Helminen

Tämä blogi kertoo jo toisesta The Legacy Challenge -suvustani, Helmisistä. Jos et tiedä mistä LC:ssa on kyse, suosittelen katsomaan sivussa olevia linkkejä! Osasta 36 lähtien pelaan LC:n lisäksi Apocalypse Challengea, jonka säännöt löytyy myös sivussa olevista linkeistä.

30.10.06

Osa 38: Vaikeuksia vaikeuksien perään


Viime osassa 18. sukupolven perijäksi päätynyt Anna sai yhdessä Sakun kanssa esikoispoikansa Nuutin jätettyään ensin hyvästit vanhemmilleen. Nyt on Nuutin vuoro aikuistua ja ottaa suvun tulevaisuus huolehdittavakseen!


Sekä Anna että Saku kasvoivat jo vanhuksiksi. Iänkään karttuessa parin rakkaus ei ollut kadonnut minnekään :)


Myös Nuutin oli aika astua seuraavaan ikävaiheeseen. Komea nuori mies sai nautintotavoitteen, hän tahtoisi viettää viidetkymmenet unelmatreffit.. Nuutin harmiksi kukaan ei vain suostuisi lähtemään treffeille, kun kaikki olivat vetäytyneet kuoriinsa ja piilottelivat surkean itsetuntonsa kanssa :(


Teini-iässä oli aika ryhtyä miettimään tulevaisuuden suunnitelmia. Ravintola-alalle Nuutista ei ainakaan olisi, sillä hän ei osannut edes tehdä hodareita!


Nuutti ei ollut myöskään kovin kätevä käsistään. Saku yritti parhaansa mukaan opettaa Nuutille mekaniikkataitoja, mutta eihän siitä mitään tullut.


Ainoa asia, jonka Nuutti tuntui hallitsevan oli ihmissuhteet ja muiden hauskuuttaminen. Mikäs siinä! Jos Nuutti onnistuisi pääsemään viihdeuran huipulle, simit ehkä saisivat itsetuntonsa takaisin ja Nuutti pääsisi edes muutamille treffeille!


Päätettyään tulevaisuutensa tavoitteen Nuutti lähti kohti yliopistoa :)


Talo kävi hiljaiseksi kun vanhukset jäivät yksin. Saku osti itselleen piristykseksi hienon kuplapuhaltimen, jonka hän sijoitti kolmanteen kerrokseen, Kirsin vanhaan karanteenihuoneeseen. Vekottimesta olikin paljon iloa ja Saku hiippaili käyttämään sitä aina tilaisuuden tullen. Eräänä onnettomana yönä Saku oli sitten jälleen matkalla yläkertaan, kun Kirsin vimmastunut haamu säikäytti vanhusparan hengiltä! :(


Anna oli kovin peloissaan jäätyään yksin haamujen vainoamaan taloon. Entä jos joku haamuista säikäyttäisi hänetkin hengiltä ja Nuutin palatessa koti olisi tyhjä? Anna päätti keskittyä meditoimiseen, jonka avulla hän pystyi sulkemaan haamut pois ajatuksistaan. Hän kyllä selviäisi Nuutin paluuseen asti!


Sillä välin Nuutti oli saapunut onnellisesti yliopistolle.


Vähillä rahoillaan Nuutti ei saanut rakennettua kovinkaan hienoa kopperoa itselleen. Onneksi sentään kaikkein välttämättömimpiin tavaroihin oli varaa.


Elämä yksin yliopistolla ei ollut todellakaan mitään herkkua - eikä ollut myöskään purkkiruoka, ainoa ruoka jota Nuutti osasi valmistaa!


Purkkiruoka oli sentään syömäkelpoista. Joskus Nuutin rahallinen tilanne oli taas niin huono, ettei hänellä ollut varaa edes purkkiruokaan. Silloin raukka joutui syömään roskiksesta löytyviä vanhoja jämiä :(


Kaikista nolointa Nuutista oli se, ettei hänellä ollut varaa suihkuun. Niinpä nuori mies joutui raahautumaan haisevana jollekin yliopiston rakennuksista ja peseytymään niiden lavuaareissa.


