Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

15.6.06

Osa 25: Kolmikko kasvamassa


Viime osassa Niilo ja Karin aloittivat uuden elämän uudessa naapurustossa, ja saivat kolme kaunista lasta, Leevin, Liljan ja Laurin. Kolmikon on nyt aika kasvaa ja valloittaa maailma!


Oli Liljan syntymäpäivien aika! Äiti sai auttaa Liljaa kasvamaan..


..ja Liljasta kasvoikin oikein suloinen tyttö!


Leevi oli valmistellut pikkusiskolleen yllätyksen: Pyjamabileet! Ensimmäisenä Leevin itse suunnittelemassa ohjelmassa oli sängyllä hyppimistä..


..ja seuraavaksi Leevin aiemmin päivällä leipomien muffinssien syömistä! Namnam!


Makoisten muffinssien jälkeen kulutettiinkin sitten liikakilot pois tyynysodassa :D


Hauskan illan päätteeksi Leevi ja Lilja olivat vielä entistäkin läheisempiä! :)


Seuraavana iltana olikin sitten Laurin vuoro kasvaa. Poika sai nämä luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 9
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 3
Vakava/leikkisä: 6
Marisija/kiltti: 6
Luonne on muuten sama kuin Leevillä ja Liljalla, paitsi Lauri on hieman laiskempi, leikkisämpi ja marisijampi. Ja Lauri on siis Kauris.


Kylläpä nyt kasvettiin! Leevikin nimittäin kasvoi teiniksi. Hän sai mammonatavoitteen molempien vanhempiensa tavoin ja tahtoo päästä Eläväksi legendaksi.


Ensimmäisenä koulupäivänään teininä Leevi toi koulusta kotiin Ira -nimisen tytön. Ira oli niin söpö, että Leevi päätti viedä tytön käymään kaupungilla! Ehkä tästä ystävyydestä kasvaa vielä jotain vähän enempääkin..;)


Sitten olikin taas Laurin vuoro kasvaa lapseksi :)


Lauri ryhtyi heti urheilemaan ahkerasti saadakseen paljon taitopisteitä ennen teini-ikää. Tällä kolmikolla olisi nimittäin tehtävänä perustaa oma osakunta sitten yliopistolla, ja siihen tarvittaisiin kaikki mahdolliset rahat mitä vain suinkin saisi!


Leevikin tahtoi kerätä kortensa kekoon, ja ryhtyi siksi tiirailemaan tarkkaavaisesti taivaalle. Stipendi logiikasta olisi pian taattu!


Liljakin saavutti pian teini-iän. Hän sai nautintotavoitteen ja elämäntoiveeksi Ammattimaisen juhlavieraan tehtävän.


Taivaan ihmeiden lisäksi Leeviä kiinnostivat myös tytöt.. Erityisesti Ira! Pian pari vaihtoikin sitten ensi-suudelmansa <3


Liljan laiska luonne (vain 2 pistettä siinä!) paljastui pian teini-iässä. Tyttö ei jaksanut kokata itselleen aamiaista, vaan päätti mennä nappaamaan nautakasvilta kakkua! Niin Liljarukka joutui nautakasvin uhriksi :(


Karin oli murheen murtama ainoan tyttärensä kuoltua. Lilja oli aina ollut hänen oma pikku prinsessansa, kuinka hän nyt oikein selviäisi ilman pikku tyttöään?


Niinpä Karin päätti pirauttaa Viikatemiehelle saadakseen Liljansa takaisin. Mammonatavoitteinen Karin ryhtyi kuitenkin liian kitupiikiksi, sillä Lilja palasikin zombina! Ja Karin oli kauhuissaan, mitä hän olikaan mennyt nyt tekemään!


Laurikin kasvoi viimein teiniksi. Lauri sai perhetavoitteen ja tahtoo viettää Kultavuosipäivää :)


Lilja oli ansainnut monen monta stipendiä ennen kuolemaansa, mutta kuolleista herättyään häneltä oli kadonnut melkein kaikki taidot. Tarvittavat rahat olisi muuten ollut jo kasassa! Niinpä koko kolmikko päätti tanssia villisti koko yön ja enemmänkin, jotta tanssitaidoista saataisiin kaikille stipendit!


Karin ja Niilo viettivät taas aikaansa nuoria rauhallisemmin. Molemmat olivat jo vauhdilla vanhentumassa, ja viimeiset aikuusuuden päivät oli hyvä viettää meditoiden ja siten valmistuen vanhuuteen :)


Viimein molemmat sitten kasvoivatkin vanhuksiksi. Ja molemmat säilyivät varsin hyvin! Rakkauskaan ei ollut kadonnut minnekään näiden kahden väliltä <3


Vanhukset saivatkin jäädä nyt kotiin kaksistaan nauttimaan hiljaisuudesta, kun kolmikkomme lähti yliopistoon. Perijäksi valittu Leevi odotti jo innolla uusia kokemuksia!


Leevi, Lilja ja Lauri pääsivätkin suoraan muuttamaan omaan kämppään, kun stipendejä oli kertynyt niin mukavasti. Tältä näyttää suvun uusi osakunta ulkoota..


..ja tältä sisältä. Talossa on makuuhuone perijälle ja tämän tulevalle puolisolle (jos tämä on jo tiedossa ja käy yliopistoa), makuuhuone kahdelle muulle asukille, kaksi wc:tä ja suuri yhdistetty olohuone-keittiö-opiskelutila.


