Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

27.9.06

Osa 34: Onnen ylämäkeä


Viime osassa Helmisten tuplakaksoset Sami, Simo, Sinna ja Senni kasvoivat vauvoista teineiksi ja lähtivät kohti yliopistoa. Nelikon äiti Pinja taas koki karvaan pettymyksen kiitos ensimmäiseen aviomieheensä, mutta löysi eron jälkeen uuden rakkauden. Kuudennentoista sukupolven perijän on nyt aika löytää oma rakkaansa ja saada seuraava sukupolvi uunista ulos!


Sinna, Simo, Sami ja Senni olivat kaikki viimein saapunut yliopistolle, jossa he asuivat kaikki yhdessä samassa asuntolassa.


Perijäksi valittu Sami löysi heti ensimmäisenä päivänä hänen mielestään tyrmäävän kauniin neidon nimeltä Hilla Keisarinvaara. Samassa asuntolassa asuva Hilla osoittautui kauniin lisäksi myös fiksuksi ja hauskaksi tytöksi!


Simoa, Sinnaa ja Senniä ei yliopisto jaksanut kauaa kiinnostaa, vaan kolmikko pakkasi vasta puretut tavaransa ja muutti yhteiseen kämppään vanhan kodin lähistölle.


Vähän aikaa varoja säästettyään kolmikko avasi oman klubin, jossa menoa riitti yötä päivää!


Toisten hurvitellessa klubillaan Sami ahkeroi yliopistolla. Nuori mies oli lujasti päättänyt valmistua yliopistosta! Vasta muutama hänen suvustaan oli siihen aiemmin yltänyt..


..ja eipä Samiakaan pitkään jaksanut kiinnostaa pelkkä opiskelu. Sami sai ensisuudelmansa Hillalta <3


Suudelman jälkeen Sami pyysi Hillaa muuttamaan luokseen, ja Hilla tietenkin suostui :)


Samista ja Hillasta tuli erottomaton pari. He tekivät jopa esseitään yhdessä niin lähellä toisiaan, kuin vain voivat! :D Yhdessä he jaksaisivat tylsän yliopiston loppuun saakka.


Pian pari ei tyytynyt enää pieneen suukotteluun ja yhdessä opiskeluun, vaan siirtyi makuuhuoneen puolelle pelehtimään.


Ensipelehdintä oli Samille unohtumattoman ihana kokemus ja seuraavana päivänä hän leijailikin onnellisena ympäriinsä. Illan tullen Sami ryhtyi hoilaamaan ylitsevuotavasti rakkauslaulua Hillalleen..


..jonka jälkeen hän kaivoi esiin kihlasormuksen! Ikionnellinen Hilla tietenkin suostui :)


Pikku hiljaa arki palasi roihuavasta romantiikasta takaisin tylsään opiskeluun. Sami huomasi Hillan lisäksi olevan kiinnostunut myös taivaan saloista :)


Sami oli myös hankkinut kasapäin uusia ystäviä yliopistolta. Eräänä yönä, juuri kun Sami oli menossa nukkumaan, osakunnan talolle saapui omituinen tyyppi, joka piti samanlaista takkia päällä, kuin jotkut Samin uusista ystävistä.


Tuntematon takkimies pisti Sami-paralle käsiraudat ja vei hänet limusiinillä pois!


Limusiini pysähtyi suuren talon eteen, josta virtasi sen samanlaisen takin omaavia simejä. Muutaman heistä Sami tunsikin ennestään..


..ja eräs hänen ystävistään kertoi, että Sami oli päässyt salaseuran jäseneksi. Helmisistä vain hänen isoisoisoisoisoisoäitinsä Iida oli ennen kuulunut salaseuraan :)


Aika yliopistolla kului nopeasti opiskellen ja uusia ystäviä hankkien. Viimeisen lukukauden koittaessa Sami onnistui rikkomaan toisen osakunnan suihkuista ja ryhtyi korjaamaan sitä. Muutamalla mekaniikkapisteellä korjaaminen ei kuitenkaan ihan onnistunut, vaan sen jälkeen jopa Sami itse suihkusi vettä :D


Illan tullen vesi suihkusi edelleen. Nuorten rakastavaisten pelehtiessä sängystä lensi ilotulitusten lisäksi myös vettä :P


Sami sai kestää jatkuvaa suihkuttelua koko viimeisen lukukauden ajan aina valmistujaisiinsa asti..