Elämä oli tosissaan rankkaa. Edes öitä Nuutti ei pystynyt nukkumaan rauhallisena ja hyvälli mielin!


Anna soitteli silloin tällöin pojalleen ja kyseli tämän kuulumisia. "Täällä on kaikki ihan hyvin, älä huoli äiti!" Nuutti valehteli, sillä hän ei halunnut Annan murehtivan hänestä.


Kaiken kurjuuden keskellä piti jaksaa vielä opiskellakin. Nuutilla ei ollut varaa omiin opiskelutarvikkeisiin, joten hän joutui käyttämään aina yliopiston yhteiskäytössä olevia koneita. Nuutti oli valinnut pääaineekseen teatteritaiteen, joten luovuuden nostattamiseen tietokoneella meni myös paljon aikaa ja vaivaa.


Nuutin elämässä oli kuitenkin onneksi sentään yksi ilo, Kaisla! Kaisla oli jo vanha perhetuttu (Nuutin isoisä Elmo oli ollut Kaislan hyvä ystävä) ja nyt Nuutin ja hänen välilleen oli syntynyt romanssi :)


Nuutti oli varma, että tämä oli enemmänkin kuin romanssi ja päätti kosia Kaislaa!


Kaisla tietenkin suostui ja teki Nuutista maailman onnellisimman simin <3


Rakkauden siivittämänä loppuaika yliopistosta sujui todella nopeasti. Viimein koitti Nuutin valmistumispäivä! Komistus valmistui 3,9:n keskiarvolla.


Heti kotiin päästyään Nuutti pyysi Kaislan luokseen asumaan. Pari vaihtoi myös kaikessa hiljaisuudessa sormukset..


..ja sen jälkeen kiiruhtivat makuuhuoneen puolelle <3


Ja niin pian Kaisla sai ilokseen huomata vatsansa kasvavan. Pikku Helminen jälleen matkalla maailmaan!


Kaislan raskaus sujui ongelmitta ja nopeasti. Suloinen tyttövauva sai nimen Olga :)


Olga saisi pian leikkikaverin, sillä Kaislan masu oli taas hetkessä jo kasvamassa!


Tuoreen äidin vatsa ei ollut ainoa asia, joka kasvoi vauhdilla. Pikkuisesta Olgasta kasvoi nimittäin jo taapero seuraavalla luonteella:
Sottapytty/siisti: 9
Ujo/menevä: 10
Laiska/toimelias: 9
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 4
Olga on horoskoopiltaan Oinas.


Pikku Olga oli mitä hellyttävin taapero. Hän leikki aina tyytyiväisenä karismapupullaan ja vain hyvin harvoin kiukutteli mistään.


Taaperoa äänekkäämpi olikin Kaisla synnytystuskissaan. Tämä raskaus olikin paljon vaikeampi kuin edellinen!


Vaikeuksista huolimatta Kaisla synnytti terveen pojan, joka nimettiin Ossiksi :) Sekä Olga että Ossi perivät äitinsä punaiset hiukset ja vihreät silmät.


Onnellisia aikoja seuraa aina väistämättä onnettomuus. Viikatemies päätti, että oli Annan aika jättää hyvästit maailmalle. Anna olisi halunnut nähdä lapsenlapsiensa kasvavan, mutta Viikatemies ei antanut enää lisäaikaa :(


Nuutti suri suuresti Annan kuolemaa. Miksi äidin oli jätettävä hänet? Onneksi Nuutilla oli vielä muu rakastava perhe jäljellä!


Lapsista tulikin Nuutin suuri voima vara. Nähdessään ensin tyttärensä..


..ja sitten poikansa kasvavan tyytyväisinä ja murehtimatta, päätti Nuuttikin jatkaa elämää menetyksestään huolimatta :) Ossi sai tällaisen luonteen:
Sottapytty/siisti: 0
Ujo/menevä: 7
Laiska/toimelias: 6
Vakava/leikkisä: 8
Marisija/kiltti: 4
Ossi on Jousimies :)


Nuutti oli tosissaan unohtanut kaikki huolet ja pystyi siten keskittymään uraansa. Nuutti nousikin kovaa vauhtia kohti viihdeuran huippua!


