Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

19.9.06

Osa 33: Mutkia matkassa


Edellisessä osassa perijäksi äänestetty Pinja päätyi karikkoisen alun jälkeen naimisiin Iisakin kanssa, ja he saivat kaksoispojat Samin ja Simon. Kuinka rankka arki kaksosten kanssa sujuukaan?


Pinja oli kovin innoissaan esikoispojistaan ja käytti kaiken vapaan aikansa heidän hoivaamiseen. Hän tahtoi olla täysin erilainen äiti kuin hänen oma äitinsä Kerttu! Pinjan mielestä lapsia ei saanut jättää minkään lastenhoitajan vastuulle, vaan jomman kumman vanhemman olisi oltava aina kotona lapsia varten. Onneksi Pinjan ja Iisakin työvuorot olivat sopivasti limittäin!


Kaksoset kasvoivat hurjalla vauhdilla, sillä pian vietettiin jo syntymäpäiviä!


Suloinen Sami sai nämä luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 8
Laiska/toimelias: 2
Vakava/leikkisä: 1
Marisija/kiltti: 8
Sami on horoskoopiltaan Oinas :)


Simon luonne näyttää taas tältä:
Sottapytty/siisti: 10
Ujo/menevä: 7
Laiska/toimelias: 7
Vakava/leikkisä: 1
Marisija/kiltti: 5
Horoskoopiltaan Simo on Skorpioni. Pojista ei siis tullut ollenkaan identtisiä!


Simo ja Sami olivat mitä hurmaavimpia taaperoita. Pojat vain leikkivät tyytyväisinä päivät pitkät eivätkä kiukutelleet ollenkaan!


Elämässä tärkeiden taitojen opettaminenkin sujui kuin leikki :)


Kaksoset saisivat pian uuden leikkikaverin, sillä Pinja huomasi olevansa jälleen raskaana. Elämä tuntui todella sujuvan kuin leikiten, kaikki huolet tuntuivat kaikonneen Pinjan elämästä.


Aika kului onnellisena kuin lentäen, ja niin pian vietettiin taas poikien syntymäpäiviä. Samista kasvoi oikein söpö lapsi..


..samoin kuin Simostakin :)


Syntymäpäivien jälkeisenä aamuna pojat pääsivät ensi kertaa koulun penkille ja pois tutulta kotitontilta. Jännittävää! :)


Tuntia poikien lähdön jälkeen Iisakki oli juuri matkalla kimppakyytiinsä, kun yhtäkkiä Pinja alkoi huutamaan. Iisakki juoksi äkkiä takaisin ja sai huomata, että synnytys oli juuri alkanut!


Toiset kaksoset! Tällä kertaa kaksi tyttöä :D Ensiksi syntyi pikkuinen Sinna ja sen jälkeen Senni :) Iisakki lupasi jäädä tällä kertaa kotiin vahtimaan pienokaisia, kun Pinja saisi lähteä pitkästä aikaa luomaan uraansa.


Palatessaan töistä kotiin Pinja sai kiihtyneen Samin vastaansa. "Äiti! Ihanaa kun tulit takaisin kotiin! Lastenvahti on hirveä!" Pinja ihmetteli, mitä kummaa oli tekeillä..


Iisakki oli lähtenyt omille teilleen ja soittanut lastenvahdin paikalle, joka oli jättänyt vastasyntyneet kylmälle lattialle oman onnensa nojaan. Palattuaan Iisakki sai kuulla kunniansa ja nukkua yönsä sohvalla!


Muutaman rauhallisesti kuluneen päivän päästä, viikonlopun saavuttua, Samilla oli jotain kerrottavana Pinjalle. "Äiti, minä näin isän puistossa kun oltiin koulun retkellä.."


"Isä pussaili mummin kanssa siellä samalla tavalla kuin sinun kanssa joskus iltaisin!" Iisakki oli varmasti ollut tapaamassa Kerttua myös silloin, kun hän jätti lapset kotiin kamalan hoitajan kanssa!


Lähetettyään lapset ulos leikkimään Pinja otti televisiota tuijottaneen Iisakin puhutteluun. Iisakin myönnettyä pettämisensä, Pinja huusi: "Ulos minun talostani, senkin petturi! En halua nähdä sinua enää ikinä! Minä otan avioeron!"


Niin Pinja kuin lapsetkin olivat järkyttyneitä. Miksei Iisakki voinut pitää näppejään erossa Kertusta? Ehkä perhe-elämä vaimon ja kaksien kaksosten kanssa oli ollut miehelle liikaa.