Heti ensimmäiseksi Leevi pirautti taksin paikalle ja lähti käymään Yliopiston kaupassa ostamassa hieman uusia vaatteita osakunnalle. Sinne sitten menivätkin ne vähät rahat, jotka muuton jälkeen jäivät :D


Irakin oli päättänyt lähteä yliopistolle, ja muutti pian osakunnan taloon Leevin ja muiden luokse. Leevi ja Ira koettivat kovasti keskittyä opiskeluun..


..mutta ajatuksissa oli usein jotain aivan muuta! Leevi ja Ira olivat kovin rakastuneita toisiinsa, ja pian sitten he kokivatkin yhdessä ensimmäisen kertansa!


Leevi päätti että Ira olisi hyvä puoliso hänelle. Ira oli kovin imarreltu kunniasta päästä jatkamaan Helmisten sukua :) Iralla on tietotavoite ja hän tahtoo Hulluksi tiedemieheksi.


Liljakin oli löytänyt oman rakkaan. Lehtori ei pelännyt Liljan omituista ulkomuotoa, vaikka useimmat ihmiset karttoivatkin Liljaa. Rakkaus on onneksi sokea!


Laurillakin oli jo oma kulta kainalossa! Lauri oli löytänyt rakkauden Kasimirista, joka oli eräs yliopiston opiskelijoista :)


Kun koko kolmikon rakkauselämä oli kunnossa, Leevi, Ira ja Lilja jättivät yliopiston taakseensa.


Kasimir muutti Laurin luokse osakuntataloon, jonne he jäivät huolehtimaan paikasta seuraavan perijän saapumiseen saakka!


Lilja muutti omaan taloonsa, jossa vietettiinkin sitten pian hänen ja Lehtorin häitä <3

Seuraavassa osassa Leevi ja Ira palaavat kotiin ja kahdestoista sukupolvi saapuu maailmaan. Helmisten tarina on ollut tähän mennessä melkoista ylämäkeä ja onnellisuutta, mutta voiko onni kestää yhä edelleen? Se selviää tietenkin seuraavassa osassa! ;D

P.S. Päivittelen varmaankin hieman hitaampaan tahtiin nyt kesällä kun en varmaan ainakaan nyt kesäkuussa istu niin paljoa koneella kuin olen nyt syksyn aikana istunut. Älkää siis hätäilkö jos jatkoa ei tule ihan heti, Helmisten tarina ei ole vielä päättynyt! :)

5 Comments:

 • At 15/6/06 14:53, Anonymous Anonyymi said…

  Jatkoa taas! Ja tääkin oli hyvä.. Tää on mun lemppari..

   
 • At 15/6/06 21:25, Anonymous Anonyymi said…

  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! JATKOA!!!!! Kesällä ei oikein ehdi lukeakkaan niin nopeeseen tahtiin ;> Ihana jatko taas, Leevi tosi hyvä perijä. (Komea XD)<3

  .

   
 • At 21/6/06 12:36, Anonymous Anonyymi said…

  Kivaa, jatkoa. (:
  Voisitko muuttaa tuon Brewerin suvun Hudsoniksi myös LC-suomennos-sivuillasi? Yritän sittenkin jatkaa alkuperäistä Hudosnin sukua. ^^

  Muutes, kuinka olet saanut kuvakulman niin,
  kuin osassa 17 yhdessä kuvassa on?
  Eli, se kuva, missä ne kaksi taaperoa on kuvattu mahtavasti läheltä?

   
 • At 25/6/06 19:46, Blogger Nina said…

  Kiitokset kaikille kommenteista! <3

  koski: Voin toki lisätä linkin heti seuraavan osan yhteydessä :) Oli muuten kiva alku tarinallasi, nappasit komean townien heti alkuun!

  hikke: Se liila savu tulee silloin kun simi on meditoinnut tarpeeksi kauan. Silloin simi nousee ilmaan ja voi teleportata itsensä minne tahansa. Kokeile vaikka jollakin vanhuksella, jolla et jaksa pelata :D

  prettymouse: Vaihdan sen juu sitten ensi osan yhteydessä :) Taaperoista lähikuvia pääsee ottamaan "vapaakamera -moodilla". Painat siis pelatessa tabia (nappula caps lockin yläpuolella, jossa on kaksi nuolta), jolloin kuvasta katoaa se ohjauspaneeli, jossa on kaikki simien tiedot yms. Sitten kameraa saa liikuteltua Q, W, E, A, S ja D -näppäimillä ja hiirellä ja C:tä painamalla saa kuvan. Se on aluksi aika hankalaa, mutta harjoittelemalla oppii parhaiten. Suosittelen kuitenkin opettelua, sillä saa paljon parempia kuvia kuin normaalisti :)

  Yritän saada seuraavan osan nettiin ensi viikon aikana. Kuvat on jo valmiina, täytyisi vain kirjoittaa tarina ja askarrella otsikkokuva!

   
 • At 11/9/06 18:27, Anonymous Anonyymi said…

  Kihkih, vähän myöhemmin tätä kommaan kuin te muut. Mutta mitäs tässä, ei kai siitä vaivaa ole?
  kuitenkin, tosi hyvin toi mekko sopii Liljalle tossa vikassa kuvassa :P

   

Lähetä kommentti

<< Home