Kun asiat alkoivat taas luistamaan, Annan haamu päätti tulla mutkistamaan asioita kummittelemalla lasten makuuhuoneessa. Haamu ei tahtonut päästää Olgaa nukkumaan ollenkaan..


..ja Ossin kasvaessa lapseksi hänkin sai samanlaisen kohtelun. Lastenhuoneen lattia yleensä sitten lainehti kun lapsiraukoille tuli aina pissit housuun isoäidin kummitellessa :(


Pian Ossin kasvun jälkeen Olga kasvoikin jo teiniksi. Nuori kaunotar sai suosiotavoitteen ja tahtoo saada kaksikymmentä hyvää ystävää!


Ikäväkseen Olga ei ehtinyt hankkia ainuttakaan uutta ystävää, ennen kuin ilkeän Annan haamu tuli ja säikäytti hänet kuoliaaksi!


Viikatemiehen saapuessa jälleen vierailulle Nuutti itki lohduttomana: "Ensin otat pois vanhempani ja nyt vielä tyttäreni.. Eikö sinulle mikään riitä!"


Kaislaa suututti se, kuinka Viikatemies pystyi vain tulemaan ja ottamaan rakkaat pois mitään kyselemättä. Kotiäitinä pysynyt Kaisla päätti, että hän hankkiutuisi mystiikan alalle ja hankkisi takaisin tiedon ja taidon kommunikoida Viikatemiehen kanssa. Kaisla halusi rakkaan tyttärensä takaisin elävien kirjoihin!

Saako Kaisla Olgansa takaisin? Selviääkö suku vihaisista haamuista? Se selviää tietenkin ensi osassa ;)

55 Comments:

 • At 30/10/06 16:05, Anonymous Anonyymi said…

  Vautsi, tulin taas vaihteeksi vilkaisemaan, onko Helmisille (<3) tullut jatkoa. :D saan laittaa ekan kommentin, jännää. 8>

  Ihanaa jatkoa taas kerran. <3
  Haamut ovat ilkeitä:<<

   
 • At 30/10/06 17:48, Anonymous Anonyymi said…

  Oi, taas jatkoa :) Harmi, kun Olga kuoli, toivottavasti Kaisla saa haudantakaimen! Olen kuullut, että sulla on Lemmikkielämää. Aiotko laittaa Helmisille koiran tai kissan? Onks Lemmikkielämään ees sääntöjä olemassakaan? :D

  - Muumi.

   
 • At 30/10/06 18:03, Anonymous Anonyymi said…

  Hieno osa, taas kerran... Inhottava tuo viikatemies...:)

   
 • At 30/10/06 18:08, Anonymous Anonyymi said…

  Moi. Helmisten suku on tosi ihana, mutta jotenkin tämä apocalypse challence ei ole oikeen Helmisille sopiva. Entiset helmiset oli iloisia ja niissä tapahtui kaikki surullinen jotenkin muuten kun että melkein puolet talon ihmisistä kuolee. Eniten tykkään mm. näistä osista: 1., 24, 25. Niissä on jotenkin iloinen ja kiinnostava tunnelma ♥

   
 • At 30/10/06 18:55, Anonymous Anonyymi said…

  Oi, jälleen uusi ihana osa :) Toivottavasti Olga saadaan takaisin elävien kirjoihin.

  Niin ja sitäkin tulin pyytämään, että voisitko ehkä linkittää LC-sukuni Lehdot? :)

  Blogiin pitäisi päästä klikkaamalla nickiäni, mutta laitan osoitteen tähänkin:

  http://lehdot.blogspot.com/

   
 • At 30/10/06 20:52, Blogger Palikka1 said…

  Helmiset yllättävät jälleen kerran. Pidin Helmisistä ennen Apocalypseä ja pidän vieläkin. Haamuista en pidä minäkään, mutta kyllä niiden kanssa jotenkin selviää.

