Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

2.6.06

Osa 24: Uusi alku


Edellisessä osassa nähtiin kymmenennen sukupolven koko lapsuus ja yliopistoaikakin. Niko ja Marianne saivat jäädä asuttamaan suvun vanhaa kotia, sillä perijäksi valittu Niilo yhdessä rakkaan Karininsa kanssa muuttivatkin aivan uuteen naapurustoon jatkamaan suurta sukuaan! Parin helpotukseksi he saivat suvun koko omaisuuden mukaansa, joten alku uudessa yhteisössä ei rahan puolesta olisi ongelma. Nyt on aika nähdä, kuinka elämä jatkuu ja miltä yhdestoista sukupolvi näyttääkään!


Niilo ja Karin ostivat uudesta naapurustostaan hienon uuden kodin, jossa kaikki tulevat sukupolvet saisivat kasvaa ja kukoistaa. Naapurustoon oli saapunut myös muutama muu uusi asukas..


..nimittäin kaikki Helmisten suvun entiset perijät! He kaikki olivat palanneet kuolleista! Tosin kahdeksannen sukupolven perijä Eetu ei syystä tai toisesta halunnut palata enää elävien kirjoihin :( Kymmenennen sukupolven kunniaksi jokainen suvun tuleva perijä saa tästä lähtien muuttaa pois legacytontilta vanhainkotiin täytettyään kuusikymmentä vuotta, joten heille ei enää tarvitse jättää hyvästejä! Vanhukset voivat sitten tulla aina vierailemaan sukulaistensa luona :)


Ensimmäisessä naapuruston vanhainkodissa asustaa yhdeksän ensimmäisen sukupolven perijät. Vanhin asukkaista on tietenkin Sonja, koko suvun kantaäiti! Sonja on mammonatavoitteinen, ja hän sai aikoinaan kaksi poikaa, Otson ja Ollin, yhdessä rakkaan Kaunonsa kanssa.


Toinen asukki on Sonjan poika, Otso. Otso on perhetavoitteinen ja hänellä on yhdessä Iran kanssa kaksi tytärtä, Julia ja Jasmin sekä adoptiopoika Amatius.


Kolmantena on Julia, Otson tytär. Julia on isoäitinsä tavoin mammonatavoitteinen ja hänellä on neljä lasta yhdessä Lehtorin kanssa. Heidän lapsiaan ovat Tanja, Taru, Tytti ja Terho.


Neljäntenä asukkina on Taru, joka oli ensimmäinen suvun jäsen, joka valmistui yliopistosta! Tarulla on suosiotavoite ja viisi lasta yhdessä Kain kanssa! Lapsien nimet ovat Ronja, Reetta, Riina, Riikka ja Rasmus.


Viidentenä on Tarun kuopus Rasmus, Elselle luvattu mies! Rasmuksella on tietotavoite ja kolme lasta, Anri, Aaron ja Antero, rakkaan Elsensä kanssa.


Kuudentena oleva Anri on suvun ensimmäisten kaksosten toinen puolisko. Nautintotavoitteinen Anri sai myös itse kaksoset Nissen kanssa. Heidän tyttäriensä nimet ovat Heidi ja Heta. Lisäksi Nisse sai alienkaksoset, Heikin ja Helenan.


Seitsemäs asukki on Heidi, joukon toinen kaksonen siis. Heidillä on suosiotavoite ja kolme lasta yhdessä Roopen kanssa. Heidän lastensa nimet ovat Eetu, Eini ja Elli. Suosiotavoitteinen Eetu ei halunnu herätä henkiin, mutta mainittakoon että hän sai neljä kaunista tytärtä yhdessä Mauran kanssa, ja tyttäret saivat nimet Inka, Iida, Iiris ja Irene. Lisäksi parilla oli kaksi adoptiolasta, Gunnel ja Kristo.


Eetun toisiksi vanhin tytär Iida on talon kahdeksas ja siis viimeinen asukki. Tietotavoitteinen Iida on siis Nikon ja Niilon äiti, ja heidän isänsä on Ari.

Näitä kahdeksaa tulette aina silloin tällöin näkemään tulevaisuudessa, juhlien vieraina tai muualla :) Kauan eläköön Helmiset!


Niilo ja Karin olivat tällä välin asettuneet jo uuteen kotiinsa ja suunnittelivat tulevaisuuttaan. Pikku Helmisiä olisi taas pian luvassa..


