jo menettämäisillään kaikein toivonsa, kunnes huomasi kylpylän kahvilassa työskentelevän Arhipan! Iida oli pyörtyä ihastuksesta, siinä oli mies, jonka Iida ehdottomasti halusi!


Iida päätti kuitenkin ensin tutustua kunnolla Arhippaan ennen lopullista päätöstään. Suhteen kehittyessä hiljalleen Iida hankki myös muita uusia tuttavuuksia. Eräänä yönä sitten Iidan tulikin herättämään kesken yöunien tuntematon tyttö, joka laittoi Iidan käsirautoihin ja kuljetti limusiinillä pois!


Tyttö veikin Iidan salaseuraan, johon muutamat hänen uusista ystävistään kuului! Iida olikin siis ensimmäinen Helminen, joka on päässyt salaseuran jäseneksi :)


Iidan ja Arhipan (tai nyt näin tuttavallisemmin pelkkä Ari tästä lähtien :)) suhde oli kehittynyt vähitellen todella läheiseksi. Lopulta Iida hyppäsi Arin syliin ja kuiskasi tämän korvaan: "Minä rakastan sinua Ari!" Ari oli niin onnellinen löydettyään Iidan kaltaisen ihanan tytön!


Rakkauden tunnustuksien jälkeen onnellinen pari sitten päätti vetäytyä makuuhuoneen puolelle..


..ja ensipelehdinnän jälkeen Iida päätti kosia Aria! <3


Onnellisen päivän jälkeen Ari lähti kotiinsa ja Iida jäi yksin osakunnan taloon. Kesken yön Iida heräsi varashälyttimen ujellukseen! Taloon oli hiippaillut sama rosvo, joka oli aikoinaan murtautunut taloon Rasmuksen ja Elsen asuessa siellä. Ja silloinkin murtovaras oli tullut parin ensipelehdinnän ja kihlauksen jälkeisenä yönä! Oliko murtovarkaalla siis jotain onnellisia pareja vastaan? :D


Vihdoin ja viimein koitti Iidan valmistumisen päivä! Hän valmistui keskiarvolla 4,7, pääaineenaan kirjallisuus ja loppuarvosanaksi tuli magna cum laude approbatur!


Jottei osakunta jäisi tyhjilleen, Iida kutsui Einin takaisin asumaan taloon (Eini ja Elli olivat siis Iidan opiskelun ajan asuneet eräässä yliopiston asuntolassa). Eini saisi huolehtia osakunnasta seuraavan perijän saapumiseen saakka.


Jälleen yksi elämänvaihe oli takana!

Ensi osa onkin erikoisosa. Hääspesiaalissa kaikki kuusi lasta saavat rakkaansa omikseen ja Mauran elämäntoive toteutuu! Luvassa siis suuret triplahäät ja muuta hauskaa :)

5 Comments:

 • At 4/5/06 18:21, Anonymous Anonyymi said…

  Ihana legacy !! Oon lukenu tätä ennenkin, mut en oo kommentoinut. Onkos sulla jo yheksäs sukupolvi? Niin, ja aijotkos jatkaa tätä legacya vielä kymmenennen sukupolven jälkeen? Se olis kivaa, koska tätä on niin mukavaa seurata ;). Ja kauniita simejä sulla < 3

   
 • At 4/5/06 18:49, Anonymous Anonyymi said…

  Oikein mukavaa jatkoa tullut. <: Ari on kyllä melkoinen komistus! Montakos sukupolvea Helmisen suvussa nyt on? ^^

   
 • At 4/5/06 20:24, Blogger helmisi said…

  JEHUUU

  Ihq daa.
  Hyvää jatkoa. Iida on kuanis <3

   
 • At 5/5/06 14:50, Blogger Hayley said…

  Ooh, on tullut taas jatkoa!^^ Odotan innolla triplahäitä ja eritoten haluan nähdä Iidan hääpuvun ja kampauksen :]

   
 • At 5/5/06 16:02, Blogger Nina said…

  Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3

  jade: Juu, Iida sisaruksineen on suvun yhdeksäs sukupolvi :) Aion jatkaa suvulla pelaamista vielä kymmenennenkin sukupolven jälkeen ja myös jatkaa tarinan kirjoittamista tänne!

  kiffe: Niin kuin jadelle jo tuossa yllä vastasin, niin yhdeksän sukupolvea on nyt :) (pelissä on jo kymmenes sukupolvi syntynyt, kun pelaan vähän edellä!)

  hikke: Älä itke! Kymmenes sukupolvi ei jää viimeiseksi, vaan tarina tulee jatkumaan (pienen käänteen kera)! :)

  Hääspesiaali tuleekin tässä jo ihan pian, kunhan saan sen vain nettiin!

   

Lähetä kommentti

<< Home