   
 • At 30/10/06 22:36, Blogger 1 said…

  Mun mielestä nuo Apocalypse -osat ovat oikein mukavia. Jotenkin niin erilaisia ja jänniä. :)
  (itsekin salaa haaveilen joskus tulevaisuudessa pelaavani niillä :D)

  Ihana osa jälleen kerran. Olgasta tuli todella nätti. Ikävä kohtalo vain hällä. /:

   
 • At 31/10/06 15:20, Anonymous Anonyymi said…

  Mahtava osa taas. :) Voisitko muuten pistää jossakin seuraavista osista mukaan kuvan Helmisten talosta? Minua kun niin kovasti kiinostaa. :D

  -marrppi

   
 • At 31/10/06 15:34, Anonymous Anonyymi said…

  Tosi kiva osa jälleen, tottakai.
  Harmi, että Olga kuoli. :< Nätti teini oli tosiaan. Ja harmi, että se.. öö. Saku? kuoli myös.

   
 • At 31/10/06 17:26, Anonymous Anonyymi said…

  Moi voitko linkittää legacyni mielestäni lähetin jo tän viestin mutta se ei kai tullu ku ei sitä tos ollu. eli ossa on : www.Koivuset.vuodatus.net

   
 • At 31/10/06 17:29, Anonymous Anonyymi said…

  legacyni ossa on sittenkin www.Koivunen.vuodatus.net
  sori toi äsköne sähellys;)

   
 • At 31/10/06 18:06, Anonymous Anonyymi said…

  Kiva tarina taas vaihteeksi. Apocalypse challenge tuo erilaisuutta Helmisiin :) Mutta miten Kaisla voi mennä mystiikkauralle jos hän ei ole käynyt yliopistoa?

   
 • At 31/10/06 19:17, Blogger legacykauppi said…

  Perheesi elämä tuntuu ydinonnettomuuden jälkeen muuttuvan yhä vain vaikeammaksi. Olgalla on (oli) mukava luonne - jostain syystä pidän enemmän siisteistä simeistä kuin sottapytyistä. Eivätpähän aina ole roiskomassa suihkuvesiä lattialle... Nyt vain jännitetään, saadaanko Olga takaisin.

  Linkitin muuten legacysi (nyt kun olen varma, että jaksan pelata legacyani pidemmälle kuin pariin sukupolveen) :)

   
 • At 1/11/06 22:12, Anonymous Anonyymi said…

  Oihh,aina vaan näitä ihania osia tulee,vihdoin ja viimein sain luettua nämä kaikki ja nam,hyvää oli! Jatkoa pikapikaa!<3

  Muutamii kysymyksii oli noist aikasemmist jaksoist,kuten:
  Kun mennään häiden jälkeen pienelle häämatkalle,"menenkö mä" mukaan vai "jäänkö" tontille oottaa kunnes ne tulee?(: Muita kysymyksii en nyt muista tähän hätään,kiitti.:>

  -PaperSim

   
 • At 2/11/06 11:42, Blogger Cherrysama said…

  Vallan ihastuttava tarina. Rupean mielelläni seuraamaan tätä. Suvulla on ollut todella antoisa historia.

  Ja loppuun vielä kysymys että ei kai haittaa jos linkitän sinut oman tarinani sivuille :)

   
 • At 3/11/06 18:57, Anonymous Anonyymi said…

  Lapsista tulikin Nuutin suuri voima vara.

  sellainen vaan että eikö voimavara ole yhdyssana.

   
 • At 3/11/06 20:06, Anonymous Anonyymi said…

  Apocalypse on tehny tästä tarinasta huonomman.. sitä ei enää oikein jaksa lukee ja se on tosi surullista.. :/

   
 • At 4/11/06 09:30, Anonymous Anonyymi said…

  Hyvä osa. Harmi kun Olga kuoli, se oli paras! =D Anteeksi kauheasti kun häiritsen tyhmääkin tyhmemmillä kysymyksilläni, mutta mistähän tuo downloadskansio löytyy, kun en ikinä löydä sitä kun yritän ladata tavaraa jne... eli olen tyhmä ja syvä sori, mutta vielä kerran sanon, että tuli hyvä osa ja hyvä legacy. =D

   
 • At 4/11/06 13:15, Blogger Nina said…

  Jälleen kerran, kiitokset kaikille kommenteista!

  legacystrosella: En osaa sanoa, mikä on vialla jos osoite kerta oli oikea :( Ja kun tuosta sinun nickistäsi menee blogger -sivullesi, sieltä löytyy kyllä blogisi linkki mutta se väittää ettei sitä olisikaan olemassa. En oikein osaa antaa nyt mitään neuvoa.. Koeta tarkistaa kaikki asetukset, jos niistä löytyisi syy.

  kristian: On minulla jo uusi lisäosa ja Helmiset saavat luultavasti ensimmäisen lemmikkinsä ensi osassa!