..mutta viimein Samin kasvaessa aikuiseksi vesisuihkukin katosi :)


Hillalla oli vielä yksi lukukausi yliopistoa jäljellä. Osakunnassa oli kovin yksinäistä Samin lähdettyä, joten hän pyysi hyvän ystävänsä Tertun asumaan luokseen.


Puoli vuotta sujui kuitenkin onneksi nopeasti ja niin Hillakin viimein valmistui. Terttu sai jäädä huolehtimaan osakunnasta :)


Kotona Pinja oli saavuttanut viimein ravintolauran huipun, joka oli myös hänen elämäntoiveensa :)


Pinja päätti valmistaa poikansa häihin mitä mahtavimpia herkkuja, mutta onnistui kuitenkin vain sytyttämään tulipalon. Kuinka noloa Julkkiskokille! Onneksi Pinja ehti soittaa palokunnan hetkessä paikalle, eikä suurempia vahinkoja päässyt käymään. Olisi sekin ollut hienoa, jos sulhasen äiti olisi polttanut talon matalaksi juuri ennen häitä..:D


Keittiöpuolen ongelmista huolimatta juhlat saatiin kuin saatiinkin järjestettyä.


"Vihdoin sain sinut, tosirakkauteni, kokonaan omakseni!" Sami huokaisi kauniin seremonian jälkeen <3


Sami ja Hilla olivat todellakin umpirakastuneita toisiinsa. Tuore aviopari ei millään malttanut pitää näppejään irti toisistaan, vaan oli heti pelehtimässä hississä matkalla hääseremonipaikalta alakertaan. Seitsemästoista sukupolvi sai heti häissä alkunsa :)


Hurjan hissipelehdinnän jälkeen siirryttiin syömään hääateriaa. Tarjolla oli palanutta marjapiirakkaa ja huoneenlämmössä liian kauan ollutta täytekakkua. Kyllä ne Julkkiskokit osaavat :D


Kaikesta huolimatta juhlista tuli oikein onnistuneet ja ikimuistoiset, ja niiden jälkeen aviopari lähti pikaiselle häämatkalle :)


Suurta onnen ylämäkeä seuraa aina väistämättömästi onnettomuuden alamäki. Pinjan rakkaan Lehtorin oli aika jättää maailma, hän jätti jälkeensä vain syöpöttelytavoitteen platinahaudan.


Pinja oli murheen murtama. Hän oli jälleen kerran yksin tässä julmassa maailmassa!


Lehtorin kuolema ei aiheuttanut suuria murheita Samille, joka ei ollut koskaan ollut isäpuolensa kovin läheisissä väleissä. Suremisen sijaan mies saikin ylennyksen jätösasiantuntiaksi luonnontiedeuralla, jolta hän oli hankkinut itselleen töitä.


Kun Pinja huomasi elämän ja onnen jatkuvan ympärillään, hänkin päätti unohtaa huolensa ja nauttia jälleen elämästään. Pian Pinja kasvoikin jo vanhukseksi ja päätti hankkia rakkaan, vanhan hiustyylinsä takaisin :)


Elämä todella jatkui jopa kokonaan uuden elämän muodossa. Hillan vatsasta oli kasvanut jo hervottoman iso!


Pian valtaisa vatsa saisi kuitenkin kadota, sillä koitti synnytyksen aika. Koko perhe pääsi todistamaan tätä iloista tapahtumaa :)


Niin syntyi maailmaan suloinen poikavauva, joka peri äitinsä ruskeat hiukset ja isänsä harmaat silmät. Pienokainen nimettiin Elmoksi :)

Miltä seitsemästoista sukupolvi näyttääkään kasvaessaan? Entä kestääkö Samin ja Hillan auvoisa onni ikuisesti? Nämä ja muuta selviää tietenkin ensi osassa!