..sillä Karin vietti seuraavan aamun vessanpöntön äärellä oksentelemassa :D


Ja pian se maha kasvoikin! (Tai ei kasvanut, kun Karinin paidassa ei ollut maha-asentoa :D)


Jotta pikkuinen saisi sukunimekseen Helminen, täytyi pian järjestää häät. Pari ei vielä tuntenut ketään uudesta naapurustosta, joten paikalle kutsuttiin vain suvun vanhukset!


Tällä kertaa seremonia ei sujunutkaan aivan ongelmitta. Niiloa ilmeisesti hieman pelotti sitoutuminen, sillä joka kerta toimituksen juuri alkaessa hän hyppäsi sivuun! Lopulta pari päätti vaihtaa sormukset hiljaisuudessa kahdestaan, mutta silloinkin Niilo vain seisoi jäykkänä paikoillaan ja Karin sai pujottaa sormuksen ilmaan :D


Niilo ei edes suudellut tuoretta vaimoaan sormusten vaihdoin jälkeen! :D


Hiljaisen seremonian jälkeen kaikki muut siirtyivät sisätiloihin, mutta Niilo jäi edelleen seisomaan paikoilleen. Muuta nauttivat Karinin laittamista hyvistä ruoista ja juomista, leikkivät keskenään ja pitivät hauskaa, mutta Niilon vain seistä jökötti paikoillaan. Lopulta Niilo poistui tontilta move_objectsin avulla ja palasi tontille vasta juhlien päätyttyä, sillä eihän sukua voisi päästää sammumaan enää tässä vaiheessa!


Rasmus oli ilmeisesti nautiskellut hieman liikaa juotavia tai jotain muuta, sillä juhlien päätteeksi hän rymisteli kolmikerroksisen talon hissillä alas varsin vauhdikkaasti. Siinä meni pää vielä hieman lisää sekaisin :D


Niilo oli kovin suruissaan käytöksestään häissä ja koetti jotenkin hyvittää kaiken vaimolleen. Niilo päätti nousta keskellä yötä ylös grillaamaan nälkäiselle Karinille, mutta se ei tainnutkaan olla kovin hyvä ratkaisu noiden liekkien perusteella :D


Pian olikin jo sitten synnytyksen aika! (Ja vatsa ei ollut vieläkään kasvanut ;D) Niilokin oli mukana esikoisensa syntymässä :)


Suloinen poikavauva, joka peri äitinsä vaaleat hiukset! Pienokainen sai nimen Leevi :)


Koska Niilo ja Karin olivat molemmat hankkineet itselleen työpaikan (Niilo talousalalta, sillä hän halusi talousneroksi, ja Karin poliisiuralta. Karin haluaisi omistaa 5 huippuyritystä, mutta hänen toiveensa taitaa jäädä toteuttamatta..), täytyi Leeville hankkia lastenhoitaja. Leevi ei oikein viihtynyt hoitajansa hoivissa vaan karjui tälle :D


Pian pikkuinen Leevi kasvoikin jo vähän isommaksi taaperoksi, jippii!


Taaperonakaan Leevi ei lopettanut karjumista :D Leevi sai seuraavat luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 9
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 2
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 8
Ja sopivasti karjuvasta Leevistä tuli horoskoopiltaan Leijona :D


Hissi oli todettu kolmikerroksisessa talossa erittäin käteväksi, ainakin silloin kun se oli ehjä. Kerroksesta toiseen liikkumisen lisäksi hississä pystyi myös vaikka laittamaan alulle Leeville pikkusisaren ;D


Kiihkeän hissimatkan jälkeen Niilo päätti keskittää energiansa Leeviin. Täytyihän pikkuinen opettaa puhumaankin! Leevin ensimmäinen sana oli tuttipullo :)


Raskauden takia Karin oli jälleen jatkuvasti nälissään, mutta Leevin odotuksesta oppineena hän oli päättänyt tällä kertaa valmistaa itse ruokansa, ettei Niilo sytyttelisi enempiä tulipaloja. Mutta kuinka ollakaan, Karin onnistui kuitenkin itsekin sytyttämään tulipalon, vaikka hänellä oli ruuanlaittopisteet lähes täysissä :D


Viimein kun synnytyksen aika koitti, Karin sai tuskailla sen kanssa yksin. Leevi vain nukkui tyytyväisenä vieressä eikä huomannut yhtään mitään..


..mutta onneksi synnytys sujui lopulta hyvin, ja Leevi sai suloisen pikkusiskon! Tyttö nimettiin Liljaksi :)


Leevistä kasvoikin jo lapsi aivan huomaamatta! Poika onneksi rauhoittui hieman kasvaessaan, hän ei enää karjunut kaikille :D


Liljankin syntymäpäiviä vietettiin pian, kun hänen oli aika kasvaa taaperoksi. Lilja sai nämä luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 4
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 1
Vakava/leikkisä: 4
Marisija/kiltti: 9
Liljalla ja Leevillä on siis aivan sama luonne, eli Liljakin on leijona. Hän ei onneksi sentään karjunut kenellekään, vaan oli oikein suloinen ja hyväkäytöksinen!