  Muumi: Hankin Helmisille luultavasti koiran, kun olen enemmän koiraihmisiä :) Lemmikkielämällä ei ole vielä sääntöjä, mutta ne ovat kyllä tulossa.

  ruu: Linkitän Lehdot :)

  marrppi: Koetan muistaa napata kuvan talosta jossain välissä! Se ei kyllä ole kovinkaan hieno, kun turhia tavaroita ei saa myydä ja muuta mukavaa :D

  anonymous: Voin linkittää legacysi :)

  ansku: Kaislalla oli jostain syystä yliopisto käytynä, vaikka en sitä pelannutkaan hänellä (hän muutti suoraan taloon ja tuli vasta sitten pelattavaksi). Ilmeisesti joku mukava bugi kyseessä, ei ole ennen ainakaan minulle käynyt noin :S Mutta ei kyllä haittaa :D

  legacykauppi: Kiva kun linkitit, laitan vastalinkityksen :)

  PaperSim: Häämatkalle ei pääse mukaan, se kun tapahtuu samalla tavalla kuin töihinkin meno. Eli limusiini ajaa pihalle, simit hyppäävät kyytiin, limusiini ajaa pois tontilta ja palaa hetken kuluttua takaisin. Hääparin palatessa takaisin heillä on noussut kaikki tarpeet täyteen :)

  cherry: Minut saa kyllä linkittää :) Ja lisään myös sinun linkin tuonne listaan!

  anski: Juu, taitaa se olla yhdyssana! Varmasti löytyy muitakin kielioppivirheitä tuolta, kun en ole yli vuoteen kirjoittanut mitään virallisia tekstejä (kouluaineita ja muita) ja kirjoitustaito on päässyt siinä vähän ruostumaan..:/

  epnu: Harmi kun tarina ei jaksa enää kiinnostaa :( Mitä tarinasta nykyään puuttuu vai mitä erityisesti huonoa siihen on tullut lisäksi? Kerro, niin voin yrittää korjata asian seuraavissa osissa :)

  Tietämätön..: Downloads löytyy, kun valitse tuosta Käynnistä -valikosta Omat tiedostot. Sieltä sitten klikkailet kansioita eteenpäin: EA Games -> The Sims 2 ja siitä sitten löytyy Downloads. Kansio on siis osoitteessa C:\Documents and Settings\Nina\Omat tiedostot\EA Games\The Sims 2\Downloads, jossa tietysti Ninan kohdalla on oma käyttäjätunnuksesi :)

  Jatkoa tarinaan tulee vasta joskus Lemmikkielämän sääntöjen ilmestymisen jälkeen, sillä en voi pelata eteenpäin ilman uusia sääntöjä. Viikon-parin päivitystauko siis luvassa, pituus riippuu siitä kuinka nopeasti uudet säännöt tulevat!

   
 • At 4/11/06 15:56, Anonymous Anonyymi said…

  Olen tätä jo pitempään seuraillut, mutta nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan. Tämä on ihan todella hyvää tarinaa, mielenkiintoista ja hyvin kerrottua. Ihanaa, että olet jaksanut pelata näin pitkälle samalla suvulla! :)

  Linkittelin siut tuonne omaan legacyyni, ei kai haittaa? :)

   
 • At 4/11/06 16:31, Anonymous Anonyymi said…

  Aijai, haamut :/.