19 Comments:

 • At 27/9/06 20:31, Anonymous Anonyymi said…

  IIIKS!!! jatkoa... tää on nii ihana tarina:)<3 Sami on tooosi HOT!!! pikku-Elmosta tulee varmaa nii hirviän suloinen...<3<3<3

   
 • At 27/9/06 21:02, Anonymous Anonyymi said…

  Elmo... <3 Tulee Muppetit mieleen :D

   
 • At 28/9/06 08:23, Anonymous Anonyymi said…

  Muute yks juttu:Noi sun Sinna ja Senni on rumimmat helmisesi.Se isonenä vielä rumempi.mutta kyllä se menee kuitenkin läpi.Onneks sam prijäks <3

   
 • At 28/9/06 12:19, Anonymous Anonyymi said…

  Täähän on jatkunut nyt jo paljon siitä kun viimeksi kävin kattoo :)

  Ja musta Sinna on omalla tavallaan kaunis (kun joku kommentoi tossa sitä), persoonallinen :)

   
 • At 28/9/06 14:57, Anonymous Anonyymi said…

  Hei. :D Tosi kiva jakso taas . <3
  Paras legacytarina jota olen lukenut. :)
  Voisitkos linkittaa mun tarinani, vaikka se onkin www.thesims2.ea.comissa ?
  http://thesims2.ea.com/mysimpage/uploads.php?user_id=2624072&nstart=1&asset_type=story
  Vähän pitkä linkki. Mutta tuolla kummiskin. :> Viittisitkös linkittaa, olis kiva juttu?

   
 • At 28/9/06 15:50, Anonymous Anonyymi said…

  Ihana jatko. <3 Osaat kertoa tosi hyvin tätä tarinaa, ihanaa luettavaa :)

   
 • At 28/9/06 17:19, Anonymous Anonyymi said…

  Jesh! Senni olisi ollut tosi nätti perijä kyllä... Mut Samikin on super söpö. ^^ Ja Hilla on niin Mauran näkönen ;). Perijästä tulee varmaan yhtä ihana kun Iidakin oli :D.

   
 • At 29/9/06 16:39, Anonymous Anonyymi said…

  Heips!! Kiva Lc.. Olis mahtavaa jos voisit kertoo et mistä oisit ladannu noita hiuksii ja tavroita?

  - Cola

   
 • At 29/9/06 17:33, Anonymous Anonyymi said…

  Rakastan sun tarinaa, mutta: miksi joissakin kuvissa simien vaatteet näyttävät todella epäselviltä? Ei se oikeastaan haittaa, mutta olisi kiva selvemminkin :D

   
 • At 29/9/06 21:16, Anonymous Anonyymi said…

  Ihaana jatko taas <3 Innolla jää odottamaan mitä Elmon näölle käy :)

   
 • At 30/9/06 08:42, Anonymous Anonyymi said…

  Hahaa, Hilla! Olen nähnyt Hillan aiemminkin. Nimittäin siinä osassa missä Pilvi on löytänyt miehensä. Hilla näkyy kuvassa taustalla! Sami on söpö. Eikä hän ole romantiikka-tavoitteinen. Odotan innolla Elmon kasvamista.. Jatkoa tulossa milloin? Niin ja muuten, millä nimimerkillä olet sipsilässä?

   
 • At 30/9/06 09:28, Anonymous Anonyymi said…

  hei taas ihna tarinaa kivoja juonenen käätöjä (toivotavasti saatte selvää mun harakanvarpaista ,kehissä taas muutto onnistui )

   
 • At 30/9/06 21:05, Anonymous Anonyymi said…

  Aivan mahtava tuo Sennin ilme ensimmäisessä kuvassa ;)
  Onneksi teit Samista perijän, komea poika.