Leevistä ja Liljasta tuli pian hyvin läheisiä, vaikka Leevi oli ollut aluksi hieman mustasukkainen pikkusiskolleen. Leevi kuitenkin ymmärsi kuinka tärkeä isoveljen rooli oli ja päätti suojella pikkusiskoaan kaikelta pahalta, miltä vaan voisi :)


Tällä välin Karin oli tullut jälleen raskaaksi, Leevi ja Lilja saisivat siis pian vielä yhden sisaren. Tai kaksi :D


Leevi oli ryhtynyt harrastamaan minigolfia, jossa pojasta kehittyikin pian todellinen mestari! Mukavan harrastuksen ohella kasvoi samalla mukavasti myös karisma :)


Karinin kolmas raskaus päättyi pian, kun oli jo synnytyksen aika! Tällä kertaa Niilo keskittyi ruokailuun synnytyksen aikana ja seurasi tilannetta turvallisen välimatkan päästä :D Leevi ja Lilja saivat itselleen pikkuveljen, Laurin :)

Seuraavassa osassa seurataan, kuinka Leevin, Liljan ja Laurin elämä jatkuu heidän kasvaessaan. Myös yhdennentoista sukupolven perijä selviää!

Näin loppuun vielä pieni vilkaisu Helmisten uuteen kotiin:

Ensimmäinen kerros, jossa on olohuone ja ruokailuhuone sekä tietenkin piha.


Toisessa kerroksessa on makuuhuoneet. Ylhäältä ja vasemmalta lueteltuna kerroksesta löytyy vauvahuone (keltainen), aikuisten huone (vaaleanpunainen), vanhusten huone (sininen) ja lastenhuone (vihreä-pinkki).


Ja ylimmässä kerroksessa on harrastushuone, josta löytyy kaikki suvun ansaitsemat urapalkinnot. Ja kaikissa kerroksissa on myös wc:t :)

15 Comments:

 • At 2/6/06 16:54, Blogger Boo said…

  Noniin.. Hienoa, että tämä nyt viimein tuli :)
  Suloisia lapsia saivat Karin ja Niilo.

   
 • At 2/6/06 17:45, Blogger Unknown said…

  Vihdoinkin jatkoa :> Lapset ovat kauniita, ja tuo vanhainkoti idea on todella hyvä. Vähän hieno tuo Helmisten talo.

   
 • At 2/6/06 18:01, Anonymous Anonyymi said…

  Mukavaa kun saatiin taas jatkoa ja on tosiaan hieno talo. Näinkö ihan väärin vai onko sinulla tuolla taaperomatto?

   
 • At 2/6/06 23:23, Anonymous Anonyymi said…

  Hei tää tarina on ihan huisin hyvä, yks mun lemppareista koska tulee jatkoa?

   
 • At 3/6/06 08:43, Blogger hikke said…

  Oikun söpöjä! Ja tuo vanhainkoti on ihana. Kyllä perijät tarvitsevat kunniotusta. Pakko sanoa vaan, että ihana jakso!

   
 • At 3/6/06 10:04, Anonymous Anonyymi said…

  Woow, vihdoinkin jatkoa ;D Todella kiva ajatus toi vanhainkoti! Ja kauniita lapsia jälleen niinkuin aina.

   
 • At 3/6/06 10:54, Blogger helmisi said…

  WOOHOOOOOOOOOOOO

   
 • At 3/6/06 18:24, Anonymous Anonyymi said…

  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Hieno jatko. Haudantakaimellako herätit nuo perijät? Toivoisin että tulis noita osia pikkasen tota useammin :D

   
 • At 4/6/06 10:41, Blogger hikke said…

  Mistä muuten tuo vessa, johon *ei muista nimeä* oksentaa raskaana ollessaan?

   
 • At 4/6/06 15:13, Anonymous Anonyymi said…

  Ou jea. Et ole heivannut tätä sukua menemään, mutta miksipä olisitkaan sen kaiken vaivannäön jälkeen. :)

  Olen aivan varma, että kaikki nuo Helmisten suvun entiset perijät ovat vain feikanneet kuolemansa ja sen jälkeen nauttineet runsaasti valiojogurttia (pitkää ikää ;>).