  Minusta apocalypse on tehnyt tästä kiinnostavamman... :> Taisiis, erilailla kiinnostavan. :D

   
 • At 5/11/06 12:06, Anonymous Anonyymi said…

  Olen jo pitkään myöskin seuraillu tätä, mutta nyt vasta ekan kerran kommentoin. Munkin (siis minun eikä minkään uskonnollisen tyypin) mielestä tää on todella ihana ja hyvä tarina, ehkä jopa paras legacy challenge tarinoista! Itsekin juuri aloittelen omaa legacy challengea, toisen sukupolven ensimmäinen "jäsen" on taapero ja toista pukkaa..:) Saa nyt nähä kuinka kauan jaksan perheellä pelata, sulla suku on jo aikas pitkällä!:) Kaikki perheen lapset on ollut todella kauniita, itselläni lapsista tulee usein pullaposkia tai muuten rumia.:/

   
 • At 5/11/06 17:22, Anonymous Anonyymi said…

  Huoh tylsä tarinaa.. :|

   
 • At 6/11/06 19:41, Anonymous Anonyymi said…

  Tosi hieno legacy, olen lukenut jo pitemmänkin aikaa. Ihana legacysuku sinulla. :) Saanko minä linkittää sut? Ja voisitko sinä linkittää minut? Osoite on http://sadele.vuodatus.net/
  Kiitos joka tapauksessa ja toivottavasti legacysukuusi ei iske bugeja. :)

   
 • At 6/11/06 19:48, Anonymous Anonyymi said…

  miten sulla on noin kauniita npc :eitä ? :oo Ku mulla on vaan joitain todella rumia. Esim Benjamin Lohela.. -.- Kiitos vastauksesta jo etukäteen (: Sulla on muuten ihana legacy. :) löysin sen pari viikkoo sit ja luin melkein kaiken yhdessä päivässä :)

   
 • At 8/11/06 15:01, Anonymous Anonyymi said…

  Tarinaa sen kun pukkaa. En malta odottaa ensi osaa. ;>

  Muuten, vähän tyhmä kysymys (eikä edes liity Helmisiin, anteeksi): Jos poistan moveobjectsilla tontilla asuvan simin ostotilassa, niin palaako sim enää tontille vai olenko poistanut hänet iäksi? :'D

   
 • At 10/11/06 19:30, Anonymous Anonyymi said…

  piia: kyllä palaa.

  Nina: aloitin Soisalon legacyni uudestaan, koska halusin aloittaa uudenlaisella kirjoitustyylillä (ja se sai kannatusta). Osoite ja sukunimi ovat samoja, joten linkkiä ei tarvitse muuttaa. :)

   
 • At 11/11/06 14:51, Anonymous Anonyymi said…

  Tää on kyllä ihana Legacy. ^^ Pitäis vain jaksaa lukea ihan alusta asti. :D
  Viitsisitkö muuten linkittää minut?

   
 • At 11/11/06 15:00, Anonymous Anonyymi said…

  Poistatko Korhoset linkeistä, he lensivät vahingossa taivaan tuuliin :(

  - Muumi.

   
 • At 11/11/06 18:12, Anonymous Anonyymi said…

  Okei, vaihdoin Blogi paikkaa, ja nyt pitäisi toimia. :D Voisitko linkittää? Linkitän sinut valmiiksi... ^^

   
 • At 11/11/06 21:38, Anonymous Anonyymi said…

  Niin, ja linkitän tän jo, toivottavasti ei haittaa. ;D

   
 • At 17/11/06 00:55, Blogger Annikainen said…

  Noin, olen linkittänyt teidät, just so you know. Ettette pahastu. *niiaus*

  Milloin tulee jatkoa? Käk :D

   
 • At 17/11/06 20:52, Anonymous Anonyymi said…

  Mielenkiintoinen tuo apocalypse challenge. Mihin uriin liittyvät rajoitukset olet jo poistanut?

   
 • At 19/11/06 15:18, Anonymous Anonyymi said…

  Maura on yksi mun suosikeista Helmisten suvussa. :D
  Siksipä kysyisinkin, että onko sulla minkäänlaista muistikuvaa, mistä olet ladannut Mauran raskausvaatteet? ;>
  Tosi hienoja meinaan.

   
 • At 20/11/06 19:14, Anonymous Anonyymi said…

  Toivottavasti jatkoa tulee pian. Aloittelen omaa legacya parasta aikaa. Helmisille hyvää jatkoa.