Elämän eteenpäin jatkumista ei kuitenkaan voinut estää ja niin tyttöjenkin oli aika kasvaa taaperoiksi. Sinna sai nämä luonnepisteet:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 7
Vakava/leikkisä: 0
Marisija/kiltti: 3
Sinna on Oinas kuten Sami, mutta heillä ei kuin siisteydessä yhtä paljon pisteitä :)


Senni sai taas seuraavanlaisen luonteen:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 8
Laiska/toimelias: 7
Vakava/leikkisä: 6
Marisija/kiltti: 3
Sennikin on Oinas, mutta hänelläkin on eri luonnepisteet kuin muilla!


Nähtyään, kuinka lastensa elämä jatkui, Pinjakin päätti jättää murheet taaksensa ja tehdä itselleen pienen muodonmuutoksen. Hieman hillitympi ja aikuisempi tyyli oli tervetullutta vaihtelua!


Pojat murehtivat myös vielä silloin tällöin vanhempiensa eroa, mutta sekä Sami että Simo purkivat ylimääräisen energiansa taitojen kasvattamiseen. Ja niin elämä jälleen asettui raiteilleen :)


Jälleen oli aika juhlia, sillä tytöistä kasvoi lapsia! Sekä Sennistä..


..että Sinnasta kasvoi suloisia, nuoria neitejä :)


Lapsistaan huolimatta Pinjaa oli alkanut vaivaamaan yksinäisyys. Ennustajaeukon avulla hän tapasikin hurmaavan Lehtori Lammen <3


Koska suhde näytti sujuvan hyvin, Pinja päätti esitellä Lehtorin lapsilleen yhteisellä illallisella. Lehtori saisi olla osa hänen elämäänsä vain, jos hän tulisi toimeen myös hänen rakkaiden lastensa kanssa! Ateria oli hiljainen, mutta lopulta kaikki kuitenkin pitivät Lehtorista :)


Ainoa, joka Lehtorista ei pitänytkään, oli Iisakki. Kuultuaan lastensa kenties saavan uuden isäpuolen, Iisakki ryhtyi häiriköimään varastamalla perheen sanomalehdet ja kaatamalla roskapöntön. Saipahan pölyyntymään jäänyt Iisakin itsensä rakentama vahtibotti taas hommia :D


Lehtori osoittautui täydelliseksi mieheksi Pinjalle - tai ainakin lähes. Ainoastaan Lehtorin romaantiikkatavoite huolestutti Pinjaa. Näppäränä naisena Pinja saikin Lehtorin tunkemaan päänsä mielenmuokkauspalloon, joka antoi Lehtorille jotain aivan muuta ajateltavaa, nimittäin juustoleipiä!


Kun Lehtori ei enää pelännyt yhteenmuuttoa eikä muitakaan sitoumuksia, hän toi vähäiset tavaransa uuteen kotiinsa ja kosi Pinjaa <3


Vielä samana iltana vietettiin jo häitä! Juhliminen ei suinkaan päättynyt tähän..


..sillä häiden lisäksi juhlittiin poikien syntymäpäiviä :) Sami sai perhetavoitteen ja tahtoo saada kuusi lastenlasta!


Simo taas sai romantiikkatavoitteen ja haluaa Eläväksi legendaksi :) Pojat pakkasivat kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtivät kohti yliopistoa heti seuraavana aamuna.


Lehtoria ei häiden jälkeen tuntunut kiinnostavan kuin juustoleivät ja kokkaustaitojen kartuttaminen. Erään kerran Kokkikoulua katsellessaan Lehtori onnistui hajottamaan television ja päätti itse korjata vempeleen. Kolmella mekaniikkapisteellä ei kylläkään saanut aikaiseksi kuin ison sähköiskun..


..Niinpä Lehtori tyytyi nykyisiin kokkaustaitoihinsa ja keskittyi vain juustoleipien syöntiin :D


Ainaisiin juustoleipiin kyllästyneet tytöt kasvoivat pian teineiksi ja jättivät vanhan kotinsa taakseen vielä samana iltana. Senni sai Simon tavoin romantiikkatavoitteen, mutta hän tahtookin Ammattimaiseksi juhlavieraaksi. Sinna taas sai mammonatavoitteen ja haluaa Sairaalan johtajaksi :)


Niin Pinja ja Lehtori jäivät yksin isoon taloon - syömään juustoleipiä :D

Ensi jaksossa tuplakaksoset valloittavat yliopiston! Lisäksi selviää kuudennentoista sukupolven perijä ja seuraava sukupolvi saa alkunsa :)

30 Comments:

 • At 19/9/06 16:48, Anonymous Anonyymi said…

  Jes JATKOA! Milloin taas tulossa jatkoa? Ja muuten, uka on perijä. Itse sanoisin Simo ;) Eniten Helmisten suvun piirteitä. Iisakki on INHOTTAVA! Kuin Kerttu.. Tästä näämme kuinka ärsyttäviä ovat romantiikka-tavoitteiset. Itse pidän eniten tieto-tavoitteisista..