  Haa, tahtoo lukea lisää. (: Luin neljä viimeistä osaa putkeen kun en ole pitkään aikaan käynyt täällä tarkistamassa uusia osia. Joo, onnea, sait toisen Legacysi kymmenenteen sukupolveen saakka <3

   
 • At 4/6/06 15:31, Anonymous Anonyymi said…

  Hei, hauskaa kun jatkat tätä vielä! Tämä tarina on yksi mun suosikkeja. :)
  Ja tosi mahti idea tuo vanhainkoti muuten. Vois joskus tehdä ehkä tuollaisen.

   
 • At 4/6/06 16:43, Anonymous Anonyymi said…

  Jos viitsisit vaihtaa linkin tuolta sivusta, jookos? Emilyjen juttu meni mönkään, kun piti järjestelmä ajaa uusiksi, mutta sain nyt pistettyä uuden käyntiin. Toivon mukaan siitä ei tule samanlaista fiaskoa kuin kahdesta edellisestä (jotka molemmat piti aloittaa alusta, höh).

  http://jjack.pandela.org/legacy2/

   
 • At 6/6/06 12:52, Anonymous Anonyymi said…

  Hei! Mukavaa kun jatkoit. ^^ Ja tuo vanhainkoti on hyvä idea. :]

  Voisitko muuten muuttaa Brewerin Hudsoniksi ja osoitteen http://prettym06.vuodatus.net , koska Brewerin perhe lensi bittiavaruuteen ja jouduin aloittamaan uuden. :/

   
 • At 9/6/06 18:08, Anonymous Anonyymi said…

  Heips :D Mukavaa että nuo kaikki perijät palasivat kuolleista :D
  Minä tein myös tuon deleteallcharacters koodin kun loin uuden naapuruston (Benjamin Lohela ynnämuut on melko typeriä), ja kyllä on aika vähän valikoimaa.

  Leevin karjumiskuvat on hirmu hassuja :D Miksiköhän se tuollalailla huuteli? :o Lilja on todella kaunis ja Helmisten talo on upea :)

  Linkittäisitkö legacyni?
  http://haili.awardspace.com/

   
 • At 15/6/06 13:18, Blogger Nina said…

  Kiitos kaikille kommenteista <3 Ja anteeksi kun tämä vastaaminen ja seuraavan osan laittaminen on venynyt kauheasti. Nyt kesällä varmaan lisään osia varmaankin hitaampaan tahtiin, ainakin nyt kesäkuun ajan kun poikaystäväni tuli takaisin tänne opiskelupaikkakunnaltaan :) Heinäkuussa hän lähtee sitten armeijaan, että silloin varmaan istun ahkerammin taas koneen äärellä!

  seireeni: Juu, taaperomattohan se siellä. Annoin itselleni nyt luvan käyttää sitä kun kymmenen sukupolvea on jo täynnä :) Jos pelaisin täysin sääntöjen mukaan niin silloin en saisi käyttää mattoa.

  jade: Juu. Helmisten hautakivet oli kaikki siirretty samalla yhteisötontille, jossa Niilo sitten sai vierailla ja hakea haudat mukaan ennen muuttoa. Perillä sitten heräteltiin kaikki. Kenelläkään ei sitten jostain syystä näkynyt Eetua siellä listassa, vaikka hautakivi kököttikin siinä pihassa. Edes oma äiti tai tytär ei muka tuntenut Eetua! :S

  hikke: Hmmhmm.. En millään muista mistä se on! Voin katsoa ensi kerralla pelatessani, siinä kuvauksessa on varmaan kerrottu mistä ne ovat.. Kerron sitten tässä myöhemmin siitä!

  jjack: Juu, vaihdan linkin! Ja on muuten hienot nuo uudet sivut, ja hieno tarinakin :)

  prettymouse: Vaihdan toki :) Harmi kun edelliselle kävi noin :/ Ja nytkin näköjään jouduit lopettamaan jo toiseen kertaan! Pidän sen linkin kuitenkin tuolla kun olet vissiin samaan paikkaan jatkamassa kuitenkin uutta tarinaa Hudsoneista..?

  haili: Linkitän toki! Ihana tarina sinulla, ja hienosti toteutetut sivut muutenkin :) Ja on kyllä melkoisen vähän valikoimaa, kaupunkilaisia on todella vähän! Ja minulle ei ilmeisesti ole tullut ollenkaan vamppyyreja, Diivaa, Mr. Bigiä tai niitä vätyksiä. Eli kaikki npc:t, joilla ei ole kunnollista "tehtävää" ovat jääneet pois :/

  Seuraava osa ilmestyy tässä ihan juuri, kuvat latautuivat nettiin tässä samalla kun vastailin teille! :)

   

Lähetä kommentti

<< Home