   
 • At 21/11/06 11:13, Anonymous Anonyymi said…

  Jos aiot tehdä Helmisillä vielä lisää O-sukupolvea, miten olisi nimeksi Outi? :)

   
 • At 21/11/06 16:33, Anonymous Anonyymi said…

  siis ku sanoin NPC :eitä niin tarkotin kaupunkilaisii :D
  Mikä on sun mielest muuten parhain lisäri? (:

   
 • At 21/11/06 21:03, Anonymous Anonyymi said…

  Anteeksi, minulla olisi tosi tyhmä kysymys... XD

  Kun sain juuri tänään oman Simsini, niin mistä ne elämäntavoitteet (10 lastenlasta, jonkun uran huippu yms) näkee? Ne mistä tulee ikuinen platinamieliala. :)

  Toivottavasti ymärsit ja jaksat vastata.

  Sinulla on muuten todella hyvä tarina! :D

   
 • At 22/11/06 10:50, Anonymous Anonyymi said…

  Tämäkin osa on loistava. :D Jatkathan?

   
 • At 22/11/06 10:50, Anonymous Anonyymi said…

  Ja linkittäisitkö? :D
  http://lctammil.vuodatus.net

   
 • At 22/11/06 16:33, Anonymous Anonyymi said…

  Hei ihana tarina!<3 Toivottavasti jatkat pian, en kestä enään tätä odottamista :DD! :)

   
 • At 22/11/06 18:54, Anonymous Anonyymi said…

  voooou... aikas siisi tarina sulla. ja aivan mielettömän pitkä suku :O

   
 • At 24/11/06 12:28, Anonymous Anonyymi said…

  Yhyy, haluaisin niin jo jatkoa. =) Siitä on niin kauan kun viimeksi tuli jatkoa.

   
 • At 24/11/06 15:23, Anonymous Anonyymi said…

  aattelin samaa :DD jatkoaaa. .((;

   
 • At 26/11/06 09:18, Anonymous Anonyymi said…

  Tämä on varmaan kysytty monesti,mut
  koitin ladata aroundthesims2 comista
  tavaroita,en niitä donators gift (tai jotain)Ja ne ei vaan tule peliin.
  kun siihen tulee että avaa,tallenna,peruuta niin mitä pitäisi painaa? olen painanut tallenna mut se ei toimi..
  ihana tarina=) kiitos etukäteen!

   
 • At 26/11/06 09:50, Anonymous Anonyymi said…

  Hei, tämä on yhä mukava ja kiva LC. Saisiko pian jatkoa?

  Ja muuten, voisitko ottaa tuon Hudsonin sivuiltasi ja tästä blogista pois ja lisätä tilalle uuden sukuni Woodin. Osoite on tuossa minun 'kotisivussani' Eli LC Wood. : >

   
 • At 26/11/06 14:43, Anonymous Anonyymi said…

  Ihana LC, toivottavasti jatkoa tulisi pian. Linkitän sinut minun LC- perheeni sivuille, toivottavasti ei haittaa ;)

   
 • At 29/11/06 21:22, Blogger Nina said…

  Huhhui, aivan pian on mennyt jo kuukausi edellisestä osasta! Pahoitteluni kaikille tästä viivyksestä, mutta niitä AC:n sääntöpäivityksiä ei ole vieläkään näkynyt enkä siten ole voinut pahemmin pelata eteenpäin. Uusi osa on tulossa heti kun vain mahdollista! Kiitokset kaikille kommenteista ja kärsivällisestä odottelusta.

  nakanaka: Ei haittaa ollenkaan :) Linkitän sinut sitten kun lisään uuden osan.

  sadele: Minut saa linkittää aivan vapaasti :) Linkitän sinut. Kyllä sukuuni on iskenyt aina silloin tällöin jotain bugeja, mutta ne on onneksi olleet pieniä ja suht harmittomia, joista on selvitty!

  haid: Osittain se johtuu siitä, että olen tehnyt naapurustoon deleteallcharacters -koodin (josta voit lukea lisää Helmisten UKK:sta). Osittain taas johtuu siitä, että en esittele tarinassani kuin niitä kauniita ja komeita :D Parasta lisäriä en osaa valita, mutta jos jostain pitäisi luopua niin se olisi Kauppa auki. Muut ovat aika tasavertaisen hyviä.

  piia: Movella poistamasi simi palaa tontille seuraavalla pelikerralla :) Eli ei se poistu kokonaan pelistä (eivät myöskään tontilla vierailulla olleet simit, jotka poistat).