   
 • At 1/10/06 09:07, Blogger Piia said…

  Jej, jatkoa! <3

  Helmisten tarina jatkuu jälleen mahtavalla ja hauskalla osalla. Harmillista tosiaan tuo sinun ongelmasi sumenevien vaatteidesi kanssa mutta minkäs niille voi. Elmo on ihana nimi. Söpö! <3

  Minäpä tästä lähdenkin metsästämään hienoja korvakoruja. :''D (By the way, Lehtoloilla on uusi jakso ilmestynyt! ;>) Nähdään! :>

   
 • At 1/10/06 15:07, Anonymous Anonyymi said…

  hirveen monilla oin legacy tarinoissa niitä esim. nalle pukuja...siis taaperoilla.... ni mistä ne on ladattu???

   
 • At 1/10/06 16:59, Blogger Nina said…

  Suuret kiitokset kaikille taas kommenteista!

  ruu: Muppetien Elmon mukaan Elmo nimettiinkin :D Elmo on lempparini, tuolla hyllyllä nököttääkin yksi pieni pehmoelmo :)

  ruusunenko: Pelistä otetut kuvat löytyy Omat tiedostot\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N007\Storytelling ja N007:n kohdalle laitat haluamasi naapuruston numeron.

  kummajjainen: Voin toki linkittää, lisään sen tuonne heti ensi osan yhteydessä :)

  Cola: Olen ladannut tavaroita niin monesta eri paikasta, etten niitä kyllä tässä ala luettelemaan.. Sipsisims.comin findseistä olen löytänyt suurimmalle osalle sivuista, joilta olen ladannut.

  kerttu: Jostain tuntemattomasta syystä ne vaatteet vain joskus menevät sumuisiksi, ilman että koskenkaan asetuksiin. Se johtuu varmaan koneeni vähäisistä tehoista enkä ole pystynyt tekemään sille mitään :/ Korjaisin asian heti, jos vain pystyisin ja osaisin.

  tinasotilas: Hih, hauskaa että huomasit Hillan jo aikaisemmin! :D Sipsilässä nimimerkkini on lolly, mutta käyn siellä nykyään aika harvoin.. En ole pitkään aikaan mitään sinne kirjoittanut ja ennenkin kirjoittelin tosi harvakseltaan :P

  shaynn: Voin toki linkittää :)

  tyytteli: Jotain nallepukuja tuli Kauppa auki -lisäosan mukana, jos niitä tarkoitat? Ladattuja nallepukuja en muista nähneeni. Radolasta löytyy nykyisin kyllä yksi hieno pandapuku ladattavana, kiitos aasin :) Se kyllä tuli sinne vasta tänään, niin että sitä ei kyllä toisten tarinoissa ole näkynyt.

  Jatkoa tulee varmaankin tässä lähipäivinä, kun kuvat seuraavaan osaan onkin jo kasassa. Innostuin vähän pelaamaan :D Pitää vielä vain jaksaa muokata kuvat ja kirjoittaa tarina. Lisäksi koetan askarrella tuonne Extra puolelle (missä se perijä-äänestys oli) jonkun UKK (Usein Kysytyt Kysymykset) systeemin, kun täällä kyselleen muutamia kysymyksiä toistuvasti. Ei sitten ehkä joka osan jälkeen tarvitse vastata samoihin kysymyksiin ;D Ja sukupuutakin koetan jaksaa päivittää, se vain aina tuppaa jäämään kun sitä on niin tylsä tehdä!

   
 • At 1/10/06 18:07, Anonymous Anonyymi said…

  haluaisitko linkittää minut . itse ainakin linkitän sinut . :) http://spinelli.vuodatus.net/

   
 • At 1/10/06 20:16, Blogger sickhearts said…

  hellou! haluaisitko linkittää tarinani??? sen osoite on:

  http://legacynurmela.blogspot.com

   
 • At 2/10/06 12:44, Blogger Nina said…

  Uusimmat kommentoijat: Linkittelen nuo teidän tarinanne, paitsi en sitten vielä tuota shaynnin tarinaa :)

  Uusi osa tulossa tänään! Ja myös sen sukupuun päivitys! Vihdoin :D

   

Lähetä kommentti

<< Home