   
 • At 19/9/06 16:58, Anonymous Anonyymi said…

  Kiva jatkopala!:)
  Harmi että nuo erosivat, Pinja ja se sen mies.. Itse olisin pistänyt ne sopimaan riitansa ja jättänyt harmaahapsisen lehtorin oman onnensa nojaan..:/
  Minullakin on yhden aikuisen simin elämäntavoitteena saada 6 lastenlasta. Öngh, ei olis pitänyt valita perhetavoitetta simiä luodessa.
  Ja sitten kysymys: nautintotavoite?! Tulee ilmeisesti lisäosan mukana?

   
 • At 19/9/06 17:29, Blogger Piia said…

  Jatkoa jatkoa ihanaa! :> Voi Iisakki, miten kehtaat! Aika ironinen tuon Iisakin ja vahtibotin tarina.. x) Karma, karma.
  Pojat ja tytöt ovat kaikki oikein nättejä! :> Sennistä on ehkä tullut suosikkini tästä uudesta sukupolvesta. <3
  Toivottavasti sinulla on nyt terveempi olo (luin jostain että olit kipeänä) ja jaksat puurtaa seuraavan osan pian. :D Minunkin legacyani saa käydä lukemassa, valitettavasti seuraava osa saapuu aikaisintaan viikonloppuna..

   
 • At 19/9/06 17:32, Anonymous Anonyymi said…

  Olen tätä tarinaa seuraillut jo pidempään, kiva jatko taas. Senni on kaunis ja Simo komea, toivottavasti jompi kumpi heistä on perijä..

   
 • At 19/9/06 17:49, Anonymous Anonyymi said…

  jatkoa, ihanaa!!! musta sami ja senni on kivoimman näkösiii:) sennin huulet vaan on vähän... öh...omaperäisetx) mut ky se on tosi nätti!!! mistä samin hiukset on??? ne on hienot<3

   
 • At 19/9/06 17:56, Anonymous Anonyymi said…

  Öö okei, kahdet kaksoset peräkkäin :D Helmisille tosiaan sattuu ja tapahtuu.

   
 • At 19/9/06 18:12, Anonymous Anonyymi said…

  Muistatko vielä mistä tuo TV on ladattu?

   
 • At 19/9/06 18:13, Anonymous Anonyymi said…

  Juuri komeimmille/kauneimmille lapsille tuli romantiikkatavoite ;)

   
 • At 19/9/06 18:16, Anonymous Anonyymi said…

  Pitääköhän tätä täällä kysyä... no joo. Voitko linkittää tuonne sivullesi minunkin LC:ni http://lauranna.vuodatus.net ?

   
 • At 19/9/06 19:10, Anonymous Anonyymi said…

  Senni on kaunis <3 suu on kyllä hieman epäilyttävä. Ö_Ö Järkyttävä tuo Iisakki, muhinoida nyt anoppinsa kanssa! Avioero oli tervetullut. :P

   
 • At 19/9/06 19:35, Anonymous Anonyymi said…

  Oon seurannu tätä legacyy jo jonkun aikaa. mun lemppari on Sami

   
 • At 19/9/06 19:40, Anonymous Anonyymi said…

  Jippii, jatkoa. :D Kyllä Helmisten elämä on vauhdikasta. Kysyisin vielä, että mistä se hack on, jolla saa noi raskausvaatteet normiksiksi vaatteiksi? ;) Ja Glamour kamasetti näköjään on sulla jo, mikäli ton viimesen kuvan pyjamasta oikein päättelin? Itsekkin sen ostin, kamalan kalliita vain ne glamourtavarat, vaikka cooleja onkin. :'D Juu, no tällästa tänään. Moiks.

  -marrppi

   
 • At 19/9/06 19:40, Blogger Maranwel said…

  Hyvä että tuli jatkoa taas, Helmisten tarinaa on kiva lukea. Minusta Samista pitäisi tulla perijä, selvästi komein.