  nadina: Selvä homma :)

  ankka: Viitsin linkittää :) Ja ei haittaa :D

  Muumi.: Voihan harmi :( Poistan linkin.

  nuuna: Voin linkittää!

  nanna: Tähän 38. osaan mennessä olen poistanut lääketieteen, politiikan, lainvalvonnan ja sotilasuran rajoitukset. Eli simien urista vielä kymmenen jäljellä ja siihen vielä päälle uudet kolme lemmikkien uraa.. Ihan mukavasti hommaa siis vielä :D

  snap: Tarkoitatko sitä turkoosiruskeaa asua? Kun Mauralla oli myös ne arkivaatteensa käytössä raskauksien aikana.. Se asu on muistaakseni modthesims2.comista, mutten ole varma. Se oli joku Britney Spearsin käyttämän vaatteen simsversio muistaakseni :)

  anonymous: Outi on kyllä hyvä nimi ja se myös lukee tuolla keräämässäni nimilistassa :) Eli nimi on tulossa kyllä joskus käyttöön jollekin similleni, ehkä jollekin Helmisistä!

  anonymous (2): Elämäntoiveet näkee, kun laittaa hiiren siihen tavoitemittarin (se joka vaihtaa väriä punaiseksi/vihreäksi/kultaiseksi/platinaksi). Elämäntoiveet tulevat peliin vasta lisäosissa, joten jos sinulla on pelkkä peruspeli, niitä ei sinulla vielä ole.

  aasi: Jatkan juu ehdottomasti, heti kun vain saan sääntöjen päivitykset käsiini! Ja linkitän :D

  anonymous(3): Oletko saanut ladattua muualta kuin sieltä aroundthesims2.comista? Eli onko ongelma vain sen ladattavissa vai kaikissa? Niiden pitäisi toimia ihan samoin kuin kaikkien muidenkin ladattavien huonekalujen. Tarkista, että olet purkanut tiedostot ja purkanut ne oikeaan paikkaan. Radolasta löytyy miljoona keskustelua lataamisesta, käy katsomassa sieltä lisää apua!

  prettymouse: Vaihdan Hudsonit Woodeihin :)

  temporary: Ei haittaa, linkitän sitten sinut :)

   
 • At 30/11/06 13:10, Blogger Maryna-88 said…

  Olen seurannut tätä legacya alusta asti, vaikea kyllästyä näin hyvään tarinaan! Linkitätkö muuten mutkin? :)

   
 • At 30/11/06 15:04, Anonymous Anonyymi said…

  Muutes, mistä olet ladannut sen raskausvaatehackin? :o
  Tulisipas pian ne säännöt jo niin tähänkin voisi tulla jatkoa :D

   
 • At 2/12/06 17:41, Anonymous Anonyymi said…

  Minä sitten linkitän tämän >) Että älä huolehdi jos saat vähän epämääräistä sakkia tänne visiitille, kaverini nimittäin lukevat legacytarinaani.

   
 • At 5/12/06 17:54, Anonymous Anonyymi said…

  Millon jatkoa tulee?? Olen odottanut jo vaikka kuinpa pitkään!

   
 • At 9/12/06 01:24, Blogger Jasmin said…

  Tää on kyllä ihan mahtava lc! oon lukenu tätä jo pitkään, mut nyt vasta "uskalsin" tulla kirjottamaan :D

  Innostuin itsekin pelaamaan legacya, ja tein tarinalle oman bloginkin (käytin ohjeena tota sun blogiohjetta, kiitos siitä) :)
  nyt sit pyydänki et voitko linkittää mun tarinan? osote on www.legacywhedon.blogspot.com :)

   
 • At 9/12/06 12:31, Blogger Nina said…

  Kiitokset kommenteistanne <3 Linkitän linkitystä pyytäneet silloin seuraavan osan ilmestyessä.
  kummajjainen: Helmisten UKK:sta löytyy suoraan linkki lataamaani raskausvaatehackiin. Sieltä löytyy muutenkin linkit suunnilleen kaikkiin lataamiini juttuihin :)

   
 • At 14/1/07 20:49, Anonymous Anonyymi said…

  Voitkos linkittää? :D

   

Lähetä kommentti

<< Home