  Anonymous, ei ne tuplakaksoset ole niinkään harvinaisia. Munkin legacyyn (http://maranwel.vuodatus.net) tuli sellaset ja vielä kantaäidille. >)

   
 • At 19/9/06 20:20, Anonymous Anonyymi said…

  Jee jatkoa :D
  Helmisten tarina on ihan mahtava.

   
 • At 19/9/06 23:55, Anonymous Anonyymi said…

  Hauskaa luettavaa!

  Toivottavasti paranet,itsekin makaan ilkeän flunssan kourissa..

  minut saa myös linkittää: http://www.freewebs.com/goottivompatti/thesims2.htm

   
 • At 20/9/06 13:12, Blogger Nina said…

  Hui, kun tänne tuli äkkiä paljon kommentteja! Kiitos niistä kaikista :)

  tinasotilas: En ole ehtinyt vielä pelata perijää edes pois yliopistosta, että kyllä siihen jatkoon menee vielä vähän aikaa :D Perijä paljastuu vasta sitten ensi osassa!

  tique: Nautintotavoite tulee Yöelämän mukana :) Tietääkseni sitä ei tule muissa (eli YE:n jälkeen ilmestyneessä KA:ssa..?).

  tuittunen: Muistaakseni Samin hiukset latasin modthesims2.comista :)

  ^^: Tällä hetkellä talo on sisustettu melkeinpä vain aroundthesims2.comin Modern Line -setin tavaroilla, myös tv löytyy sieltä :)

  lauranna: Oikeassa paikassa olet! Lisään linkkisi tuonne ensi osan yhteydessä :)

  marrppi: Raskausvaate hackin saa modthesims2.comista. Hakusanaksi jotain "prenancy clothes hack" tms. niin eiköhän löydy :) Glamour löytyy juu.. En ole vielä ostanut yhtään niitä esineitä, mutta kyllähän glamourtavaroiden kuulukin olla kalliita! Niitä ei ihan LC:n ensimmäisten sukupolvien aikana ostetakaan..:D

  goottivompatti: Lisään linkkisi tuonne heti kun lisään ensi osan :) Paranemisia sinullekin!

  Tällä hetkellä olen siis tosiaan kipeänä, nyt juuri ei ole onneksi muuta kuin hirvittävä nuha ja yskä. Seuraavaa osaa saa siis luultavasti odotella viikon tai pari! Ellen sitten innostu kamalasti pelaamaan :D

   
 • At 20/9/06 15:48, Anonymous Anonyymi said…

  Ihana tämä jatko-osa. :D Olen odotellut tätä. :> <3

  Lapset pysyvät joka sukupolvessa aina yhtä kauniina. :D

  Aloitin itse omaa Legacyani, haluaisin vain osata pelata yhtä hyvin kuin sinä :>

   
 • At 20/9/06 16:40, Anonymous Anonyymi said…

  Moi Nína! Rakastan legacyasi, ja ajattelin vain kysäistä, että mistä nuo pinjan alkuperäiset (ei ne uudet) hiukset mahtavat olla??

   
 • At 20/9/06 16:45, Anonymous Anonyymi said…

  Taas ihana jatko:)Kysyisin vaan sitä että miten latasit sielt www.aroundthesims2.comista ne huonekalut?Koitin ladata sietä mut ne ei kummikaa tullu pelii.Tarviiko
  niihi meshin? Jos tarvii ni mist latasit sen? kiitos TOSI paljo jos viittit vastata =) =)

   
 • At 20/9/06 16:52, Anonymous Anonyymi said…

  Varmasti ärsyttäviä nämä kyselyt, mutta mistä mahtavat olla Pilvin mustat hiukset?

   
 • At 20/9/06 16:55, Anonymous Anonyymi said…

  Sitä vaan vielä, että voisitko linkittää legacyni? Minä olen jo tämän tarinan sinne pistänyt.

   
 • At 21/9/06 18:19, Anonymous Anonyymi said…

  Mistäs olet ladannut mm. hiuksiet ja vaatteet?? Ne on niin ihania!!

   
 • At 21/9/06 18:39, Anonymous Anonyymi said…

  Oii. :) Ihanaa tarinaa taaskin.

  Mistä noi Sennin hiukset? :D

  Toivottavasti Samista tulee perijä .
  Sinnalla ja Sennillä on noi nenät.. :D Ja Simo taas on niin.. tavallinen? xD
  Kuitenkin, parane pian. :) Täällä päin on paljon nuhaa sun muuta sellaista liikkunut paljon. :D Itseeni ei ole iskenyt vielä oikein kunnolla, pientä ehkä vähän, mutta veli oli pari päivää poissa koulusta.
  Toivottavasti tulee pian jatkoa ;>

   
 • At 22/9/06 08:10, Anonymous Anonyymi said…

  Kiva jatko. :) Odotan jo seuraavaa osaa. Senni on kyllä kaunis.

  Ja tämäkään ei oikein tänne kuulu, mutta miten olet onnistunut lataamaan aroundthesims2.comista? :O Mulle tulee vaan joku salasana juttu kun yritän ladata.

   
 • At 22/9/06 18:43, Anonymous Anonyymi said…

  Ihana tarinan jatko taas!

  Muuten mistä on se taapero lelu se missä on ne renkaat?

  Ainiin. Mun kaks ensimmäistä nimee on tossa legacyssä.

  Viivi + Kerttu :D

   
 • At 24/9/06 15:16, Anonymous Anonyymi said…

  anteeks jos kirjotan tän nyt tänne... anteeks!!! mut asiaan: jos oon vaikka luonut kantaäidin, ja se menee naimisiin jonku npc kanssa, ja ne saa lapsen. ja sitten kantaäiti menis pelehtimään jonku pelattavan simin kanssa ja tulis raskaaks tälle pelattavalle simille, ni voiko pelattavan ja kantaäidin lapsesta tulla perijä!!!??? plliiis vastaaaa.... hyvää tarinnaa muuten teet:)

   
 • At 25/9/06 18:03, Anonymous Anonyymi said…

  Porukka on ilmeisesti yrittäny ladata maksullisia, eli niitä joissa lukee donation.

  Tarina etenee mukavasti, eikä kerro vain: "Sitten hän haki pihalta lehden ja luki sitä pöntöllä, samalla kun äiti haki vauvansa ja antoi tälle tuttipullon." -Eli siis vähän keksittyäkin mukana, ei vain simien toimintojen kuvaamista. *Taptap*
  Mutta mistä Pinjan blondit hiukset ovat? Aivan ihanat...

   
 • At 27/9/06 17:18, Blogger Nina said…

  Kaikista ihanista kommenteista taas suuret kiitokset!

  pumbuli: Kiitos :) Pinjan vanhat hiukset ovat xmsims.comista muistaakseni.

  anonymous (molemmat): Aroundthesims2.comista voi ladata ilman salasanaa vain niitä tavaroita, joissa ei lue Donator, ihan niin kuin Kissis tuossa jo sanoi. Donatetavarat ovat nimittäin maksullisia. Meshit tulivat muistaakseni ladattujen mukana, että onhan CEP koneella? Tavarat eivät ilman sitä toimi..

  daisyduck: En muista ollenkaan, mistä Pilven hiukset latasin :( Linkitän tarinasi ensi osan yhteydessä!

  anonymous: Vaatteita ja hiuksia olen ladannut todella monesta paikasta netistä, en kaikkia paikkoja muistakaan! Kannattaa suunnistaa Sipsisims.comin findseihin, sitä kautta olen suurimmalle osalle sivuista löytänyt :)

  kummajjainen: Vasta vähän aikaa sitten latasin ne Sennin hiukset, mutta en kyllä enää edes muista mistä ne oli :D Yritän täällä kovasti parantua ja välillä onkin jo aika terve olo, mutta sitkeästi vielä joku pöpö minussa asustaa!

  endelina: Saitkin jo vastauksesi Radolassa :) Aika hauskasti päässyt nimesi tarinaan mukaan :D

  mie vaan!: Kantaäidin ja pelattavan simin lapsesta voi tulla perijä, isä vaan ei voi koskaan muuttaa perheensä luo.

  kissis: Kiitos taputuksista :) Tarkoitatko Pinjan vanhoja vai uusia hiuksia? Vanhat ovat sieltä xmsims.comista, mutta uusia en muista..:/

  Sain tänään pelattua sen verran pitkälle, että seuraavan osan kuvat on nyt kasassa. Uutta osaa tulossa siis tässä lähipäivinä, heti kun vain jaksan kirjoittaa sen ja muokata kuvat!

   
 • At 27/9/06 17:57, Anonymous Anonyymi said…

  Päivittyykö sukupuu-kuva samalla? Toivottavasti Samista tulee perijä.

   
 • At 27/9/06 20:04, Blogger Nina said…

  anonymous: Saan tänään lisättyä uuden osan, mutta sukupuu jää kyllä taas päivittämättä.. Koetan ehtiä huomenna tai joskus tekemään senkin :)

   

Lähetä kommentti

<< Home